Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Willow
 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 20.

legújabb vélemény

Ron Howard szépen összerakta ezt a fantasy történetet...Val Kilmer brillírozik,de a többi színész sem vall szégyent...Izgalmas, szép vizuális effektek, jó történet, és persze a hölgyek kedvéért egy kis romantika.....kell-e ennél több??? Ja igen...fotel,popcorn és cola..... :)

 
hell.l   2016. 05. 08.

Jó kis film lett ez is. A nyolcvanas évekből ez az egyik legjobb fantasy.Az akkori feltételekhez képest elég jól sikerültek a vizuális effektusok.Egy izgalmas, akciódús, lebilincselő történet kimagasló színészi játékkal és rendezéssel. Többször is meg lehet nézni.


 
S.Marika   2015. 11. 24.

Jópofa kis fantasy film a 80-as évekből. Nyilván a kor látszik rajta,de azért szerethető és ma is élvezhető. Voltak benne klassz részek,mondjuk ilyen a szánkós menekülés is,jól megcsinálták.

 
Barthy   2015. 09. 01.

Szerintem nagyon jól sikerült ez a film, mert összetett, és a témája is olyan dolgokat dolgoz fel, amiket fel sem tudunk fogni. Biztos megnézem még egyszer, pedig nem sűrűn szoktam ugyanazt a filmet többször megnézni.

 
varjú   2015. 11. 18.

Én kimondottan szeretem a kalandfilmeket, egyszerűen mert izgalmasak, mindig van egy kis morális tanítás. Külön jó, ha mindez egy jól megalkotott fantasy világban játszódik. Ez a film nem mai gyerek, de még mindig nagyszerűen megállja a helyét, maradéktalanul megfelel a műfaj minden elvárásának. Aki nosztalgikus hangulatú, de izgalmas filmre vágyik, az megtalálta.

 
quentin   2015. 07. 15.

Kedves és aranyos, mégis akcióban és kalandban gazdag film ez. Ron Howard tudja, hogy mi kell egy jó fantasyhoz. Ezek a filmek nem akarnak mindenre magyarázattal szolgálni, ez egy kis misztikus ködöt képes fenntartani. Bár a film nem a mai CGI technológiával készült, a filmtrükkök látványosak és ötletesek. Egészében ez egy élvezhető kis kalandfilm.

A film összbevétele 57 269 863 dollár volt (imdb.com).

 

A malacok a kastély mellett időről időre párosodni akartak. Ilyenkor a stáb néhány vödör hideg vízzel hűtötte le a disznókat.

(ps)
 

Val Kilmer a szövege nagy részét improvizálta.

(ps)
 

Madmartigan szerepére John Cusack neve is szóba került.

(ps)
 

Rick Overton és Kevin Pollak jeleneteit kék vászon előtt forgatták.

(ps)
 

David Steinberg jégkorcsolyázás közben fejsérülést szenvedett. A szemöldökén néhány öltésre is szükség volt. Ennek a nyomait a sminkeseknek kellett eltüntetniük.

(ps)
 

Warwick Davis csupán tizenkét évvel idősebb Dawn Downingtól, aki a lányát, és csak tíz évvel idősebb Mark Vande Brake-től, aki a fiát alakítja a filmben.

(ps)
 

Warwick Davis mindössze 18 éves volt a forgatás idejében.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.