Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
49
Szereplők
14
Vélemények
33
Képek
2
Videók
 
harnas1207   2019. 02. 19.

legújabb vélemény

Teljesen rendben volt a sorozat és csak ajánlani tudom. Mégis az Elit alakulat színvonalát nem tudta megütni. Úgy gondolom ez azért lehet, mert a Csendes óceáni helyszín annyira nem áll közel hozzám.

 
dailyfilmsan   2018. 03. 13.

Életem egyik meghatározó sorozata, apukámmal néztem még anno, mikor kijött a HBO-n. Akkoriban nem minden részét tudtam értékelni, de most csak egy részt találtam unalmasnak. Csak ajánlani tudom mert nagyon jók a harctéri jelenetek, vicces a narratíva, és ami a legimpozánsabb hogy elmondott történetekből és megírt emlékiratokból lett összerakva. Dolgoztak ezen a minisorozaton és ez látszik is rajta.


 
hackerjulcsi   2015. 01. 26.

Nem igazán szeretem a háborús filmeket, de ez a film tetszett. Árnyalt jellemrajzok, életszagú jelenetek. 5*

 
Teófil   2015. 05. 11.

A látvány kiváló, a szereplők jók, a rendezés közepes, a történet elnyújtott, olykor-olykor várni kell, hogy történjen már valami, a magyar cím pedig egyszerűen borzalom...

 
Niki18   2015. 11. 02.

Hamarabb láttam ezt a sorozatot, mint az Elit alakulatot és addig ez volt a nyerő. Nem gondoltam, hogy felül fogja múlni egy másik sorozat, de az elit alakulat felülmúlta. Ennek ellenére ugyanúgy imádom és egyik kedvenc sorozatom a Hős alakulat. Imádom a szereplőket

Claire van der Boom
James Badge Dale
Jon Seda
William Sadler
Ashton Holmes
James Badge Dale
James Badge Dale
Jon Seda
James Badge Dale
Joseph Mazzello
 

A sorozatban 189 szereplő van, mindegyikük legalább egy mondatot szól.

(hp)
 

A teljes széria 532 perces.

(hp)
 

Minden epizód elején a narrátor szerepében Tom Hankset hallhatjuk.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.