A Kastélyból álomotthon (2016) a MAFAB nézői visszajelzései szerint megunhatatlan, inspiráló sorozat, amely egy szimpatikus házaspár kitartó és kreatív kastélyfelújítását követi. A sorozat a MAFAB.hu közösségétől 4 értékelés alapján 100%-os tetszésindexet kapott, ami kiemelkedő eredménynek számít. Angel Adoree és Dick Strawbridge egy francia kisvárosban találják meg álmaik otthonát: a XIX. században épült, lelakott kastély azonban a beköltözés előtt rengeteg munkát kíván. A nézők különösen a házaspár életszerű és szerethető jelenlétét, bámulatra méltó kitartását és kreatív ötleteit emelik ki, miközben a felújítások és a rendezvények megszervezése is sok inspirációt ad. A valóságshow az üzleti reality, a dokusorozat és a lakásfelújítás elemeit ötvözi, így a nagy léptékű átalakítások és az újabb ötletek megvalósítása mellett a szereplők energiája is a sorozat fontos vonzereje.
Hirdetés
Sorozat áttekintés
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2016
Imádom ezt a sorozatot!Minden tiszteletem a két főszereplőjé! Hihetetlen a kitartásuk,kreativitásuk! Nagyon várom a folytatást!!
Nagyon tetszik ez a szorozat! Életszerű,szerethető ,kedvesek a szereplők és rengeteg inspirációt kap tőle az ember! Alig várom a folytatást nap mint nap! Remélem sok részt élvezhetünk még belőle!