Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
69%

Mr. Bean nyaral (2007)

Mr. Bean's Holiday
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
Yosihiro   2020. 05. 06.

legújabb vélemény

0
Mr. Bean nyaral

Ha azt mondanám remek lett akkor hazudnék ha azt mondanám jó lett akkor is hazudnék. Igazából volt benne pozitívum és negatívum is. Én nem tudtam eldönteni ez egy közepes film nekem. A történet nem igazán kötött le. Igazából vártam valami váratlant de mindig azt kaptam amire számítottam. Talán egy kis "szerelem" belefért volna és jót is tett volna a filmnek, de akkor kellett volna Mr Bean-né :) Összességében a történet gyenge a forgatókönyv is csak a közepes színvonalat üti meg de néhol azt sem gyatra. A színészek közül R. Atkinson játéka jó és néhol parádés de a többit nem tudom értékelni. W. Dafoe-t szeretem de ez a szerep csak epizódokban illett rá. Emma de Caunes szerintem nemcsak szép de jól is játszott. Azt adta akit elvárni tőle ez jó alakítás volt. A zenei aláfestések viszont közepesek lettek. Így az értékelésem 3 csillag ennél többet nem érdemel a film.Talán jobb lett volna ha ennyire nem erőltették volna Bean játékát de ez csak az én véleményem.... Üdv Yosi

 
indingo   2018. 12. 24.

1

Ismét egy remek alkotás. Egyszerű a humora, de az nagyon jó. Szinte hihetetlen, hogy beszéd nélkül pusztán a mozdulataival az arckifejezéseivel mosolyt tud csalni mások arcára.


 
Orosz István   2017. 07. 23.

0

Szerintem nagyon gyenge lett, oke Mr. Bean elökörködik benne, de ez már erőltetett. Azt mondanám nagy kínnal, de egyszer sok ásítás közepette végig lehet nézni.

 
GedyPapa   2017. 03. 22.

0

Nem kellett volna megszületnie ennek a filmnek. Az igazi katasztrófafilm olyan magasra tette a lécet, hogy esélytelen volt, hogy azt megugorja. És nem is történt meg. Túl sok az erőltetett lapos poén és Rowan Atkinson se tud minden esetben segíteni azon, hogy ne legyen kínos a film.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

0

Remek kikapcsolódás. Imádom Mr. Bean sajátos debil humorát. Izgalmas végignézni minden ténykedését és ez ebben a filmben sincs másként. Rowan Atkinson a kulcsa ennek a filmnek. Nélküle nem lenne ilyen tökéletes kikapcsolódás gyereknek és felnőttnek egyaránt.

 
Lonka   2017. 07. 31.

0

Készült már jobb Mr. Beanes film is, de azért ez sem volt rossz. Ami egy kicsit feldobja, hogy Rowan Atkinson lánya, Lily is szerepelt a filmben.

 
Timon   2019. 12. 31.

0

Szerfelett szakadtam ezen a vígjátékon,Mr Bean humora hatalmas!Elejétől végéig teljesen lekötött.De a legjobb a vége volt.Az volt még benne jó,hogy az eddigiekhez hasonlóan itt is keveset beszéltek,és a látványra hagyatkoztak,ami tökéletesre sikerült... több»

Galéria (17)

Rowan Atkinson

Videók (2)

A film összbevétele 229 736 344 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szerepel Rowan Atkinson lánya, Lily is.

(Lonka)
 

A Stepan névnek oroszul a második szótagon van a hangsúja.

(ps)
 

Rowan Atkinson elmondta, hogy ez volt Mr. Bean utolsó története.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint Mr. Bean Ausztráliába utazott volna, nem pedig Franciaországba.

(ps)
 

A jelenetet a vörös szőnyeggel tényleg a Cannes-i Filmfesztiválon forgatták.

(ps)
 

A filmből kiderül, hogy Bean vezetékneve Mr.

(ps)
 

Max Baldry ugyan oroszul beszél, de az oroszul beszélő változatban az ő karakterét is átszinkronizálták, mert az akcentusa hallható.

(ps)