Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#2

dokumentum

HBO Max (2024.05.28.)

A doku-sorozat feltárja a Nick Carter elleni szexuális zaklatás vádjával kapcsolatos botrányt és a bátyja, Aaron személyes csatáit, beleértve a mentális egészségügyi problémáit... több»

I'm the Grim Reaper
#3

fantasy

Egy fiatal nő, Scarlet a pokol kilencedik körében ébred, és fogalma sincs, hogyan került oda. A Sátán felajánlja Scarletnek, hogy visszaküldi a Földre, ha kaszásként dolgozik neki.... több»

#4

dráma | horror | misztikus

Netflix (2024.06.14.)

Hétköznapi emberek különös jelenségekkel találkoznak, amelyek kulcsot adhatnak a világunk eredetére és a hamarosan ránk leselkedő fenyegetésre. több»

#5

akció

Győrbíró Zsolt alezredes, a parancsnok néhány évvel korábban részt vett egy speciális műveletben, amelynek célja egy közel-keleti terrorszervezet vezetőjének likvidálása volt. A... több»

Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztori
#6

horror

Két gazdag testvér bíróság elé áll, mert Beverly Hillsben lelőtték a szüleiket, önvédelemre hivatkozva az évekig tartó bántalmazás után, miközben az ügyészek szerint kapzsiság... több»

A kínai nagy fal Ash Dykes-szel
#7

dokumentum

TV-ben (Viasat Explore, csütörtök 01:33)

Az angol extrém sportoló, Ash Dykes útra kel a kínai nagy fal mentén, találkozik helyiekkel, elmélyül eredetében, még alá is merül az ókori csoda víz alá került szakaszain... több»

Rendező: Simon Wise

Szereplők: Ash Dykes

#9

dráma | életrajzi | thriller

Apple TV+ (2024.05.17.)

A film Huey P. Newton életét követi nyomon. Bert Schneider segítségével, aki az Easy Rider mögött álló hollywoodi producer, valamint néhány más híres radikális híresség... több»

Pauline
#10

dráma | fantasy | thriller

Disney+ (2024.05.22.)

A 18 éves Pauline véletlenül teherbe esik egy egyéjszakás kalandtól, Lukastól, aki, mint kiderül, maga az ördög. A terhesség természetfeletti erőkkel ruházza fel Pauline-t, és csata... több»

Neuromancer
#11

dráma | sci-fi

Egy sérült hacker, akit Case-nek hívnak, társával, Mollyval együtt digitális kémkedésbe és nagy tétekkel járó bűnözésbe keveredik, és kirabol egy vállalati dinasztiát. több»

Rendező: J.D. Dillard

Szereplők: Callum Turner

Orphan
#13

NA Orphan  (2024)

dráma

Egy középnyugati házaspár örökbe fogad egy törpének hitt kislányt. Ahogy elkezdik nevelni őt három vér szerinti gyermekükkel együtt, belesodródnak a bulvársajtóban, a bíróságon... több»

#14

dokumentum | krimi

Netflix (2024.05.10.)

A dokumentumfilm-sorozat egy gyilkossági ügyet elemez, amelyben egy spanyol séf érintett, aki titkok és hamis személyazonosságok hálóján keresztül épített karriert a reflektorfényben. több»

Rendező: Román Parrado

Twilight of the Gods
#15

akció | animáció | fantasy | kaland | misztikus

Az északi mitológia által inspirált animációs sorozat címe (Az istenek alkonya) azokra az eseményekre utal, amelyek Midgard és Asgard pusztulásához vezettek, majd az Æsir és Vanir... több»

#16

valóságshow

Netflix (2024.05.10.)

Egy hatos partnercsere vad vonzalmakat és könnyes árulásokat vált ki. A résztvevők eldöntik, kit szeretnek, és kit hagynak el ebben a szívszorító kísérletben. több»

#17

dráma

Netflix (2024.05.03.)

Négy ellentmondásos nigériai Indiában találja meg identitását és az elfogadást, miközben a szerelem és az önfelfedezés útján szembenéznek félelmeikkel és vágyaikkal. több»

#18

dráma

Netflix (2024.05.04.)

Az egykor egyedülálló szuperképességekkel megáldott család a modern kor problémái miatt elveszíti képességeit – mígnem egy titokzatos nő mindent megváltoztat. több»

Mar Afuera
#19

Álvaró, a 17 éves, jómódú családból származó fiú élete rossz irányba fordul, miután egy baleset következtében a fiatalkorúak börtönébe kerül. A film bemutatja a... több»

Szereplők: Gabriel Guevara

#20

dráma | kaland

A sorozat középpontjában az a három nő áll, akik Ulysses S. Grant tábornok szerint segítették az északiakat a polgárháború megnyerésében. több»