A Netflix bemutatja: Már látható a hónap legnagyobb dobása

Csütörtökön debütált a Netflixen a Beckett olyan világsztárokkal a főszerepekben, mint Alicia VikanderJohn David WashingtonVicky Krieps és Boyd Holbrook.

Vadonatúj thrillerrel jelentkezett a Netflix, melynek rendezői székét Ferdinando Cito Filomarino foglalhatta el. A Beckett világpremierje augusztus 4-én volt a 74. Locarno Filmfesztiválon, ahol elég vegyes kritikai fogadtatásban részesült.

A történet főhőse egy amerikai turista, Beckett, aki épp a nyaralását tölti Görögországban. Egy balesetet követően azonban célponttá válik, és az egyetlen esélye, hogy tisztázza a nevét, ha sikerül eljutnia az amerikai nagykövetségre. Az összeesküvések szövevényes hálójából azonban nem lesz egyszerű dolga kiutat találni.

A film forgatása 2019. áprilisában kezdődött meg Athénban, egy évvel később októberben pedig a Netflix megszerezte a forgalmazási jogokat, és ki is tűzték a premierdátumot 2021-re, de produkció csak idén év elején kapott hivatalos címet.

Az eddigi vélemények bizakodásra adnak okot, és bár a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg 63 százalékon áll, de egyelőre viszonylag kevés kritika futott be a filmről. A film jelenleg a 3. legnézettebb műsron a Netflixen, nálunk 85 szavazattal jelenleg 64 százalékon áll.

Ha kíváncsi vagy a Beckettre, nézd meg a magyar feliratos előzetest idelent, és látogass el a film Mafabos adatlapjára, ahol a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

57 Beckett  (2021)

akció | dráma | krimi | thriller

Egy amerikai turista Görögországban menekülésre kényszerül, miután egy tragédia következtében gyilkosok veszik üldözőbe és egy politikai összeesküvés kellős közepén... több»