Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#101

dráma | vígjáték

Diarra Brickland, egy válófélben lévő tanítónő nem hajlandó elhinni, hogy valaki elutasította a Tinderen. több»

Régiségvadászok a bolhapiacon
#103

dokumentum

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

Három régiségkereskedő egy francia parasztházba költözik, hogy a környék legjobb bolhapiacain vásároljanak, majd egymással versenyezve egy nap alatt adják el francia tárgyaikat a... több»

#104

dráma

Penny mindent elveszít, amikor megvádolja a férjét a lánya tinédzser barátnője ellen elkövetett szexuális bűncselekménnyel, és senki sem hisz neki. több»

Murder in a Small Town
#105

dráma | krimi | misztikus

Karl Alberg nyomozó és társa, Edwina Yen meglepő gyilkosságsorozattal foglalkozik egy általában csendes Sunshine Coast-i közösségben. több»

#106

Miközben a középkorú örökös eldönti, hogy tiszta vizet önt-e a pohárba, és eladja-e történelmi színházát egy szupermarketláncnak, nyomon követhetjük a párizsi kabarétársulat... több»

#107

dráma | thriller | történelmi

Netflix

Két fegyveres és csuklyás személy eltéríti és felrobbantással fenyegeti a 601-es járatot, ha a kolumbiai kormány nem enged szabadon 50 politikai foglyot, és nem fizet nekik komoly... több»

Alapvetően egy izgalmas és feszült repülőgépes túszdráma, ilyen szempontból tetszett is - azonban van néhány alakítás és jelenet, amelyek valamilyen megmagyarázhatatlan módon elég furcsának tűntek nekem. Lehet, hogy a produkció származását tekintve vannak olyan dolgok,... több»
#108

NA The Fable  (2024)

akció | animáció | dráma | krimi | thriller | vígjáték

Disney+

A gyermekkora óta kegyetlen bérgyilkosnak képzett maffiatagot arra utasítják, hogy váljon normális, törvénytisztelő polgárrá. több»

#115

dráma

HBO Max

A São Paulo városában játszódó sorozat párhuzamot von a periférián élő és a nagyvárosok központjában élő fiatalok közötti társadalmi és kulturális különbségek között.... több»

#116

67 Élő bolygónk  (2024)

(1)

dokumentum

Netflix

Bolygónk kék és zöld színfoltjai szinte lüktetnek az élettől. A dokumentumfilm megdöbbentő tudományos felfedezésekre épít, illetve lenyűgöző felvételekkel mutatja be világunk... több»

Több ilyen műsorra lenne szükség, nem igazán lehet lehúzni, mert legalább megpróbál figyelmeztetni bizonyos veszélyekre és objektíven bemutatni, mi a helyzet a minket körülvevő vadvilággal. Cate Blanchett jó választás volt a narrátor szerepére.
#117

dráma

A Leonard Cohen és Marianne Ihlen kapcsolatán alapuló film két magányos embert mutat be, akik egymásba szeretnek, miközben még mindig próbálják felfedezni, kik is ők valójában. több»

#118

80 Svédcsavar  (2017)

dokumentum

Dokumentumfilm a 2009-es svéd G4S készpénzszállító helikopteres rablásról. több»

Milliárdosok szigete
#119

dráma

Egy kis norvégiai tengerparti közösségben találkozunk két családdal, akik a globális lazaciparban esküdt ellenségek. több»

A rák feldolgozása Hannah Fry-jal
#120

dokumentum

Amikor a matematikust és műsorkészítőt, Hannah Fry-t méhnyakrákkal diagnosztizálják, oly módon veszi fel a harcot ellene, amit a legjobban ismer: dokumentumfilmet készít. Hannah a... több»