Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83

Nincs alku (1998)

The Negotiator
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Nincs alku
 
elekm90   2020. 02. 27.

legújabb vélemény

Izgalmas film, bár tele van hollywood-i megoldással, de vannak benne okos megoldások/fordulatok is. A filmet a két főszereplő karaktere és a kettejük közti verbális "adok-kapok" viszi a hátán, valóban nagyon jó választás volt ez a Jackson-Spacey páros, utóbbi főleg kiemelkedik alakításával. 7,5/10

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Az egyik kedvenc filmem, többször is láttam már, de még mindig nem unom. Spacey és Samuel L. Jackson remek párost alakít ebben a lebilincselő thrillerben.


 
Deku   2017. 10. 14.

Samuel L. Jackson nagyszerű volt ebben a filmben és érdekes is bár filmet első pillantásra nézve egész jó volt, izgalmasnak tűnő volt a története habár utólag kiderült, hogy ez annyira mégse volt akkora nagy szám mint elsőre. Nem volt nagy kedvenc.

 
MKristijan   2017. 01. 05.

A sok reklám után kapott egy esélyt. A korszakból adódóan sokra nem számítottam. De egyáltalán nem csalódtam :) végig a képernyő előtt tartott. Profi :)

 
harnas1207   2018. 11. 27.

Nagyon jó film, sok ismerős arccal. Nem vártam tőle semmit, de hatalmasat csalódtam kellemesen.

A film összbevétele 4 400 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film egyik utolsó jelenetében van egy hiba. Romant berakják a mentőbe szemben az ajtóval de a következő jelenetnél már háttal fekszik az ajtónak.

(phanzetomox)
 

A főszerepet eredetileg Kevin Spacey játszotta volna, a másik tárgyalót pedig Sylvester Stallone. Amikor Stallone lemondta a szerepet Spacey úgy döntött, inkább Chris Sabian szerepét fogja eljátszani.

(ps)
 

A film történetét részben megtörtént események ihlették. Ilyen esemény volt a St. Louis nyugdíjas otthon körüli botrány '80-as években.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.