Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
49
Szereplők
14
Vélemények
33
Képek
2
Videók

Vélemények: The Pacific - A hős alakulat (2010)

 
harnas1207   2019. 02. 19.

legújabb vélemény

Teljesen rendben volt a sorozat és csak ajánlani tudom. Mégis az Elit alakulat színvonalát nem tudta megütni. Úgy gondolom ez azért lehet, mert a Csendes óceáni helyszín annyira nem áll közel hozzám.

 
dailyfilmsan   2018. 03. 13.

Életem egyik meghatározó sorozata, apukámmal néztem még anno, mikor kijött a HBO-n. Akkoriban nem minden részét tudtam értékelni, de most csak egy részt találtam unalmasnak. Csak ajánlani tudom mert nagyon jók a harctéri jelenetek, vicces a narratíva, és ami a legimpozánsabb hogy elmondott történetekből és megírt emlékiratokból lett összerakva. Dolgoztak ezen a minisorozaton és ez látszik is rajta.


 
hackerjulcsi   2015. 01. 26.

Nem igazán szeretem a háborús filmeket, de ez a film tetszett. Árnyalt jellemrajzok, életszagú jelenetek. 5*

 
Niki18   2015. 11. 02.

Hamarabb láttam ezt a sorozatot, mint az Elit alakulatot és addig ez volt a nyerő. Nem gondoltam, hogy felül fogja múlni egy másik sorozat, de az elit alakulat felülmúlta. Ennek ellenére ugyanúgy imádom és egyik kedvenc sorozatom a Hős alakulat. Imádom a szereplőket

 
Teófil   2015. 05. 11.

A látvány kiváló, a szereplők jók, a rendezés közepes, a történet elnyújtott, olykor-olykor várni kell, hogy történjen már valami, a magyar cím pedig egyszerűen borzalom...

 
a.edit63   2015. 05. 18.

Tetszett, szerintem profi munka. A színészek jók és zene remek! Egy kis negatívum: szerintem a 3 fő karakter kevés volt, vagy nem kellett volna ennyire kiemelni őket… De le a kalappal előttük, kiváló színészek.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Hiteles és remek sorozat. A legtöbb hibája az élet által írt és hitelesen bemutatott történetek kötelező eleme, így a műfajon belül hibátlan. Egyetlen hibája azért mégis van: Az Elit alakulat előbb készült el, és jobb nála. Két testvér sorozatnál az észrevehető visszalépés egy zseniális sorozatot is könnyen lehúz.

 
tjanika   2016. 11. 08.

Nem volt annyira ütős mint Az elit alakulat, talán a kevésbé jellegzetes karakterek miatt.Meg a hadszíntér is messzebb volt tőlünk,lehet ezért idegenkedtem tőle picit. A zene itt is meghatározó.

 
NagyThor   2015. 02. 13.

HBO Itt is megalkotta a lehetetlent, komoly témába vágtá a fejszét és így is sikeresen jött ki belőle.. Hihetetlen! Minden része szívbemarkoló!

 
Anrael   2015. 02. 08.

Próbálta a HBO trópusi helyszínen újra "eladni" Az elitalakulatot. Ez nem teljesen sikerült. Nem volt olyan friss és egyedi mint anno az előd sorozat. Nem sikerült a színvonalat végig tartani, de ettől függetlenül egy izgalmas és jó sorozat.

 
hadur222   2015. 02. 21.

Az elit alakulat után izgatottan vártam ezt a minisorozatot is. Csodálatos zenét hallhatunk Hans Zimmer tollából, lehengerlő történet, nagyszerű szereposztás. Bár nálam kissé alulmarad az Elit alakulat után, de így is méltó "folytatása".

 
gyerekpeti   2017. 02. 13.

Egyszerűen imádtam . Ugyanúgy mint az elit alakulatot.

 
tamas84   2015. 09. 06.

Az HBO-nak sikerült a lehetetlen, vagyis Az elit alakulathoz méltó minosorozatot készíteni. Zseniális széria, ami hihetetlen érzékletességgel mutatja be, hogy mivé válik az átlagember, ha a frontvonalon találja magát. Kivétel nélkül mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
WaldyxMan   2014. 12. 02.

Ettől a sorozattól igen nagyot koppant az állam a földön. Egy rossz szót sem tudok rá mondani. Annyira húsba vágó élményt nyújt, hogy kimondottan nehéz róla beszélni, ezt látni kell!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.