Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
52
Szereplők
4
Vélemények
140
Képek
17
Videók
 
byebyepuppy   2016. 07. 26.

Szerintem egy jó kis sorozat! Amúgy is kedvenc színészeim vannak benne, és most is hozzák a formájukat. Érdemes megnézni legalább a pilotot, akit érdekel a téma annak meg különösen javaslom!

 
Hajrakte   2019. 01. 07.

Egyelőre egy évad után nem dobtam tőle hátast, Rock amúgy sem a kedvencem, eddig nem igazán vonz a második évad, fizikailag fáj néha mekkora fizetéseket kapnak a játékosok :D


 
MattesBarca   2016. 08. 18.

Szerintem ez az a sorozat, mely tökéletesen az amerikai közönség számára készült. Csak vegyük például az amerikai focit - ez cseppet sem európai sport; nem is eresztett eddig még mély gyökereket az öreg kontinensen. A sztori sem fogott meg és a főszereplő színészek sem nyújtottak semmi kimagaslót.

 
Durran   2015. 12. 08.

Abban bíztam, hogy a sorozat jobban belemélyed a sport világába, de ehelyett ugyanazzal találkoztam, mint a többi sorozatban: a sportolók is emberek és ugyanolyan problémákat igyekeznek megoldani, mint a többi tévészéria képviselői. Úgyhogy a második epizódot követően fel is hagytam a nézésével.

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Arielle Kebbel
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
 
Az amerikai foci nálunk Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend évek óta. Az NFL meccseit tévé csatornák is közvetítik, a Super Bowl-t pedig a laikusok is örömmel nézik. Jómagam is izgatottan várom a szezonokat, nagyon izgalmas, összetett és fordulatos játéknak tartom, ahol a taktika fontos szerepet játszik. Több filmet (ki ne emlékezne a Minden héten háborúra Pacino-val) és sorozatot is forgattak a témában. A Tiszta szívvel foci (Friday Night Lights) után gondoltam nekifutok a Nagypályások (Ballers) sorozatnak. Az érzéseim vegyesek vele kapcsolatban.  több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.