Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%

Nincs alku (1998)

The Negotiator
Filmadatlap
 
28
Szereplők
11
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Nincs alku
 
Eduard   2020. 07. 15.

legújabb vélemény

Ebből egyszer is bőven elég volt, tele van hihetetlen baromságokkal. Például mikor beadta nekik, hogy kinyírta az egyik zsarut, ott egyértelmű volt, hogy csak kamuzik. Elhiszem, hogy profi a csávó, de azért kicsit túlzás volt egy hadsereget küldeni rá.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Az egyik kedvenc filmem, többször is láttam már, de még mindig nem unom. Spacey és Samuel L. Jackson remek párost alakít ebben a lebilincselő thrillerben.


 
Deku   2017. 10. 14.

Samuel L. Jackson nagyszerű volt ebben a filmben és érdekes is bár filmet első pillantásra nézve egész jó volt, izgalmasnak tűnő volt a története habár utólag kiderült, hogy ez annyira mégse volt akkora nagy szám mint elsőre. Nem volt nagy kedvenc.

 
Sabnock Sanatory   2019. 09. 03.

Samuel.L.Jackson jól hozza a karaktert,Izgalmas,pörgős,és nagyon tetszik a csavar a filmben. Az sem utolsó szempont,hogy ezen a nézőponton keresztül mutatja be a társadalomba egyre jobban begyűrűző korrupciót!

 
harnas1207   2018. 11. 27.

Nagyon jó film, sok ismerős arccal. Nem vártam tőle semmit, de hatalmasat csalódtam kellemesen.

 
MKristijan   2017. 01. 05.

A sok reklám után kapott egy esélyt. A korszakból adódóan sokra nem számítottam. De egyáltalán nem csalódtam :) végig a képernyő előtt tartott. Profi :)

 
elekm90   2020. 02. 27.

Izgalmas film, bár tele van hollywood-i megoldással, de vannak benne okos megoldások/fordulatok is. A filmet a két főszereplő karaktere és a kettejük közti verbális "adok-kapok" viszi a hátán, valóban nagyon jó választás volt ez a Jackson-Spacey páros, utóbbi főleg kiemelkedik alakításával. 7,5/10

A film összbevétele 4 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film egyik utolsó jelenetében van egy hiba. Romant berakják a mentőbe szemben az ajtóval de a következő jelenetnél már háttal fekszik az ajtónak.

(phanzetomox)
 

A főszerepet eredetileg Kevin Spacey játszotta volna, a másik tárgyalót pedig Sylvester Stallone. Amikor Stallone lemondta a szerepet Spacey úgy döntött, inkább Chris Sabian szerepét fogja eljátszani.

(ps)
 

A film történetét részben megtörtént események ihlették. Ilyen esemény volt a St. Louis nyugdíjas otthon körüli botrány '80-as években.

(ps)
 

A filmet J. T. Walsh emlékének ajánlották.

(ps)
 

Az éjszakai tömegjelenet a felhőkarcolónál két egymást követő hideg, esős és szeles éjszakán került leforgatásra. A szabadban kellet ácsorogniuk délután öttől reggel hétig. A statiszták nagyon fáztak, és ellenségesek voltak a stábbal szemben, sokan nem is tartottak ki a végéig.

(ps)
 

A film befejezését Kevin Spacey tanácsára átírták. Az eredeti változat szerinte túl sablonos volt.

(ps)
 

A film stáblistájában az olvasható, hogy "Filmed in Panavision", azaz Panavision formátumban rögzítették az anyagot. Valójában viszont Super 35-ös formátumot használtak.

(ps)