Közösség

Vélemény:

58 Beckett

(2021)

Meglepett, mert B kategóriának tűnik, de jobb annál

Fortress   2025.07.03 19:32
1

Nagyon meglepődtem ezen a filmen, mert tipikus B kategóriás dolognak tűnt. Igazából csak azért kezdtem nézni, mert kíváncsi voltam arra, hogy Denzel Washington fia, John David Washington milyen színész. Aztán kiderült, hogy meglehetősen jól összerakott a film sztorija, és egészen jó a kivitelezés is, az elsőfilmes Fernando Cito Filomarino rendezése. Adott egy amerikai turistapár, akik belekeverednek Európában egy helyi politikai ügybe. A páros hölgy tagja egy autóbalesetben halálozik el, ám a baleset során a páros férfi tagja, Beckett (John David Washington), meglát valakit, akit nem kellene. Ezért erednek a nyomába a görög hatóságok. Beckett azonban talpraesett fazon, és sikeresen bujkál a balkáni országban. A film elég izgalmas, és főleg fordulatos, így a néző mindig kíváncsi a következő jelenetre. A történet legnagyobb erőssége, hogy átélhető, hisz mi magunk is kerülhetünk hasonló helyzetbe, mondjuk amikor Görögországban nyaralunk, és látunk valamit, ami bajba sodor bennünket. John David Washington alakítása meglehetősen erős, és sokkal jobb, mint a két évvel későbbi Alkotóban. Értékelés: 4 csillag.