Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
48
Szereplők
36
Vélemények
250
Képek
6
Videók
Vikingek
 
hell.l   2016. 05. 10.

A legjobb sorozat erről a korszakról. Nagyon jól bemutatja a vikingek életmódját és a korabeli erőviszonyokat is. Tetszik benne, hogy a viking kultúrán kívül megismerhetjük a korabeli angol királyságokat, frankokat is. Minden része izgalmas.Alig várom a következő évadot!:)

 
VargaBarnabas   2016. 05. 29.

A legjobb történelmi témájú sorozat. Nagyon tetszik, ahogy bemutatja a vikingek kultúráját, harcmodorát. A főszereplők nagyon hitelesen alakítanak. Várom a következő évadot.


 
Melibaba   2015. 05. 24.

Sokak szerint egy Tronok harca koppintas, de nem az a tortenet egy kicsit sem fuzodik a tronok harca esemenyeihez. Barbar neprol van szo akik uj teruleteket akarnak kifosztani. History channel nagyon jo sorozatot rakott ossze. Izgalmas, jo tortenet, jo karakterek le a kalappal elotte.

 
NagyThor   2015. 02. 13.

Elkezdtem nézni és csak magába szippantott! Imádom! Akki eddig halogatta, az álljon neki nézni! :) Nagyon jó atmoszférája van, igazán komplex világot kerekítettek a remek karakterek és színészek köré. Az egyik legjobb jelenleg is futó sorozat.

 
Betyus   2015. 01. 26.

Olyan szinten bele tudom élni magam ebbe a sorozatba, hogy az hihetetlen. Nekem talán a Trónok harcánál is jobban tetszik, hiszen nincs fordulatosabb, érdekesebb cselekménysor, mint ami igaz történetre épült :) 5/5

 
Mivel történelmi sorozatról beszélünk, így valamilyen szinten megvan kötve a készítők keze és olyan nagy meglepetéssel nem is szolgálhatnak (persze azoknak, aki tisztában vannak a történelemmel, esetleg a témában jobban elmélyülnek). Viszont, ha az igényességet, a szintet tartani tudja a Vikings, aki az elkövetkező évek üde színfoltja lesz. több»
 

Rollo alakját egy valóban élt vikingről, Hrolfról (megfelelője a latinizált Rollo) mintázták, aki meghódította Franciaország egyes területeit (Normandia). Hrolf Hódító Vilmos leszármazottja volt.

(hp)
 

A mai történelmi tények ismeretében a vikingek valóban viselhettek tetoválást.

(hp)
 

"Loðbrók" egy keresztnév, jelentése: szőrös nadrág, mely valószínűleg a vikingek viseletére utal.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.