A Netflix társlicenc-szerződést kötött az HBO-val, amelynek köszönhetően több dráma, Az elit alakulat, a The Pacific - A hős alakulat, a Sírhant művek és a Nagypályások is a platformjára kerül. Most pedig megkérkezett a 200-es évek legjobb vámpírsorozata, a köztük a True Blood - Inni és élni hagyni.

A True Blood, az Alan Ball által készített és Charlaine Harris regényei alapján készült fantasy horror dráma 2008-tól 2014-ig futott, 7 évadot és 80 epizódot felölelve. A sorozat egy kitalált louisianai városban játszódik, és a telepatikus képességekkel rendelkező pincérnőt, Sookie Stackhouse-t történetét mutatja be, akinek gyökeresen megváltozik az élete, miután kapcsolatba kerül a vámpírokkal. 

A sorozatot a kritikusok elismeréssel fogadták, Anna Paquin 2008-ban Golden Globe-díjat nyert az alakításával, maga a széria pedig egy Emmy-díjat is bezsebelt.

A True Blood mától látható a Netflixen. Ha még nem láttad, vagy újra megnéznéd, ezt a mafabos adatlapról is megteheted a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | fantasy | misztikus | sci-fi

A vámpíroknak nincs többé szükségük emberi vérre, ugyanis napi szükségleteiket fedezi a tömeggyártott szintetikus vér, így szabadon élhetnek az emberek között. Az emberek... több»