Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
79%

Nincs alku (1998)

The Negotiator
Filmadatlap
 
28
Szereplők
12
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
uniterra   2020. 11. 21.

legújabb vélemény

0

Akciófilm, kiszámítható volt az egész. Egyszer elmegy.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

0

Az egyik kedvenc filmem, többször is láttam már, de még mindig nem unom. Spacey és Samuel L. Jackson remek párost alakít ebben a lebilincselő thrillerben.


 
Deku   2017. 10. 14.

0

Samuel L. Jackson nagyszerű volt ebben a filmben és érdekes is bár filmet első pillantásra nézve egész jó volt, izgalmasnak tűnő volt a története habár utólag kiderült, hogy ez annyira mégse volt akkora nagy szám mint elsőre. Nem volt nagy kedvenc.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

0

Samuel.L.Jackson jól hozza a karaktert,Izgalmas,pörgős,és nagyon tetszik a csavar a filmben. Az sem utolsó szempont,hogy ezen a nézőponton keresztül mutatja be a társadalomba egyre jobban begyűrűző korrupciót!

 
harnas1207   2018. 11. 27.

0

Nagyon jó film, sok ismerős arccal. Nem vártam tőle semmit, de hatalmasat csalódtam kellemesen.

 
MKristijan   2017. 01. 05.

0

A sok reklám után kapott egy esélyt. A korszakból adódóan sokra nem számítottam. De egyáltalán nem csalódtam :) végig a képernyő előtt tartott. Profi :)

 
elekm90   2020. 02. 27.

0

Izgalmas film, bár tele van hollywood-i megoldással, de vannak benne okos megoldások/fordulatok is. A filmet a két főszereplő karaktere és a kettejük közti verbális "adok-kapok" viszi a hátán, valóban nagyon jó választás volt ez a Jackson-Spacey páros, utóbbi főleg kiemelkedik alakításával. 7,5/10

Galéria (6)

Videók (1)

A film összbevétele 4 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film egyik utolsó jelenetében van egy hiba. Romant berakják a mentőbe szemben az ajtóval de a következő jelenetnél már háttal fekszik az ajtónak.

(phanzetomox)
 

A főszerepet eredetileg Kevin Spacey játszotta volna, a másik tárgyalót pedig Sylvester Stallone. Amikor Stallone lemondta a szerepet Spacey úgy döntött, inkább Chris Sabian szerepét fogja eljátszani.

(ps)
 

A film történetét részben megtörtént események ihlették. Ilyen esemény volt a St. Louis nyugdíjas otthon körüli botrány '80-as években.

(ps)
 

A filmet J. T. Walsh emlékének ajánlották.

(ps)
 

Az éjszakai tömegjelenet a felhőkarcolónál két egymást követő hideg, esős és szeles éjszakán került leforgatásra. A szabadban kellet ácsorogniuk délután öttől reggel hétig. A statiszták nagyon fáztak, és ellenségesek voltak a stábbal szemben, sokan nem is tartottak ki a végéig.

(ps)
 

A film befejezését Kevin Spacey tanácsára átírták. Az eredeti változat szerinte túl sablonos volt.

(ps)
 

A film stáblistájában az olvasható, hogy "Filmed in Panavision", azaz Panavision formátumban rögzítették az anyagot. Valójában viszont Super 35-ös formátumot használtak.

(ps)