Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Az új legyezőhorgász
#82

sportfilm

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

Yellowstone teton területén járunk, lakóautókkal körbeutazzuk a régiót, helyi lakóautó-parkokban szállunk meg, és egynapos kirándulásokat teszünk a környék különféle... több»

#83

valóságshow

Amazon Prime Video

A valóságshow-sztár Tyler Cameron követi álmát, és saját építőipari és lakásfelújító céget alapít. több»

The Miniature Wife
#84

dráma | vígjáték

Egy technológiai baleset katalizátorként szolgál Lindy és Les, egy házaspár számára, hogy átértékeljék kapcsolatuk hatalmi dinamikáját, ami drámai összecsapáshoz vezet, miközben... több»

#85

dráma | életrajzi | krimi

A Rebecca Godfrey könyve alapján készült sorozat a tizennégy éves Reena Virk igaz történetét meséli el, aki 1997-ben elment a barátaihoz egy buliba, és soha nem tért haza. A... több»

#87

dráma | sci-fi | thriller

Disney+

Egy volt testőrt felbérelnek, hogy megvédje egy laboratóriumban termesztett húst gyártó cég vezérigazgatóját – ugyanazt az embert, aki már túlélt egy támadást, és ezzel... több»

George Clarke amerikai kalandjai
#88

dokumentum

George Clarke az Egyesült Államokba utazik, hogy felfedezze azt az amerikai építészeti és dizájn mozgalmat, amely már gyerekkora óta lenyűgözi. George a nyugati és a keleti parton,... több»

#89

dráma | kaland | sci-fi

A Doktor a társaival együtt utazik térben és időben hihetetlen kalandokat élve át, miközben veszélyes ellenségekkel néz szembe. több»

#90

vígjáték

Két huszonéves testvér minden héten elmegy a szüleikhez vacsorázni, és valahogy túljutnak rajta anélkül, hogy fizikailag meghalnának a szégyentől. több»

#91

63 Szarvasbébi  (2024)

(1)

dráma | életrajzi

Netflix

A történet Richard Gadd író és előadóművész eltorzult kapcsolatát követi nyomon női zaklatójával, és annak hatását, ahogyan végül kénytelen szembenézni egy mélyen eltemetett,... több»

Kétségkívül egy érdekes sorozat és egyedien előadott koncepció. Egyelőre nekem tetszik és kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik.
#92

NA Black Doves  (2024)

dráma | thriller

Helen szenvedélyes viszonyba kezd egy férfival, akinek fogalma sincs a titkos személyazonosságáról. Kereszttűzbe kerül, amikor a szeretője a veszélyes londoni alvilág áldozatává... több»

Ear Hustle
#97

NA Ear Hustle  (2024)

dokumentum

Hiteles, kemény és meglepő történetek a börtönéletről, még mélyebbre hatolva azokban az eseményekben, amelyek a világ minden táján visszhangot keltettek. több»

Rendező: Erika Cohn

#98

dráma | krimi | thriller

Egy ingatlancsalásokkal foglalkozó csoport példátlan bűncselekmény-sorozatot követett el az eladások felhasználásával, miközben hatalmas összegeket tulajdonítottak el. több»

Rendező: Hitoshi Ône

Szereplők: Gô Ayano, Etsushi Toyokawa

Nyomon
#99

NA Nyomon  (2009)

dokumentum | valóságshow

TV-ben (ID Invest. Disc., csütörtök 01:33)

Vadonatúj epizódokkal tér vissza a képernyőre Paula Zahn díjnyertes újságíró izgalmas sorozata olyan esetekkel, amelyek megdöbbentették és felkavarták egész Amerikát. A szakértők... több»

Szereplők: Paula Zahn

Az igazi Top Gun – A brit légierő titkai
#100

dokumentum

TV-ben (Viasat Explore, csütörtök 01:33)

A megfigyelő dokumentumfilm-sorozatban a Skócia északi részén, a Royal Air Force frontvonalán lévő RAF Lossiemouth állomáson dolgozó férfiak és nők életét követjük nyomon. több»