Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
Videók
Túszdráma
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

legújabb vélemény

Teljesen a hatalma alá kerített ez a film. Több jó színész próbálkozik egy-egy ilyen stílusú filmmel, de szerintem ez sikerült talán a legjobban.

 
Vitya   2015. 02. 04.

Közepesnek mondanám, izgalmasabb, mozgalmasabb filmre számítottam. Bruce Willisnek vannak sokkal jobb filmjei. Egyszer nézhető.


 
vesztingerkitti   2017. 01. 04.

Az alaptörténet nem lenne rossz, d nagyon sablonosra sikerült. A kivitelezés nem túl jó , a történések is nagyon egymásra épülnek ezáltal kiszámítható, a befejezésétől is többet vártam volna, nem volt nagy csattanó...

 
Mmaarrttoonn   2015. 03. 17.

Egy igazi, izgalmas, fordulatos film remek színészekkel. Érdekfeszítő, nem lehet unni, többször nézhető. Nekem egyik kedvenc :)

 
kriskaa   2015. 02. 04.

Szerintem jó film, izgalmas benne, hogy Bruce Willis a drámai arcát is megmutatja, nemcsak a kemény zsarut hozza. (Egyébként a 16. utca is ezért tetszett, mert a kevésbé megszokott karaktert is jól alakította.) Ben Foster is meggyőző volt pszichésen sérült piromániásként, a fenyegető tekintetével. El tudta hitetni, hogy félni kell tőle.

 
BloodyMary   2016. 02. 14.

Nem volt az évszázad filmje. Úgy-ahogy sikerült fenntartania a feszültséget, helyenként még izgalmas is volt, de annyira azért nem, hogy nagyon izgultam volna a szereplőkért, vagy különösebben érdekelt volna a végkifejlet, ami pedig egy ilyen típusú filmnél azért szerintem követelmény volna. Szóval ezek miatt nekem annyira nem jött be.

 
tomtom   2014. 11. 06.

Nagyon jó film, üdítő volt végre látni Bruce Willis normális színészi oldalát is, nem csak azt, ahogy fapofával játssza a kemény akcióhőst. Ezekből a fajta filmekből derül ki igazán, hogy jó színész ő amúgy, és nagyon jól hozza ezt a fajta már-már drámai, lelki fájdalmaktól terhelt karaktert is.

A film összbevétele 77 944 725 dollár volt (imdb.com).

 

Bruce Willis filmbeli lányát, Amandát valódi lánya, Rumer Willis játssza.

(kázsé)
 

A filmben 89-szer mondják, hogy "b*meg".

(kázsé)
 

A jelenet, mikor Mars lelövi a rendőrnőt és a kamera felé fordul, tisztelgés a Volt egyszer egy vadnyugat című film előtt.

(kázsé)
 

Mikor Tommy a "Heaven Can Wait" DVD-ért nyúl, az hibásan az "F" betű alatt van besorolva.

(kázsé)
 

Egy tűzhalállal kapcsolatos jelenetet kivágtak a filmből, hogy beleférjen a korhatár besorolásba.

(kázsé)
 

A filmben 15-en halnak meg.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.