Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Léghajósok (2019)

The Aeronauts
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
11
Videók

Vélemények: Léghajósok (2019)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
rainman   2020. 02. 21.

legújabb vélemény

Régivágású kalandfilm nagyon szép, már-már tériszonyt keltő látvánnyal, és remek Soundtrackkel. De semmi több. Főleg nagyvásznas, egyszeri szórakozásnak jó, majd léphetünk is tovább.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 09.

Remek film és a legjobb hogy valós alapokon nyugszik a történet. Ma Művészmoziban volt szerencsém elcsípni ezt a filmet véletlenül és nagyon tetszett. Eddie Redmayne és Felicity Jones párosa látszik hogy már tökéletesen összeszokott. Szemkápráztatóan izgalmas kaland.


 
Tom   2019. 12. 03.

Nem igazán tudtam, mire számítsak, a film eléggé semmitmondó, és reméltem, hogy nem egy túlheroizált történelmi filmecske lesz. De szerencsére akár van igazság alapja az egésznek, akár nincs, teljesen mindegy. A Léghajósok nagyon szórakoztató film, jól megírt karakterekkel és persze sztorival, amit mindenképp érdemes egyszer legalább megnézni!

 
marklar   2019. 12. 02.

Nem tagadom, hogy Eddie Redmaynetől én már nem sokat várok. Természetes voltak pár évek igazán zseniális alakításai, de mostanra szerintem kiderül, hogy csupán egy karakterszínész. Ettől eltekintve a Léghajósok pazar filmre sikeredett, remek történettel és lebilincselő hangulattal.

 
bart   2019. 11. 08.

Érdekes és izgalmas kalandfilm igazán lélegzetelállító felvételekkel. A témája is eredeti, kevés film foglalkozik feltalálókkal és találmányokkal. Itt ráadásul az egyik fő karakter nő, bár nem tudom, ez a vonal mennyire követi a valós eseményeket. Mindenesetre Felicity Jones nagyszerű választás volt a szerepre, csúcsformáját hozza.

 
petej   2019. 12. 18.

Megkapó látványvilágú, végig feszültséggel teli szép film. Kár, hogy nem 3D-ben készült...

 
varjú   2019. 10. 13.

Kicsit másra számítottam. A főszereplők jól alakítanak, a problémám inkább azzal van, hogy a tények ismertetése helyett a készítők inkább a vizuális effektekre összpontosítottak. Valóban látványosra is sikerült a film, de ilyen érdekes témát feldolgozó mozitól elvárnám, hogy némi új információval is szolgáljon.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.