60% 164 szavazat
Kiképzőtábor

Kiképzőtábor

Basic
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
17
Szereplők (17)
28
Képek (28)
Videók
5
Érdekességek (5)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Nathan West őrnagy az Egyesült Államok különleges osztagának egyik elit egységét vezeti. Az őrnagy módszerei hatékonyak, de agresszív viselkedése és heves vérmérséklete miatt katonái nem szívesen szolgálnak alatta. Egy látszólag rutin-bevetés során Panamában, egy hurrikán sodor végig a táboron, ahol West éppen az embereivel állomásozik. A vihar elvonultával az őrnagy négy emberét holtan találják, West pedig nyom nélkül eltűnik. Két túlélő katona maradt csupán, de mindketten más történetet adnak elő a nyomozásra kirendelt ex-kommandósnak, aki egykor szintén West alatt szolgált és aki időközben elsőrangú kihallgató-tiszt lett.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2004.04.06.
 
2019.11.05 danaso

legújabb vélemény

Egész izgalmas film volt, de a végét teljesen odacsapták, nyakatekert és nevetséges módon, ezzel pedig nem maradt túl jó szájízem tőle.

0
 
2017.08.01 JanneAhonen

Bonyolult film, nem árt 2-3x megnézni, ha mindent érteni akarsz. Én soha nem szerettem Travoltát, de ebben a filmben tetszett a játéka. Nagyon tetszett a film hangulata is, egy jó katonai krimi. Egyedül azért adok 4 csillagot, mert néhány részlet még sokadszori megtekintés is után is homályos/nem logikus.

1
 
2018.12.10 harnas1207

Izgalmas film, ahol már az elején tudjuk lesz valami ütős csavar. Bevallom én is belezavarodtam a végébe elsőre. Azóta már többször láttam és osztom azt a véleményt miszerint kicsit túl lett ez gondolva.

0
 
2018.03.31 Zsceeeka

Nagyon szeretem ezt a filmet, de tény, hogy én is többször láttam, mielőtt igazán megszerettem. Izgalmas, drámai, feszültséggel teli alkotás, jó alakításokkal.

0
 
2015.01.27 Sniper

Fölöslegesen, logikátlanul túlkombinált film, rég láttam, de emlékszem, hogy már akkor sajnáltam rá az időt (mármint utólag).

0

A film összbevétele 15 999 250 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A gyártási költségek 50M $-t tettek, azonban világszerte is mindössze 42M $-t keresett.Szerző: dulkap

#2
 

A filmet az Egyesült Államokban, Panama-ban és Costa Rica-n forgatták.Szerző: dulkap

#3
 

Samuel L. Jackson és John McTiernan második közös munkája a Die Hard 3. után.Szerző: dulkap

#4
 

Szinte az egész filmben folyamatosan esik az eső. Szerző: dulkap

#5