Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Tucatjával olcsóbb (2003)

Cheaper by the Dozen
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

legújabb vélemény

0

Zseniális vígjáték. Steve Martin egyik legjobb filmje. Nagyon jókat röhögünk rajta még most is a komplikát nagycsaládi túlélésen:D A békás kissrác volt a kedvencem.

 
Norbert93   2019. 07. 19.

0

Közepes vígjáték "B" kategóriás színészekkel. Nem rossz, de nem is túl jó, legegyszerűbben úgy tudnám jellemezni, hogy a maga módján azt nyújtja ami módjában áll és nem próbál több lenni egy közepes családi vígjátéknál. Vannak humoros jelenetei, de azokkal sem esik túlzásba és megmarad a jóízlés határain belül.

 
ANdraS   2015. 09. 06.

0

Átlagos családi film amely vígjátékra játszik, de nehéz rajta nevetni is, mert a humora erőltetett. El tudom képzelni, hogy az amerikaiakat megszólíthat ilyenféle óda a családra, de európai nézőnek kimondottan kínos. Nem akarom elhinni, hogy folytatást is készítettek.

 
SzFa   2017. 10. 27.

0

Szeretem a Tucatjával olcsóbb filmeket, mert mindig nagyon vidámak és viccesek. Mikor ezt a filmet látom mindig vágyni kezdek hatalmas családra. Nagyon élvezetes családi film.

 
szd91   2015. 01. 28.

0

Steve Martin az egyik kedvenc komikus színészem és ebben a vígjátékban különösen fantasztikus. Mind a 12 gyerekével együtt. Akárhányszor újranézném a 2. résszel együtt.

 
veress75   2016. 07. 04.

0

Nem számítottam túl sokra, de még annál is kevesebbet kaptam. Rettentő borzalom ez a film. Tele van klisékkel, vicces akar lenni, de egyáltalán nem lehet rajta nevetni. Az sem tetszett, hogy Steve Martin, egy tehetséges színész hogy kerül egy ilyen rossz filmbe.

 
fazsuzso   2015. 12. 21.

0

Érdemes megnézni a filmet, bár Steve Martin nem legjobb filmje. Sablonos tucatfilm, amiből láttunk már jó párat. Egyszeri kikapcsolódásnak jó, de sokat ne várj tőle.

A film összbevétele 190 212 113 dollár volt (imdb.com).

 

A film Frank B. Gilbreth Jr. és Ernestine Gilbreth Carey azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A bemutatókor egyik szülőt játszó színésznek sem volt még gyereke.

(kázsé)
 

A valóságos családban, amiről a filmet mintázták, nem voltak ikrek.

(kázsé)
 

A film a valóságos Gilbreth családon alapul. A név maga többször megjelenik a filmben.

(kázsé)
 

Forrest Landis a bemutatókor 9 éves volt, épp úgy, mint a karaktere.

(kázsé)