Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Sorozatok

Évfordulók: május 27.

#1

85 Love Life  (2020)

(10)

romantikus | vígjáték

HBO Max | Netflix

A romantikus komédiasorozat főszereplője, Darby (Anna Kendrick) próbál megbirkózni szerelmi élete buktatóival. Minden rész egy-egy kalandot mutat be, melyek az igaz és örökké tartó... több»

Egy nap alatt bedaráltam a sorozatot. Rövid és pörgős részek követték egymást, és a főszerepben mi más lehetne, mint a nagy ő megtalálása, aki a legváratlanabb pillanatokban toppanhat be az életünkbe.
#2

animáció | családi | kaland | rövidfilm | vígjáték

HBO Max

Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, Cucu malac és sok másik klasszikus karakter a bolondos dallamokból újra felkerekedik, hogy kalandokba keveredjen ebben a sorozatban, ami a klasszikus rövid... több»

Végre visszatértek az igazi szereplők, nagyon viccesek és nagyon jóleső nosztalgiát hoztak magukkal. Elmernek vissza kellene adni a fegyverét, de amúgy minden szempontból remek kis sorozat.
#3
Nem sokat vártam ettől a sorozattól, de nagyobbat nem is döbbenhettem volna! Meglepően izgalmasra sikeredett a hajsza az Ebola után. Mély tartalomra, és kiemelkedő színészi játékra nem kell számítani, a vírus és a folyamatos feszültség adja el a filmet. Láthatatlan szörnyként... több»
#4

akció | dráma | krimi | romantikus

Shi-Hyun mielőtt a szabadságot választva elmenkült volna otthonról, nagy nyomorban tengette gyermekéveit. Felnőve drogfutárként arat sikereket és doktor Sonnak nevezi magát, bandája az... több»

#5

HBO Max

A legnagyobb dívák csapnak össze egy elképesztően hatalmas pénznyeremény reményében, amely örökre megváltoztathatja az életüket. több»

#6

70 Hit the Floor  (2013)

(2)

dráma | romantikus

Ahsha Hayes dacból és kíváncsiságból is belép a profi kosárlabda játékosok világába, miután kipróbálta magát a Los Angeles-i Vad Lányok nevű tánccsapatban. Édesanyja, aki... több»

Izgalmas, vidám, drámai frodulatokkal. A nagyszerű táncos részek egy bónusz. A színészi játék nagyszerű...a szereplők dögösek. Biztosan hatással lesz a kémiádra...:)
#7

68 Craftopia  (2020)

Gyerekeknek szóló verseny és showműsor a 8,9 millió feliratkozóval büszkélkedő YouTube influenszer, Lauren Riihimaki (LaurDIY) vezetésével. A műsorban 9-15 éves versenyzők engedhetik... több»

#8

dokumentum

Netflix

Áldozatok szerte a világból tárják a nézők szemei elé a visszaéléseket, manipulációkat és az érzelmi kizsákmányolás okozta sebeiket, melyekért egytől-egyig a... több»

Rendező: Lisa Bryant

#9

64 Éjszakai műszak  (2014)

(2)

dráma | romantikus

A kórházsorozat helyszínéül ezúttal San Antonio szolgál - a városi kórház sürgősségi osztályának változatos és izgalmas mindennapjait követhetjük nyomon. Az éjszakai ügyelet... több»

Imádom a kórházas sorozatokat és filmeket, ezt is ledaráltam 3 nap alatt. Nagyon tetszett benne, hogy az orvosok emberi oldalát is bemutatja, nem emeli őket piedesztálra.
#10

vígjáték

Netflix

Jeff Ross és sztárvendégei kifigurázzák a legnagyobb hatású történelmi alakokat, de nem feledkeznek meg arról sem, hogy leróják tiszteletüket munkásságuk és nagyságuk előtt. 

Törbigék Los Angelesben
#11

TV-ben (FEM3, csütörtök 01:33)

A sorozat 2014. május 27-én debütált az Egyesült Államokban, hatalmas sikerrel. Betekintést nyerhetünk általa a kaliforniai Los Angelesben élő törpe növésű barátnők életébe,... több»

#12

vígjáték

Netflix

Michelle Wolf komikus önálló estje a legfrissebb eseményekről és trendekről.  több»