Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Bean - Az igazi katasztrófafilm (1997)

Bean
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
3
Videók

Galéria (14)

Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson

Videók (3)

 
Timon   2020. 05. 06.

legújabb vélemény

0

Eszméletlenül vicces volt,szanaszét röhögtem magam.Egy darabig nem éreztem eröltetettnek,de a vége felé...az már sok volt.A legjobban az elejét élveztem,a fő kedvenc részem a vidámparkos jelenet.

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

2

Annyira szeretem. Nem tudom miért, lehet pont azért, mert alig szól pár szót mégis vicces. Van egy-egy kínos jelenet benne, de alapvetően számomra ez az egyik kedvenc vígjátékom pedig nagyon sokat láttam már. Mr. Bean megunhatatlan!

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

0

Katasztrófa elviselni ezt az embert egy komplett film erejéig.Nem szerettem,mert így töményen nekem sok.És így unalmas,és erőltetett is volt. Kifejezetten gyenge film.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

0

Nekem ez sajnos tényleg katasztrófa volt. Kár volt kimozdítani a saját közegéből. Szó se róla, jó és vicces, de nincs meg az a Mr.Bean feeling-je, mint ami megvolt régen. Az sem volt a legjobb ötlet, hogy a sorozathoz képest, sok volt a szövege. Nek... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 19.

0

Zseniális vígjáték. Rowan Atkinson elmebetegül vicces egy karaktert épített. Sokszor fejfogó ökörségek vannak a filmben, de Beantől nem is várnánk mást. Rengetegszer láttam már és valószínű még fogom is.

 
Lonka   2017. 07. 31.

0

Rowan Atkinson mindig szerepben van, nem is tudom másként elképzelni. Már önmagában vicces figura, csak rá kell nézni. Én szétröhögtem magam a filmen, nagyon tetszett.

 
SzFa   2017. 10. 27.

0

Minden Mr. Bean film egyedi és fantasztikus. Mr. Bean egy nagyon egyedi karakter. Imádom a filmjeit és egyikben sem csalódtam még. A történet és az alakítások is különlegesek. imádom az a művészi alkotást, amit Mr. Bean készített a filmbe.

A film összbevétele 251 212 670 dollár volt (imdb.com).

 

Steve Martin is szerette volna eljátszani a főszerepet.

(kázsé)
 

Az első film, ami 100 millió dollárt hozott mielőtt bemutatták volna az USA-ban.

(kázsé)
 

Az eredeti sorozat több jelenetét is újrajátszották a filmben.

(kázsé)
 

Burt Reynolds személyesen jelentkezett a szerepre, mivel nagy rajongója volt a sorozatnak.

(kázsé)
 

Egy későbbi Dr. Who, Peter Capaldi játszott egy szerepet a filmben. Rowan Atkinson is játszotta a doktor szerepét 1999-ben.

(kázsé)