Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%

Négy tesó (2005)

Four Brothers
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Négy tesó
 
urbanistaa   2019. 01. 08.

legújabb vélemény

Mark Wahlberg saját színvonalát véleményem szerint lehúzta a Négy tesóval. Nem egy színvonalas film, a cselekmény sekélyes, egysíkú és sablonos, mondanivaló nulla.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Akármennyire is szeretem Mark Wahlberg színészi játékát, ami ebben a filmben is pazar volt, a filmről már ez nem mondható el. Vontatott volt a története.


 
Zsombi   2015. 03. 31.

Ez egy sok szempontból közepes bosszúhadjáratról szóló akció-krimi, amibe sikerült beletenni pár jó poént, beszólást és ugratást. A négy testvér karaktere nem túl bonyolult, de vannak ilyen nem túl bonyolult emberek is. A történet tartogat meglepetés... több»

 
KingPin   2014. 10. 15.

Négy fogadott fiú, négy igazi tökös gyerek keresi anyjuk gyilkosát. A film pont annyira klisés, mint amennyire az alaptörténet annak hangzik. A rendezés nem tesz hozzá sokat ehhez az egyszerű történethez. Mark Wahlberg alakítása ér a legtöbbet az egé... több»

A film összbevétele 92 374 674 dollár volt (imdb.com).

 

92,5 millió dolláros összbevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

30 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A film előkészületei során a jégkorong jelenet miatt meg kellett tanítani a színészeket (Mark Wahlberg and Garrett Hedlund kivételével) korcsolyázni.

(magyaristvan)
 

Jack a "Plastic Jesus" című számot énekli. Paul Newman énekelte a "Bilincs és mosoly" című filmben amikor Luke anyja meghalt.

(magyaristvan)
 

A film elkészítését a "Piszkos Harry" és a "Bosszúvágy" című városi westernfilmek inspirálták.

(magyaristvan)
 

A fagyott tavi jelenet az észak-torontói Simcoe tónál készült.

(magyaristvan)
 

A "fuck" szó 62-szer hangzik el a filmben.

(magyaristvan)
 

André Lauren Benjamin a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Mark Wahlberg, Tyrese Gibson és André Benjamin mind zenészekből átvedlett színészek, érdekes, hogy épp a negyedik testvér, Jack zenész, akit Garrett Hedlund alakít.

(ps)
 

Jack ugratásait javarészt improvizálta Mark Wahlberg és Garrett Hedlund.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.