Sorozatok

Évfordulók: február 26.

#1

85 Ez így nem OK  (2020)

(13)

vígjáték

Netflix

A tinédzserkorú Sydney megpróbálja túlélni az iskolában töltött mindennapokat, kiismerni családját és persze ébredő szexualitását. több»

Nagyon-nagyon sajnálom, már-már felháborodtam, hogy nem készül 2. évad. Épp, hogy kibontakozott az első évad, megismerhettük a szereplőket, és beindult volna egy új szál.
#2

dráma | krimi

A sorozat főhőse négy ír származású fiatal, akiket utolért New York földalatti bűnszervezete... több»

Borzalmak háza: elrabolva
#3

dokumentum | krimi

Két másodpercenként elrabolnak egy embert. Olyanok mesélik el a történetüket, akiket elraboltak, és túlélték a szörnyű kalandot. több»

#4

84 Az űr vége  (2018)

(1)

akció | animáció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Gary, az űrhajós és társa, Mooncake intergalaktikus kalandjai.

Meglepően jó kis sorozat annak ellenére hogy kissé félkész érzést keltett a látványvilága bennem.Viszont a szereplők debil humora és a komoly a történet komoly hangulata egy olyan egyveleget alkot számomra amely egy bőven jó szériává teszi.
#5

84 Mintazsaru  (2013)

(2)

dráma | krimi

Walter Clark az egyik legfiatalabb rendőrbiztos a NYPD-nél. A történet azonban a 7 évvel korábbi eseményekre fókuszál, vagyis a karrier kezdetére, amikor kezdő rendőrként megmentette... több»

Alighanem az egyik legjobb sorozat, amit az utóbbi időben láttam, nem tudom megmondani, pontosan mi a varázsa az egésznek. Egy biztos, hogy nagyon lebilincselő és fordulatos sztori.
#6

dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Három kertvárosi édesanya kétségbeejtő helyzetben találja magát és úgy dönt, hogy a biztonság helyett most mindent kockára tesznek annak érdekében, hogy visszanyerjék régi... több»

#7

dokumentum

Disney+

A trafficked feltárja az alvilág összetett és gyakran veszélyes belső működését - csempészhálózatokat, valamint a fekete és informális piacokat. Mariana van Zeller betekintést... több»

#8

dokumentum

Netflix

A filmkészítő Brian Knappenberger egy nyolcéves kaliforniai kisfiú tragikus halálának körülményeit vizsgálja, valamint azt a kérdést feszegeti, miért nem kapott védelmet, miközben... több»

Rendező: Brian Knappenberger

Szereplők: William Guirola

#9

73 Még mindig Bír-lak  (2016)

(3) (2)

családi | vígjáték

Netflix

A Fuller House című filmsorozat egy nőről, D.J. Tanner-Fullerről szól, aki özvegy és három gyermek édesanyja. Amikor a dolgok kezdenek számára kezelhetetlené válni, segítséget kér... több»

Aki szereti a klasszikus családi sitcomokat az nem fog csalódni. Az egész nagyon jó hangulatú, bár a poénok néhol eléggé erőltetettek. Nem mondom, unaloműzőnek nagyon jó tud lenni, de nem mondanám, hogy "eteti magát.
#10

Az angol televíziós séf és író elkészíti néhány klasszikus recept sajátos verzióját, minden új részben egy másfajta témából inspirálódva. több»

Hihetetlen az öreglány! Nem tud leállni! De miért is tenné! Ez az élete! Remek recepteket mutat be és a stílusa is nagyon kedvelhető.
#11

76 Transplant  (2020)

dráma

Egy sürgősségi orvosnak, aki szülőföldjéről, Szíriából menekült Kanadába, számos akadályt kell leküzdenie ahhoz, hogy újra karriert csináljon a sürgősségi orvoslás nagy... több»

#12

dráma | romantikus

Négy elbűvölő fiatal lány sorsával ismerkedhetünk meg a sorozat egyes epizódjai alkalmával. Laura, a középosztálybeli lány komoly és érzékeny; Jimena vagyonos családból... több»

#13

vígjáték

Öt huszonéves fiatal életével ismerkedhetünk meg, akik vagy otthon, vagy a munkahelyükön, vagy a helyi kocsmában töltik az időt. Beszélgetéseik révén rajzolódnak ki előttünk... több»

#14

66 Kréziszitter  (2014)

(2)

vígjáték

Az Idiotsitter című vígjátékban egy félénk és idegbajos nő elvállalja egy jómódú asszony gyerekének felügyeletét, aki házi őrizet alá került apja hatalmas kastélyában...

Nos, hát egész jó kis sorozat, egész jó a humora is, bár nem mondom, hogy szakadtam a röhögéstől, ennek ellenére szerintem remek chill out koncepció. Az alakítások néha egy kissé túl vannak tolva, ez picit zavaró volt számomra, és bár nem is az a fajta sorozat, ami nagyon... több»
#15

69 Caught  (2018)

dráma

David Slane aimint megszökik a bortönből, összehozna egy drogügyletet egykori partnerével, miközben a rendőség a nyomában lohol. Lisa Moore regénye alapján.  több»

#16

dokumentum

Jeremy Paxman, az elkötelezett horgász bejárja Nagy-Britannia folyóit, hogy megismerje a vizek élővilágát és azokat az embereket, akik gondozzák és óvják az ország édesvizeit.  több»

Rendező: David Wilson

Szereplők: Jeremy Paxman

Gofri, a csodakutya
#17

családi | dráma | vígjáték

Amikor a Brooklyn-Bells család új házba költözik, még nem is sejtik, hogy abban egy apró, zsemleszínű kutya rejtőzik. Ő Gofri, a bájos kis eb, aki hamar becsóválja magát a család... több»

#18

western

Csupán Coby élte túl azt a mészárlást, amely során kiirtották az egész törzsét. Évek telnek el és Coby rendkívül hálás megmentőjének, Gybsynek, így együtt indulnak el a... több»

Ilyen film ma már biztosan nem készül, eredeti történet és átütő hangulat, nem az a spagetti-western, ahol egyszerűen csak csúnyán néznek egymásra az emberek, ez sokkal több annál. Érdemes megnézni, szerintem egy kalsszikussá nőtte ki magát mára.
#19

43 Living Biblically  (2018)

(1)

vígjáték

A.J. Jacobs könyvéből készült sorozat, amelyben a főhős a Biblia tanításainak lehető legszigorúbb követése szerint próbál élni.  több»

Sokat ígérő sorozat, de sajnos nem igazán hozza, azt amit elvárna az ember. Amolyan gyenge poénokkal megtűzdelt fércmunka. Bevallom egy kissé küszködés volt számomra.
#20

dráma | krimi | misztikus

Kate Columbo, a híres hadnagy felesége riporterként bűntényeket old meg, miközben kislányát neveli.