Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Tucatjával olcsóbb (2003)

Cheaper by the Dozen
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

Zseniális vígjáték. Steve Martin egyik legjobb filmje. Nagyon jókat röhögünk rajta még most is a komplikát nagycsaládi túlélésen:D A békás kissrác volt a kedvencem.

 
Norbert93   2019. 07. 19.

Közepes vígjáték "B" kategóriás színészekkel. Nem rossz, de nem is túl jó, legegyszerűbben úgy tudnám jellemezni, hogy a maga módján azt nyújtja ami módjában áll és nem próbál több lenni egy közepes családi vígjátéknál. Vannak humoros jelenetei, de azokkal sem esik túlzásba és megmarad a jóízlés határain belül.


 
SzFa   2017. 10. 27.

Szeretem a Tucatjával olcsóbb filmeket, mert mindig nagyon vidámak és viccesek. Mikor ezt a filmet látom mindig vágyni kezdek hatalmas családra. Nagyon élvezetes családi film.

 
ANdraS   2015. 09. 06.

Átlagos családi film amely vígjátékra játszik, de nehéz rajta nevetni is, mert a humora erőltetett. El tudom képzelni, hogy az amerikaiakat megszólíthat ilyenféle óda a családra, de európai nézőnek kimondottan kínos. Nem akarom elhinni, hogy folytatást is készítettek.

 
szd91   2015. 01. 28.

Steve Martin az egyik kedvenc komikus színészem és ebben a vígjátékban különösen fantasztikus. Mind a 12 gyerekével együtt. Akárhányszor újranézném a 2. résszel együtt.

A film összbevétele 190 212 113 dollár volt (imdb.com).

 

A film Frank B. Gilbreth Jr. és Ernestine Gilbreth Carey azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A bemutatókor egyik szülőt játszó színésznek sem volt még gyereke.

(kázsé)
 

A valóságos családban, amiről a filmet mintázták, nem voltak ikrek.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.