John David Washington a főszereplője Az Alkotó című új sci-fi filmnek, amit a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rendezője készített.

Az Alkotó Edwards első filmje a Zsivány Egyes óta.  Az ehhez hasonló alkotások meglehetősen ritkának számítanak  Hollywoodban, hiszen egy teljesen eredeti forgatókönyvből dolgozik, amit Chris Weitz-szel közösen írt, akivel a Zsivány Egyesen is közösen dolgozott. Íme Az Alkotó hivatalos szinopszisa:

"Az emberiség és az mesterséges intelligencia erői közötti jövőbeli háború közepette Joshua, egy elkeseredett ex-különleges ügynök, aki feleségének eltűnése miatt gyászol, felkérést kap, hogy vadássza le és ölje meg az Alkotót, az AI kifejlesztőjét, aki rejtélyes fegyvert hozott létre, amely képes véget vetni a háborúnak - és magának az emberiségnek is. Joshua és elit operatív csapata az ellenséges vonalakon túl az AI uralta terület sötét szívébe utazik... csak azért, hogy felfedezze, hogy a világvégét okozó fegyver, amit el kell pusztítania, egy fiatal gyermek."

Az Alkotó főszereplője John David Washington Washington az elmúlt néhány évben lett igazi sztár, olyan filmekben játszott, mint az Amszterdam, a Beckett, a Tenet és a Csuklyások - BlacKkKlansman. A nagy áttörését azonban a Nagypályások című tévésorozatban hozta el számára.

Az Alkotó mellékszereplői, Gemma Chan (Örökkévalók), Ken Watanabe (Tokyo Vice 1. évad), Sturgill Simpson (Megfojtott virágok), Allison Janney (Az elnök emberei), Ralph Ineson (Willow) és a friss tehetség, Madeleine Yuna Voyles.

A film a Disney+-on és a Telekom TV Go-n keresztül érhető el.

61 Az Alkotó  (2023)

akció | dráma | kaland | romantikus | sci-fi

Egy háborús konfliktus közepette, amelyben az emberiség a mesterséges intelligencia erői ellen harcol, Joshuát (Washington), a különleges erők tapasztalt volt ügynökét az... több»