Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
78%
Filmadatlap
 
49
Szereplők
2
Vélemények
107
Képek
10
Videók
Yellowstone
 
indingo   2019. 04. 22.

legújabb vélemény

1

A hangulat és a látvány nekem átjött, de a története valahogy nem akart beindulni. Hiába a húzónév.

 
kota   2019. 04. 14.

0

Az első pár rész igazán kiemelkedő, után kicsit lefele megy a sorozat, túlzott brutalitással operál...erős közepes lett így. Kevin nagy tag benne, hangulat, képi világ kiváló. A szinkron nem tudom, milyen lett benne, feliratosan néztem.

Galéria (107)

Kevin Costner
Kevin Costner
Kevin Costner
Kelly Reilly
Wes Bentley
Luke Grimes
Luke Grimes
Cole Hauser
Jefferson White
Kevin Costner
Kevin Costner

Videók (10)

 

Kiderült, hogy Beth neheztel a testvérére, Jamie-re, mert amikor 16 éves korában kiderült, hogy terhes, Jamie elvitte őt egy őslakos amerikai egészségügyi klinikára abortuszra. Beth akkor még nem tudta, hogy Jamie jóváhagyta a sterilizálását is, aminek következtében a jövőben nem tudott gyermeket szülni a barátjának, Ripnek. Az idővonal azonban nem működik ennél a történetnél, mivel Beth-nek a történet szerint a 60-as éveiben kell járnia, de az utolsó kényszer sterilizálás az 1970-es években volt.

(Thibo84)
 

Danny Huston és Kevin Costner szerepelt a DC univerzum filmjeiben.

(Thibo84)
 

A Yellowstone tévéshow színészei, Q'orianka Kilcher, Tanaya Beatty, Ryan Bingham és Luce Rains együtt dolgoztak a Hostiles (2017) című filmben.

(Thibo84)
 

Danny Huston és Wes Bentley korábban együttműködtek az American Horror Story 4. évadján.

(Thibo84)
 

Dave Annabel és Luke Grimes féltestvéreket játszottak a Testvérek című sorozatban.

(Thibo84)
 

Kevin Costner és Ian Bohen korábban együtt dolgoztak az 1994-es Wyatt Earp nyugati filmben. Costner Wyatt Earpöt alakította, míg Bohennek csak kisebb szerepe volt a fiatal Wyatt Earpként.

(Thibo84)
 

Gil Birmingham, Kelsey Asbille, Martin Sensmeier és Ian Bohen korábban szerepelt a Wind River (2017) című filmben, amelyet Taylor Sheridan rendezett, aki a műsor készítője, ügyvezető producere és írója is.

(Thibo84)
 

Bár a Yellowstone Montanában található, a Yellowstone Nemzeti Park 95%-a Wyoming államban fekszik, 4%-a nagyjából Montanán belül fekszik, és körülbelül 1%-a Idahóban található. A műsorban szereplő Yellowstone névnek azonban semmi köze a Nemzeti Parkhoz, ez a tanya neve.

(Thibo84)
 

A Yellowstone ranch márka egy "Függő Ringató Y ". Vannak különféle források állattenyésztési márkák olvasásának megfelelő módjairól.

(Thibo84)
 

A casting bejelentése után vita alakult ki arról, hogy Kelsey Asbille egy főszereplő indián feleségét játssza. Kelsey Asbille (teljes nevén Kelsey Asbille Chow) ázsiai–amerikai származású, de azt állította, hogy a Cherokee indiánok keleti törzséből származik. A törzs azonban kiadott egy nyilatkozatot, miszerint nem szerepel a nyilvántartásaikban, és nem találtak bizonyítékot arról sem, hogy lenne Cherokee őse. A casting eredményeként az őslakos amerikai közösség prominens emberei bojkottot kértek, és arra kérték az indián színészeket, hogy maradjanak távol a Yellowstone projekttől.

(Thibo84)