Mától a Netflixen: Minden idők 2 legjobb háborús sorozatát sürgősen látni kell!

2023 júniusában a Netflix bejelentette, hogy az Egyesült Államokban és más régiókban egy sor licencelt tartalmat szerez meg az HBO-tól.

Ez a folyamat Nagypályások és az Bizonytalan a platformon való megjelenésével indult, most pedig Az elit alakulat és a The Pacific - A hős alakulat című korszakalkotó háborús limitált sorozatok csatlakoznak 2023 szeptemberében az óriási kínálatba.

A két sorozat összesen nyolc Primetime Emmy-díjat nyert, Steven Spielberg és Tom Hanks pedig mindkét sorozatban executive producerként működtek közre.

Mikor érkezik a Netflixre a Band of Brothers és a The Pacific?

A Netflix amerikai Twitter-fiókja augusztus 22-én jelentette be, hogy a két sorozat együtt érkezik a Netflixre 2023. szeptember 15-én.

Jelenleg csak az Egyesült Államokban van megerősítve, hogy a streaming óriás megkapja a két limitált sorozatot. Azonban mind az Insecure, mind a Nagypályások egy rakás régióban streamelhető, beleértve a legtöbb latin-amerikai országot és egyes európai területeket is.

#2

akció | dráma | háborús | kaland | történelmi

HBO Max | Netflix

Japán 1941. december 7-én hadüzenet nélkül támadást indít az Egyesült Államok ellen, és súlyos csapást mér a Pearl Harborban állomásozó amerikai flottára. Ezt követően az... több»

A The Pacific rendkívül tehetséges szereplőgárdát vonultat fel, olyan felismerhető nevekkel, mint James Badge Dale (The Departed), Joseph Mazzello (Jurassic Park), Rami Malek (Bohemian Rhapsody) és Jon Bernthal (The Punisher). A sorozatot először 2010 márciusa és májusa között sugározta az HBO. A sorozat Eugene Sledge - Old Breed: At Peleliu and Okinawa és Robert Leckie - Helmet for my Pillow című könyvei alapján készült. A sztori a két könyv szerzőit, valamint John Basilone tüzér őrmester útját követi nyomon a csendes-óceáni hadszíntéren. Mindhárom férfi az 1. tengerészgyalogos hadosztályban szolgált.
#1

94 Az elit alakulat  (2001)

(61) (21)

akció | dráma | háborús | történelmi

HBO Max | Netflix

Az elit alakulat minden idők egyik legköltségesebb televíziós alkotása, a 10 epizód forgatása 125 millió dollárba került. A Stephen E. Ambrose történész és író könyvén... több»

A történész Stephen Ambrose azonos című könyve alapján készült Band of Brothers a 101. légideszant hadosztály 506. ejtőernyős gyalogezredének Easy századának útját követi nyomon a Camp Toccoa-i kiképzéstől a D-napig, a Market Garden hadműveletig, az ardenneki csatáig és Németország kapitulációjáig. A sorozatot először 2001 szeptembere és novembere között sugározta az HBO. A Band of Brothers egy all-star szereplőgárdát vonultat fel, sok ma is felismerhető arccal, akik közül néhányan pályájuk elején voltak: Damian Lewis, Ron Livingston (Office Space), Michael Fassbender, Michael Cuditz (The Walking Dead), Stephen Graham (This is England), Simon Pegg (Star Trek), Tom Hardy (Venom), James McAvoy (X-Men), Dominic Cooper (Preacher), Andrew Scott (Fleabag) és még sokan mások!