57% 104 szavazat
Beckett

Beckett

Beckett
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
24
Szereplők (24)
14
Képek (14)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
7
Cikkek (7)
Fórum
Lejátszás
elekm90  

Hol nézheted

John David Washington
John David Washington
John David Washington
John David Washington
John David Washington
Alicia Vikander
Vicky Krieps
John David Washington
Ferdinando Cito Filomarino
John David Washington
Vicky Krieps
John David Washington
John David Washington
Boyd Holbrook
Ferdinando Cito Filomarino
Alicia Vikander
John David Washington
Vicky Krieps
Boyd Holbrook

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy amerikai turista Görögországban menekülésre kényszerül, miután egy tragédia következtében gyilkosok veszik üldözőbe és egy politikai összeesküvés kellős közepén találja magát.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Ferdinando Cito Filomarino
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Olaszország, Brazília, Görögország
Premier: 2021.08.04. | Netflix (2021.08.16.)
 
2024.01.20 Jerico

legújabb vélemény

Remek sztori és rendezés, az egyik legjobb netflixes meglepetésfilm

Egy nagyon jól megrendezett remek film, mely Ferdinando Cito Filomarino készítésében, John David Washington főszereplésével készült. Annak idején valósággal berobbant a másodvonalbeli Netflix-filmek sorába (2021-ben). Végig izgalmas és kiszámíthatatlan az alaptörténet. A központi karakter, Beckett (John David Washington) Görögországban keveredik egy egyre bonyolultabb gyilkossági és politikai ügybe. Folyamatos menekülésre kényszerül párja autóbalesetes halálát követően, végig nem tudhatjuk, mi folyik a háttérben, a rendezés fokozatosan adagolja az információkat, fordulatokat. A kezdete dráma, a közepe krimi, a vége akciófilm, ahol már akciókat, üldözéseket és lövöldözéseket is kapunk. John David Washington nagyobb alakítást nyújt, mint a Tenetben vagy Az Alkotóban (melyek pedig felső kategóriás nagy költségvetésű szuperprodukciók). Nálam a Beckett egyértelműen négy csillagos, élvezetes, izgalmas és szórakoztató akciófilm, mely többször nézős. A sztori, a rendezés és a főszereplő alakítása is nagyon rendben van.

2
 
2021.08.14 Clairette

Ez egy nagyon rossz film. Csak azért nem egy csillag, mert vannak ennél rosszabbak is sajnos. Kezdve a szereplőkkel. Ez a Washington gyerek nem igazán ütött híres és kedvelt apukájára sem szépségében, sem tehetségben. Ami nem lenne baj, mert vannak í... Több

3
 
2022.02.21 BoBamburg

Nem tűnt rossznak a leírás alapján, de nagyot csalódtam benne. Elég hamar unalmassá vált, általában azon kaptam magam, hogy épp mobilozok közben meg ilyenek, mert annyira nem tudott lekötni. Pedig egy akció/thriller esetében nem árt, ha megvan ez a képessége.

1
 
2021.08.13 Lóri Ádámcsik

Nagyon gyenge

Sajnos végig kellett pörgetnem az egészet. :(

2
2
 
2022.03.10 Lalee19

A film csaknem két óra tömör unalom, szenvedés amit inkább csak úgy lehet kibírni ha valaki a végére szeretne érni, hogy vagy alszik közben egy jót vagy sűrűn belepörget. De a legjobban teszi ha neki sem áll, veszteni semmit sem veszít, inkább időt nyer hasznosabb dolgokra.

2
 
(2021. 08. 27.)
Menekülj árkon-bokron át!
Beckett rohanása Zeusz szikláitól Athénig tart, ahol egy politikai perpatvar kellős közepébe csöppenve kell, hogy megtalálja a számítását. Bár a megoldás módja maga zseniális, a vége valahogy egy kicsit mesterkéltre sikeredett, de mégsem annyira, hogy ne lenne élvezhető ez a majd kétórás, idegőrlő hajsza. Több