Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
Videók
Túszdráma
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Teljesen a hatalma alá kerített ez a film. Több jó színész próbálkozik egy-egy ilyen stílusú filmmel, de szerintem ez sikerült talán a legjobban.

 
Vitya   2015. 02. 04.

Közepesnek mondanám, izgalmasabb, mozgalmasabb filmre számítottam. Bruce Willisnek vannak sokkal jobb filmjei. Egyszer nézhető.


 
vesztingerkitti   2017. 01. 04.

Az alaptörténet nem lenne rossz, d nagyon sablonosra sikerült. A kivitelezés nem túl jó , a történések is nagyon egymásra épülnek ezáltal kiszámítható, a befejezésétől is többet vártam volna, nem volt nagy csattanó...

 
Mmaarrttoonn   2015. 03. 17.

Egy igazi, izgalmas, fordulatos film remek színészekkel. Érdekfeszítő, nem lehet unni, többször nézhető. Nekem egyik kedvenc :)

 
kriskaa   2015. 02. 04.

Szerintem jó film, izgalmas benne, hogy Bruce Willis a drámai arcát is megmutatja, nemcsak a kemény zsarut hozza. (Egyébként a 16. utca is ezért tetszett, mert a kevésbé megszokott karaktert is jól alakította.) Ben Foster is meggyőző volt pszichésen sérült piromániásként, a fenyegető tekintetével. El tudta hitetni, hogy félni kell tőle.

A film összbevétele 77 944 725 dollár volt (imdb.com).

 

Bruce Willis filmbeli lányát, Amandát valódi lánya, Rumer Willis játssza.

(kázsé)
 

A filmben 89-szer mondják, hogy "b*meg".

(kázsé)
 

A jelenet, mikor Mars lelövi a rendőrnőt és a kamera felé fordul, tisztelgés a Volt egyszer egy vadnyugat című film előtt.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.