90% 115 szavazat
1883

1883

1883
Filmadatlap
13
Vélemények (13)
30
Szereplők (30)
26
Képek (26)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Lejátszás

Sorozat áttekintés

1. évad (2021) - 10 epizód

Hol nézheted

Faith Hill
Marc Rissmann
Isabel May
Sam Elliott
Isabel May

FILMINFÓ

A Dutton család utazását követhetjük nyomon, akik átszelik Amerikát, hogy megtalálják a vadnyugat utolsó, megszelídítetlen bástyáját.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Taylor Sheridan
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021.12.19. | SkyShowtime (2023.02.14.)

KULCSSZAVAK

 
2023.09.19 Szasko

legújabb vélemény

Család

Itt megjelent vélemény alapján, valaki csak tiniknek vagy ilyen lelkületű felnőtteknek ajánlja úgy, hogy csak belepillantott. Én végignéztem, és lányos apaként nagyon megcsapott a film.

0
 
2023.03.21 Tonyka

Elsa csodálatos eposza

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az 1923 révén került képbe, sajnálom, hogy nem tudtam róla, mert akkor időrendben néztem volna meg, ezzel kezdve. Ettől függetlenül mit sem von le az értékéből. Tanakodtam magamban, hogy melyik a jobb, de döntetlent ítélek, mert ez is zseniális. Előr... Teljes kritika

1
 
2022.11.16 Greta

Idealizált vadnyugat romantikusoknak

Kellemes sorozat (lehet) annak, aki szereti "A farm, ahol élünk" stílusát. Nekem viszont a naiv romantika és a túltengő bölcselkedés hamar unalmassá és érdektelenné tette a történetet. Van a monológokban pár figyelemre méltó gondolat, de tíz részen át már agyzsibbasztó és életidegen. A szereplők idealizáltak és valószerűtlenek, az akció kevés, a jól megírt zene változatosság híján monotonná válik. Ennek dacára négy csillagot adtam, mert romantikus sorozatként jól működik, nem a film hibája, hogy nem kedvelem a műfajt.

0
 
2022.11.15 Piczil Zsolt

Csak annyiban komolyan vehető dráma, mint a Walking dead

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez egy tinédzsereknek (vagy gyereklelkű felnőtteknek) készült western. A főszereplő szépen kezelt arca szöges ellentétben áll a kopott kalapjával. Csak bele pillantottam, de csak annyira tűnik valóságosnak a jelenetek és a szereplők, mint mondjuk a Walking Dead sorozat. Hogy ez olyan sorozat lenn,e ami megragadja a valódi cowboy világ érzetét? Ugyan kérlek. Nem kell ezt túllihegni. Az utolsó mohikán című film sokkal realisztikusabban mutatta be a maga időszakát, pedig az egy naaaagy romantikus film (dráma) volt. Vagy ha nincs sok időd, nézd meg inkább a Buster Scruggs balladájának "kutyás" részét, ami a maga pár perces játékidejével kenterben veri az egész 1883 sorozatot.

1
1
 
2022.04.19 jfruzsi97

Nagyon tetszett! Szeretem a western filmeket. Ebben megismerhetjük a kő kemény vadnyugatot. Lövöldözéssel, betegségekkel, harccal teli, nem csak az emberek ellen de a természet ellen is. A sok szörnyűség mellett a főszereplő segítségével megcsodálhatjuk e világ szépségeit is.

0