62% 86 szavazat
Dennis, a komisz ismét pimasz

Dennis, a komisz ismét pimasz

Dennis the Menace Strikes Again!
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Dennis (Justin Cooper) kertvárosi otthonának csendjét ismét váratlan események kavarják fel. A kis bajkeverő egy játékos békával lepi meg legeslegjobb barátját, Mr. Wilsont (Don Rickles). Aztán hamarosan megtudja, hogy nagypapája (George Kennedy) hozzájuk költözik, hogy minél több időt tölthessenek együtt. A hír Mr. Wilsont féltékennyé teszi és versenyre kel Johnson nagypapával. Legyen az táncos rendezvény, helyi jelmezbál vagy fejest ugró bajnokság, a két öreg őrült helyzetekbe keveredik. Dennisnek két szélhámos eszén is túl kell járnia, akik azon mesterkednek, hogy Mr. Wilsonnak mindenféle fiatalító csodaszert adjanak el.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1998.07.14.

Hol nézheted

 
2018.01.31 diumiu

legújabb vélemény

Sajnos meg sem üti az előző rész minőségét, messze elmarad az elvárásaimtól. Ami probléma volt leginkább szerintem a szereplők lecserélése, ezen kívül erőltetett volt az egész film. Nem tetszett, sajnálom.

0
 
2015.12.26 fazsuzso

A részek közül ez volt a leggyengébb és legidegesítőbb. Ebben is volt elvétve egy-két jó poén de közelébe sem ér a többinek. Egyszer azért meg lehet nézni.

0
 
2015.01.27 Cintia

Nekem tulajdonképpen azért sem tetszett, mert a kisfiú nem volt szimpatikus. Az első rész Denisét nem lehet űberelni. Erőltetett. Nekem nem vicces.

0