Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%

A halál jele (2003)

Salinui chueok
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
27
Képek
1
Videók
A halál jele
 
Lester69   2020. 03. 03.

legújabb vélemény

Az élősködő

Igaz történeten alapuló filmet mindig nagy feladat készíteni. Sok tényezőnek kell megfeleltetni az alkotást, kezdve a hitelességtől egészen az esetleges hozzátartozók/érintettek tiszteletben tartásáig. És ezek a viszonylag felszínesnek számító részel... teljes kritika»

 
Zsceeeka   2016. 04. 20.

Ha egyszerűen akarnám leírni a filmet, azt mondanám: a dél-koreai Zodiákus , ami nem lekicsinylő, ugyanis ez a film is fantasztikus és ugyanúgy igaz ez a történet is, ami úgy egyébként meglehetősen elszomorító.


 
hawaiipizza   2015. 10. 02.

Lehet nem szeretni az ázsiai filmeket, de az biztos, hogy a dél-koreaiak értenek a thrillerhez. Ez a film nagyszerű. Aki szereti a Zodiákust, annak kifejezetten ajánlom.

 
Berto49   2018. 01. 21.

A kevés ázsiai filmek egyike, amelyet kedvelek. Sorozatgyilkos után folyik a nyomozás, a bűnügy a valóságban is megtörtént. A gyilkosságok áldozatai nők, vagy bakfislányok, az elkövetés módja mindig azonos és a gyilkosságok idején mindig egy adott da... több»

 
hsanya182   2018. 10. 29.

Hasonló nyomot hagyott bennem mint a "Hetedik" c. film. Drámai krimi-thriller, lassú cselekménykibontakozással. Sokszor az az érzés van bennem, hogy erre nincs időm, így nem bírom kivárni a mély érzéseket, elvesztem az érdeklődésemet a film iránt már... több»