Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
62%

Nagypályások (2015-2019)

Ballers
Filmadatlap
 
53
Szereplők
5
Vélemények
250
Képek
20
Videók
 
iq.csabi   2020. 03. 16.

legújabb vélemény

0

Nagyon ráfüggtem a sorozatra, 3 nap alatt megnéztem az egészet. Nagyon jók a szereplők és a történet is. A végére talán kicsit vesztett a lendületből, de alapjába véve nagyon szórakoztató.

 
byebyepuppy   2016. 07. 26.

0

Szerintem egy jó kis sorozat! Amúgy is kedvenc színészeim vannak benne, és most is hozzák a formájukat. Érdemes megnézni legalább a pilotot, akit érdekel a téma annak meg különösen javaslom!


 
Hajrakte   2019. 01. 07.

0

Egyelőre egy évad után nem dobtam tőle hátast, Rock amúgy sem a kedvencem, eddig nem igazán vonz a második évad, fizikailag fáj néha mekkora fizetéseket kapnak a játékosok :D

 
MattesBarca   2016. 08. 18.

0

Szerintem ez az a sorozat, mely tökéletesen az amerikai közönség számára készült. Csak vegyük például az amerikai focit - ez cseppet sem európai sport; nem is eresztett eddig még mély gyökereket az öreg kontinensen. A sztori sem fogott meg és a főszereplő színészek sem nyújtottak semmi kimagaslót.

 
Durran   2015. 12. 08.

0

Abban bíztam, hogy a sorozat jobban belemélyed a sport világába, de ehelyett ugyanazzal találkoztam, mint a többi sorozatban: a sportolók is emberek és ugyanolyan problémákat igyekeznek megoldani, mint a többi tévészéria képviselői. Úgyhogy a második epizódot követően fel is hagytam a nézésével.

Galéria (250)

Videók (20)

 
Az amerikai foci nálunk Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend évek óta. Az NFL meccseit tévé csatornák is közvetítik, a Super Bowl-t pedig a laikusok is örömmel nézik. Jómagam is izgatottan várom a szezonokat, nagyon izgalmas, összetett és fordulatos játéknak tartom, ahol a taktika fontos szerepet játszik. Több filmet (ki ne emlékezne a Minden héten háborúra Pacino-val) és sorozatot is forgattak a témában. A Tiszta szívvel foci (Friday Night Lights) után gondoltam nekifutok a Nagypályások (Ballers) sorozatnak. Az érzéseim vegyesek vele kapcsolatban.  több»