Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
86%

A kis Nicolas nyaral (2014)

Les vacances du petit Nicolas
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Yosihiro   2020. 04. 07.

legújabb vélemény

1
A kis Nicolas nyaral

Egy kis nyaralásból mit ki nem lehet hozni. Egy nagyon kedves humoros családi film ami a gyermeki romantikával és a felnőtti butasággal keveredik. Egy kellemes filmre vágytam az este és ezt választottam. Nem csalódtam mert ugyan a poénok és a humor nem ívelt a magasba de valljuk megőszintén elég jól sikerült. A filmnek van valami nosztalgiája és akár realitása is. A gyermeki naivitás és a felnőtti szigor talán az mostani élethelyzetet is tükrözhetné. Összességében a rendezés és a forgatókönyv egyben volt de én csak közepesre értékelném. A szereplők hozták amit vártam és egy jó teljesítménnyel felemelték ezt a filmet. A zenei aláfestés és hangok is jók . Így ez a film megérdemli a négy csillagot. Amit még meg kell említeni ebben a francia filmben láthatunk mesét , romantikát és egy olyan zenei musical részt ami nekem tetszett és jól sikerült. A film vége is happy end ami fontos hogy jó szájízzel fejezzünk be egy ilyen típusú mozit. A film gerincét egy kisfiú szemszögéből nézve láthatjuk aki fiatal kora ellenére megérint a szerelem. Ezt remekül ábrázolják és a szülők viszonyát is ami a végére kibontakozik. A zárás csattanója pedig nagyon frappáns lett jót mulattam rajta. Csak ajánlani tudom az egész család számára remek kikpcsolódás. Üdv Yosi

 
Sem Rorrey   2017. 05. 27.

1

Az első rész természetesen jobban tetszett, de ez sem okozott csalódást. Zseniális humor, hangulat, ajánlom mindenkinek.


 
Pillcsi   2015. 07. 16.

1

Tetszik ez a francia humor,nagyon tetszett ez a film.Még akár gyerekeknek is ajánlanám főleg a főszereplő miatt.Biztos,hogy többször meg fogom nézni.Ami még hogy,hogy igazi mondanivalója van a filmnek,tanulságos.

 
Timon   2019. 08. 29.

0

Szanaszét röhögtem magam az egyre jobb és jobb poénokon. Rendkívül megragadó és szórakoztató.Ezenkívül a történet során annyi bökkenő van,hogy az hihetetlen...Zseniális! Egy-két jelenet mondjuk kissé eröltetett,de nem gond. A legviccesebb rész az,amikor elindulnak keresni Nicolast és a lányt.

 
J.Fatime   2015. 10. 20.

1

Én anyukámmal néztem meg ez a filmet,mert azt mondta,hogy gyereke egyik kedvenc regénye volt. Jó kis retro film,ami még engem is a gyerekkoromra emlékeztet amikor még mindig kis apróságnak tudtunk örülni. Ez a film is pont ezt bizonyítja,hogy egyszerű ezzel a rerto stílussal,hogy pont ezért lett jó film.

 
ANdraS   2015. 08. 20.

0

Szerintem jó kis családi vígjáték, de az első rész sokkal, de sokkal jobban sikerült.

 
idefix   2015. 10. 06.

0

Kellemes, szórakoztató, egyszerű vígjáték, mindenképp otthoni nézésre. Szerethető színészekkel, jó történettel. Könnyed, laza, egyszer érdemes megnézni.

Galéria (10)

Kad Merad
Dominique Lavanant
Dominique Lavanant
Kad Merad
Dominique Lavanant
Valérie Lemercier
Kad Merad

Videók (1)

A film összbevétele 27 567 832 dollár volt (imdb.com).

 

A film A kis Nicolas (2009) francia komédia folytatása.

(ps)
 

A film nagy részét a Noirmoutier szigeten forgatták.

(ps)
 

Az a jelenet, amikor Nicolas apja nem bír elaludni a nagymama mellett, utalás az Egy kis kiruccanás (1966) című francia filmre.

(ps)
 

Bernadette Laffont, aki Nicolas nagymamáját játszotta volna a forgatás előtt elhunyt. A szerepet végül Dominique Lavanant kapta.

(ps)
 
A kis Nicolas nyaral (Les vacances du petit Nicolas) az a családi film, amit tényleg mindenki tud élvezni. több»