Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Willow (2022)

Willow
Filmadatlap
 
13
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
4
Videók

Galéria (7)

Warwick Davis
Ellie Bamber
Warwick Davis
Warwick Davis

Videók (4)

 
Tonyka   2022. 12. 28.

legújabb vélemény a nap véleménye

3
Összetört egy álom

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az ötödik rész megtekintésével azt hiszem, kialakult a végleges véleményem, ami már nem fog változni. Tekerjük vissza az idő kerekét, kb. 16 éves fejjel láttam az első részt. Nem mondom, hogy rajongója lettem, de jót szórakoztam rajta. Fantasy köntös... teljes kritika»

 
Timon   2022. 12. 23.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem rossz annyira. Igyekszik nagyrészt az eredeti filmmel szemben több helyen tiszteletteljesen bánni, többek között a (főleg hozzá képest) modernizáltabb kivitelű csatajelenetekkel, melyek azért kárpótolnak több fillerért, meg még bizonyos dolgokér... több»

 
OrSi   2022. 12. 01.

1

Szerintem nem örökíti meg azt a varázst, amit a filmnél kaptunk, de nem mondanám kifejezetten rossznak. Egyelőre csak az első részt láttam, szóval még korai ítélkezni, de majd meglátjuk.

 
robcsi005   2022. 11. 30.

1

Kicsit más a filmhez képest, viszont ha ezt megszokod, akkor egy nagyon jó folytatást kapsz. Nyilván Warvick Davis a legmenőbb, de egyébként az új karakterek sem rosszak és egyelőre a történet is érdekesnek ígérkezik. Alig várom a folytatást.

 
Azag   2022. 11. 30.

0
Disney Pride

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Amennyire vártam, úgy le is lombozott már az első rész. A Disney úgy tűnik orrba-szájba nyomja a pride fesztivált, konkrétan már 20 perc után leszbi show van. Most komolyan, mi a répát volt erre szükség? Ezeknek már mindegy, hogy animáció, fantasy, sci-fi, mindenbe bele erőszakolják az lmbtq szivárványos dolgokat! Itt az ideje hanyagolnom a Disney produkciókat, már hányingerem van az egésztől. Remélem, ez lesz majd a vesztük.