Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Deku   2017. 12. 09.

legújabb vélemény

Gyönyörű lett minden kis mozzanata a filmnek, nem csak látványra értem mint inkább történetre. Fantasztikus az ahogy ezt a filmet elkészítették, látványos és hangulatos is. Ehhez a történethez aztán kellett fantázia, eszméletlen.

 
JamesBont   2016. 03. 23.

Ez egy nagyon aranyos családi vígjáték. Bár a film nem mai gyerek teljesen jó, vicces és nézhető. Nincs benne semmi gusztustalanság vagy alpáriság, nyugodtan megnézhetik a család legkisebb tagjai is. A film sok mindent tud tanítani a kicsiknek. A karácsony szelleme is szépen van ábrázolva a filmben.


 
bob.007   2015. 11. 24.

Ez egy időtlen klasszikus, egy igazi karácsonyi történet, amit már rongyosra néztünk, de nincs ezzel semmi baj. A legjobb jelenet kétségtelenül az, ahogyan az apuka várja a fia tekintetét, amikor kicsomagolja az utolsó ajándékot. A rendezőnek sikerült jól eltalálnia a karácsonyi hangulatot. Nagyon kedves film. Aki még nem látta itt az ideje, hogy megnézze.

A film összbevétele 20 605 209 dollár volt (imdb.com).

 

A film sikerességét mi sem bizonyítja jobban, minthogy megtalálható az 1001 film, amit látnod mielőtt meghalsz nevezetű filmes listában.

(Norbi)
 

Ralphie 28-szor mondja ki, hogy milyen puskát szeretne.

(ps)
 

Peter Billingsley karaktere a történet szerint 9 éves, de az őt játszó színész 12 éves volt amikor a film készült.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.