Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#21

NA Máxima  (2024)

dráma | thriller

Máxima Zorreguieta reflektorfénybe kerül, amikor megjelenik a holland trónörökös oldalán, de mire Willem-Alexander megkéri a kezét, a múlt utoléri. több»

#22

dráma

Egy Németországban élő zsidó család élete. több»

#23

vígjáték

John Mulaney komikus egy olyan héten fedezi fel és örökíti meg Los Angelest, amikor sok másik komikus tartózkodik a városban. több»

Szereplők: John Mulaney

Nevelt lányok
#24

dráma

TV-ben (Sony Max, csütörtök 01:33)

Az 1950-es években játszódó megindító történet négy árva lánytestvérről szól, akiket a vér összeköt, de a sors kegyetlenül elválaszt. Annak reményében, hogy a vidéki... több»

#25

69 Blanca  (2021)

dráma | krimi

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

Blanca Ferrando, aki egy tűzeset során kiskamasz korában elvesztette a látását, visszatér Genovába, gyermekkora helyszínére, hogy dekódolóként gyakornokoskodjon a Szent Teodor... több»

Maria Chiara Giannetta játssza a cím/főszereplő nőt. Őt mégse látom a szereplők között.
The Getaway
#26

NA The Getaway  (2024)

valóságshow

Hat alkotó indul útnak Amerika nyugati részén, részt vesznek a társadalmi stratégia és a megtévesztés játékában, szövetségeket kötnek, és próbára teszik egymás bizalmát. több»

Készlethiány: Az ellátásilánc-válság
#27

dokumentum

TV-ben (Spektrum, csütörtök 01:33)

A 2020-as globális lezárások hozták létre azokat a pusztító problémákat, amelyeket ma tapasztalunk: üres polcok és pánikszerű vásárlások, sorok a benzinkutaknál, konténerekkel... több»

Rendező: Adam Orr-Ewing

#28

dráma | thriller

A középiskolás diák és szenvedélyes bokszoló Linda véletlenül randizik Kristiannal. Élete sötét fordulatot vesz, amikor egy zaklató betolakodik a magánéletébe, és Kristian... több»

Balance: A Perimenopause Journey
#29

dokumentum

A film a perimenopauza, vagyis a menopauzába való átmenet során a nők előtt álló kihívásokat vizsgálja. több»

#30

dráma | életrajzi

A brit jogtörténet egyik legnagyobb igazságszolgáltatási tévedése volt, amikor egy hibás informatikai rendszer miatt ártatlan postamesterek százait vádolták meg tévesen lopással,... több»

Jack és Kelly Osbourne − A borzalmak éjszakája
#31

dokumentum

TV-ben (ID Invest. Disc., csütörtök 01:33)

Jack és Kelly Osbourne háromnapos nyomozásra indul a Queen Maryn. Vajon mivel találkoznak a hírhedten kísértetjárta óceánjárón? több»

Álomotthon a tengerparton
#32

dokumentum

TV-ben (Spektrum Home, csütörtök 01:33)

Brigitta és Olivier imádják Sydney kikötőit és káprázatos strandjait, éppen ezért álmaik tengerparti otthonát Mosmanban keresik. Az új otthonukban egy családi fészket szeretnének... több»

Flúgos páros
#33

romantikus | vígjáték

TV-ben (Cool, csütörtök 01:33)

Egy személyes tragédiának köszönhetően a rendkívül beszédes és excentrikus Bell Prescott öt éve nem hagyta el az édesanyjával közös birtokot. Viszont felcsapott foteldetektívnek,... több»

#34

családi | dráma

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A viktoriánus Londonban a bátor hősnő, Hetty Feather a Foundling Hospitalban reked, a szigorú intézményben, amelyet a félelmetes Bottomley főnővér irányít. Barátai segítségével... több»

Untitled Golf Comedy Series
#35

sportfilm | vígjáték

A munkájából kirúgott volt golfozó reményt lát abban, hogy miután felesége elhagyja, egy problémás tinédzser csodagyerek edzője lesz, és a jövőjét a fiatal sikerére teszi fel. több»

#36

animáció

Netflix (2024.05.02.)

Egy átlagos középiskolás diák, Bon egy időutazó ügynökcsapat tagja lesz, akinek az a feladata, hogy megmentse az emberek életét olyan történelmi események során, amelyek a világ... több»

Öröktűz
#37

NA Öröktűz  (2017)

dokumentum

Portréfilm Reményik Sándorról – „Egy lángot adok, ápold, add tovább” Reményik Sándor életét, költészetét, hitvallását, a Hazához való hűséges viszonyát mutatja be és... több»

Rendező: Jelenczki István

Amerika aranya
#38

dokumentum

TV-ben (Discovery Channel, csütörtök 01:33)

Dave Turin Amerika feltáratlan aranyrégióiban évszázados bányászati rejtélyek megoldásán fáradozik, és segít a bányászoknak, hogy megtalálják az aranyat. több»

#39

kaland

Disney+ (2024.05.04.)

Egy bosszúszomjas fiatal nő és egy volt Jedi különböző korszakokban keresi az útját a könyörtelen Galaktikus Birodalomban. több»

Beauty in Black
#40

dráma

Két nagyon különböző nő élete összekapcsolódik: az egyikük a túlélésért küzd, míg a másikuk egy jól menő céget vezet. több»