Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Mr. Bean nyaral (2007)

Mr. Bean's Holiday
Filmadatlap
 
31
Szereplők
13
Vélemények
17
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Timon   2019. 12. 31.

legújabb vélemény

Szerfelett szakadtam ezen a vígjátékon,Mr Bean humora hatalmas!Elejétől végéig teljesen lekötött.De a legjobb a vége volt.Az volt még benne jó,hogy az eddigiekhez hasonlóan itt is keveset beszéltek,és a látványra hagyatkoztak,ami tökéletesre sikerült.Hát még a színészi játék!A végén a cannes-i jelenet pedig fergeteges módon tett koronát erre a remekműve. 10/10

 
indingo   2018. 12. 24.

Ismét egy remek alkotás. Egyszerű a humora, de az nagyon jó. Szinte hihetetlen, hogy beszéd nélkül pusztán a mozdulataival az arckifejezéseivel mosolyt tud csalni mások arcára.


 
Orosz István   2017. 07. 23.

Szerintem nagyon gyenge lett, oke Mr. Bean elökörködik benne, de ez már erőltetett. Azt mondanám nagy kínnal, de egyszer sok ásítás közepette végig lehet nézni.

 
GedyPapa   2017. 03. 22.

Nem kellett volna megszületnie ennek a filmnek. Az igazi katasztrófafilm olyan magasra tette a lécet, hogy esélytelen volt, hogy azt megugorja. És nem is történt meg. Túl sok az erőltetett lapos poén és Rowan Atkinson se tud minden esetben segíteni azon, hogy ne legyen kínos a film.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Remek kikapcsolódás. Imádom Mr. Bean sajátos debil humorát. Izgalmas végignézni minden ténykedését és ez ebben a filmben sincs másként. Rowan Atkinson a kulcsa ennek a filmnek. Nélküle nem lenne ilyen tökéletes kikapcsolódás gyereknek és felnőttnek egyaránt.

Rowan Atkinson

A film összbevétele 229 736 344 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben szerepel Rowan Atkinson lánya, Lily is.

(Lonka)
 

A Stepan névnek oroszul a második szótagon van a hangsúja.

(ps)
 

Rowan Atkinson elmondta, hogy ez volt Mr. Bean utolsó története.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.