70% 313 szavazat
Csajok Monte Carlóban

Csajok Monte Carlóban

Monte Carlo
Filmadatlap
13
Vélemények (13)
23
Szereplők (23)
25
Képek (25)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Életed legcsodálatosabb kalandja vár rád Monte Carlóban! Grace (Selena Gomez - Varázslók a Waverly helyről), a vagány végzős gimis legjobb barátnője, Emma (Katie Cassidy - A pletykafészek) és nyafka féltestvére, Meg (Leighton Meester - A pletykafészek) társaságában párizsi vakációra indul. Az álomutazás nem akar összejönni, minden tervük kudarcba fullad, és a lányok végül teljesen elvesznek Párizsban. Szerencsére! Mert Grace-t ekkor tévesztik először össze egy elkényeztetett brit örökösnővel. A csajok belemennek a véletlen cserébe, hagyják, hogy elsodorja őket a tévedés. A gazdag arisztokraták életét élik, és útnak indulnak a csodás Monte Carlóba, ahol egy felejthetetlen, kalandos hét vár rájuk.

Rendező: Thomas Bezucha
Író: Jules Bass
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Magyarország
Premier (HU): 2011.11.09.
 
2021.07.02 Vanda Dandé

legújabb vélemény

Kedves, de felejthető meseszerű történet. Pont az, aminek készült, egy tini, csajos film, nem több, nem kevesebb, kicsit Hamupipőkés elemekkel.

0
 
2017.04.12 indingo

Igazából csak a magyar vonatkozásai miatt néztem meg. Olyan tipikus a film, sok eredeti ötlet nincs benne. Selena Gomez játéka nem volt zavaró, annak ellenére hogy nem színésznő.

0
 
2019.05.31 Ms. Akárki

Felületes és unalmas tinifilm, amit csak max akkor érdemes nézni, ha a gyönyörű tájra, vagy valamelyik színészre/színésznőre vagyunk belőle kíváncsiak. A látvány tény hogy meseszép, de egy jó magvas történet hiányában ez sajnos kevés, hogy élvezetes filmélményt tudjon nyújtani.

0
 
2017.11.22 Bazzzsi

Az egy-egy feltűnő magyar színészen kívül sok érdekes nincs a filmben. MonteCarlo gyönyörű, de azt a Forma1-es futamokból már tudtam. A története kicsit csajos bohóckodás.

0
 
2018.12.22 VvV

A magyar szála miatt vannak benne élvezhető percek, de nem több. Elég közepes a története és a szereplők is.

0

A film összbevétele 39 667 665 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A filmben játszik Árpa Attila és Haumann Máté is. Szerző: Szilonka

#2
 

A film néhány jelenetét Magyarországon forgatták. Szerző: Szilonka

#3