Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Willow
 
hell.l   2016. 05. 08.

Jó kis film lett ez is. A nyolcvanas évekből ez az egyik legjobb fantasy.Az akkori feltételekhez képest elég jól sikerültek a vizuális effektusok.Egy izgalmas, akciódús, lebilincselő történet kimagasló színészi játékkal és rendezéssel. Többször is meg lehet nézni.

 
sabnock666   2018. 08. 20.

Ron Howard szépen összerakta ezt a fantasy történetet...Val Kilmer brillírozik,de a többi színész sem vall szégyent...Izgalmas, szép vizuális effektek, jó történet, és persze a hölgyek kedvéért egy kis romantika.....kell-e ennél több??? Ja igen...fotel,popcorn és cola..... :)


 
S.Marika   2015. 11. 24.

Jópofa kis fantasy film a 80-as évekből. Nyilván a kor látszik rajta,de azért szerethető és ma is élvezhető. Voltak benne klassz részek,mondjuk ilyen a szánkós menekülés is,jól megcsinálták.

 
Barthy   2015. 09. 01.

Szerintem nagyon jól sikerült ez a film, mert összetett, és a témája is olyan dolgokat dolgoz fel, amiket fel sem tudunk fogni. Biztos megnézem még egyszer, pedig nem sűrűn szoktam ugyanazt a filmet többször megnézni.

 
quentin   2015. 07. 15.

Kedves és aranyos, mégis akcióban és kalandban gazdag film ez. Ron Howard tudja, hogy mi kell egy jó fantasyhoz. Ezek a filmek nem akarnak mindenre magyarázattal szolgálni, ez egy kis misztikus ködöt képes fenntartani. Bár a film nem a mai CGI technológiával készült, a filmtrükkök látványosak és ötletesek. Egészében ez egy élvezhető kis kalandfilm.

 

A malacok a kastély mellett időről időre párosodni akartak. Ilyenkor a stáb néhány vödör hideg vízzel hűtötte le a disznókat.

(ps )
 

Val Kilmer a szövege nagy részét improvizálta.

(ps )
 

Madmartigan szerepére John Cusack neve is szóba került.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.