Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

Évfordulók: január 27.

#1

90 Resident Alien  (2021)

(6)

dráma | kaland | misztikus | sci-fi | vígjáték

A sorozat egy földönkívülit mutat be, aki kényszerleszállást hajt végre a bolygón, majd beilleszkedik mint egy coloradói kisváros orvosa. Titkos küldetése a Földön rövid időn... több»

Alan Tudyk ilyet is tud? Remekül hozta a karaktert. Imádnivaló sorozat volt. A főszereplő és a kisfiú kapcsolata sok mindenen ment keresztül. Rég nevettem ennyit egy sorozaton. Tényleg ennyire szánalmasok vagyunk mi, emberek?
#2

85 Olthatatlan  (2013)

(3)

dráma | életrajzi

HBO Max

Az Olthatatlan című tévésorozat az 1968-as csehszlovákiai eseményeket eleveníti fel. Amikor az oroszok megszállták az országot egy fiatal férfi, bizonyos Jan Palach tiltakozásul... több»

Leginkább az első harmad szólított meg, de egyébként is nagyon áthatóan emberi. Érződik, hogy akik készítették, szintén kötődnek egy korszakhoz, ami nem volt éppen túl vidám...
#3

84 Miracles  (2003)

(5)

dráma | misztikus

Paul csodák után kutat a Katolikus Egyház számára, ám rövidesen eltanácsolják őt és a saját útját kezdi el járni.

Úgy tudom, hogy az alacsony nézettség miatt szüntették meg a sorozatot, amit mondjuk meg is tudok érteni, hiszen eléggé sablonos a sztori. Nem mondom, hogy nézhetetlen, azonban egy igényesebb nézőnek szerintem ez kevés.
#4

73 A rózsa vére  (2002)

(6) (6)

horror | misztikus | thriller

Kísértet tanyázik a Rose Red kastélyban. Joyce Reardon professzor élete nagy álma, hogy felélessze a kastélyban lappangó természetfeletti erőket. A feladat azonban korántsem... több»

Stephen Kinget, amikor rá volt kattanva a vicces cigikre és egyéb pörgős cuccokra, még jobban érdekelték a paranormális dolgok. Persze erre még rátett nála a pia, és már csak úgy pörögtek az agyában a pici, de annál gyorsabban forgó fogaskerekek. Saját bevallása szerint a... több»
#5

sportfilm

Amazon Prime Video

A kolumbiai labdarúgó-válogatottat eddig soha nem látott módon követhetjük a Mi Selección Colombia a 2022-es katari FIFA-világbajnokság (TM), és a 2021-es CONMEBOL Copa América 2021... több»

Hogyan működnek a gépek?
#6

dokumentum

Megtudhatja, hogyan működik a tisztaszén-erőmű, egy óriási hullámvasút, egy hatalmas binokuláris teleszkóp és a tekepálya bábuit felállító gépezet. több»

Rendező: Nathan Budd, Lucy Haken

Szereplők: Omri Rose, John Michie

#7

animáció | dokumentum | sci-fi

A tudósok egy csoportja megjósolja, hogy fog kinézni a föld és az élet a jövőben.

#8

dráma | krimi | misztikus

HBO Max

Alex a Chronicle vezető szerkesztője. Podcastja számára régi, döglött akták közé helyezett gyilkossági ügyekkel kapcsolatban nyomoz, és megoldja őket. több»

#9

71 50M2  (2021)

(3)

dráma | vígjáték

Netflix

Miután elárulta főnökeit, egy bérgyilkos úgy dönt, hogy egy üres szabóságban keres menedéket. Itt összetévesztik az elhunyt tulajdonos fiával. Kihasználva az alkalmat felveszi az... több»

Én nagyon bírom, hogy sok más náció sorozatai és fimjei is felkerülnek a netflixre, mert kész kis egzotikus utazás ez néha, ahogy az ezzel a sorozattal is van, Szerintem érdemes belenézni, ha az egészet nem is érdemes feltétlenül megnézni.
A Random-átjáró
#10

dráma

A film egy bátor nő drámai életét mutatja be. Útja elején egy ír dologházban robotol, majd St-John's-ban találja magát, ahol a város legszegényebb negyedében tengődik. Végül egy... több»

#11

zenés

Rob Beckett által vezetett zenés vetélkedő, amelyben az énekeseknek, Anglia 100 zenésze és zenekritikusa előtt kell fellépniük, és amelynek győztese 50.000 fonttal távozhat.  több»

#12

Az Aranyláz a Bering-tengeren című sorozatban az alaszkai Nome-ba látogathatunk el, ahol folytatódik a megbabonázó aranyláz. A kotróhajók bátor legénysége, dacolva az embert... több»

#13

dráma

Egy középiskolás lány egy napon találkozik négy különös fiúval, akik ezt követően mindenhová elkísérik és varázslataik révén megvédik és megnevettetik a szürke... több»

#14

dráma

Két unokatestvér, akik a törvény szolgálatában állnak, arra kényszerülnek, hogy válasszanak a jelvény és a családjaik között, miután életük a rendőri korrupció miatt veszélybe... több»

#15

45 Én, Georgina  (2022)

(1)

valóságshow

Netflix

Georgina Rodriguez anya, influencer, üzletasszony és Christiano Ronaldo párja. Ebben a sorozatban megismerhetjük életének mindennapjait. több»

Szereplők: Ivana Rodriguez

Ki ez a nő? Mit csinál valójában? Mihez ért, aminek van értelme is? A válaszom egyszerű, de nagyszerű. Semmihez, csak óriási szerencséje van, hiszen egy élhetetlen aranyásó... Sajnos volt "szerencsém" látni ezt az előre megrendezett förmedvényt, amit gondolom, a futballista... több»
#16

sci-fi

Netflix

Egy fiatal lány világa a feje tetejére áll, amikor rádöbben a felkavaró igazságra, ami abban az álmos dán kisvárosban bujkál, ahol él. több»

A sorozatnak volt néhány intrikus pillanata, de ettől függetlenül ez egy olyan sorozat, ahol el lehet aludni egy rész alatt, és amikor felébredsz, nem sok mindenről maradtál le.