Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Willow (1988)

Willow
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
20
Képek
2
Videók
Willow

Galéria (20)

Videók (2)

 
Timon   2022. 12. 02.

legújabb vélemény

0
Így születnek a miniklasszikusok

Mióta a sorozat előzetesét láttam, egy kicsit érdekelt, így megnéztem a filmet. Azt kell, hogy mondja, hogy korának egyik legjobb akciófilmje. Egyes jelenetek már-már Indiana Jones-szint. Tökéletesen vegyíti a retró vizuális megjelenítést, és hatalmas kalandokkal van tele. A szereplők közül sokan szeretnivalók, no meg viccesek. :-) Tele van fordulatokkal, bájos, legendákba illő helyszínekkel, mondjuk pl. a brit területek erre totál alkalmasak. 10/10

 
hell.l   2016. 05. 08.

1

Jó kis film lett ez is. A nyolcvanas évekből ez az egyik legjobb fantasy.Az akkori feltételekhez képest elég jól sikerültek a vizuális effektusok.Egy izgalmas, akciódús, lebilincselő történet kimagasló színészi játékkal és rendezéssel. Többször is meg lehet nézni.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 20.

0

Ron Howard szépen összerakta ezt a fantasy történetet...Val Kilmer brillírozik,de a többi színész sem vall szégyent...Izgalmas, szép vizuális effektek, jó történet, és persze a hölgyek kedvéért egy kis romantika.....kell-e ennél több??? Ja igen...fotel,popcorn és cola..... :)

 
S.Marika   2015. 11. 24.

0

Jópofa kis fantasy film a 80-as évekből. Nyilván a kor látszik rajta,de azért szerethető és ma is élvezhető. Voltak benne klassz részek,mondjuk ilyen a szánkós menekülés is,jól megcsinálták.

 
Barthy   2015. 09. 01.

0

Szerintem nagyon jól sikerült ez a film, mert összetett, és a témája is olyan dolgokat dolgoz fel, amiket fel sem tudunk fogni. Biztos megnézem még egyszer, pedig nem sűrűn szoktam ugyanazt a filmet többször megnézni.

 
varjú   2015. 11. 18.

0

Én kimondottan szeretem a kalandfilmeket, egyszerűen mert izgalmasak, mindig van egy kis morális tanítás. Külön jó, ha mindez egy jól megalkotott fantasy világban játszódik. Ez a film nem mai gyerek, de még mindig nagyszerűen megállja a helyét, marad... több»

 
quentin   2015. 07. 15.

0

Kedves és aranyos, mégis akcióban és kalandban gazdag film ez. Ron Howard tudja, hogy mi kell egy jó fantasyhoz. Ezek a filmek nem akarnak mindenre magyarázattal szolgálni, ez egy kis misztikus ködöt képes fenntartani. Bár a film nem a mai CGI techno... több»

A film összbevétele 57 269 863 dollár volt (imdb.com).

 

A malacok a kastély mellett időről időre párosodni akartak. Ilyenkor a stáb néhány vödör hideg vízzel hűtötte le a disznókat.

(ps)
 

Val Kilmer a szövege nagy részét improvizálta.

(ps)
 

Madmartigan szerepére John Cusack neve is szóba került.

(ps)
 

Rick Overton és Kevin Pollak jeleneteit kék vászon előtt forgatták.

(ps)
 

David Steinberg jégkorcsolyázás közben fejsérülést szenvedett. A szemöldökén néhány öltésre is szükség volt. Ennek a nyomait a sminkeseknek kellett eltüntetniük.

(ps)