Csajok Monte Carlóban

Monte Carlo

2021.07.02 Vanda Dandé

Kedves, de felejthető meseszerű történet. Pont az, aminek készült, egy tini, csajos film, nem több, nem kevesebb, kicsit Hamupipőkés elemekkel.

2017.04.12 indingo

Igazából csak a magyar vonatkozásai miatt néztem meg. Olyan tipikus a film, sok eredeti ötlet nincs benne. Selena Gomez játéka nem volt zavaró, annak ellenére hogy nem színésznő.

2019.05.31 Ms. Akárki

Felületes és unalmas tinifilm, amit csak max akkor érdemes nézni, ha a gyönyörű tájra, vagy valamelyik színészre/színésznőre vagyunk belőle kíváncsiak. A látvány tény hogy meseszép, de egy jó magvas történet hiányában ez sajnos kevés, hogy élvezetes filmélményt tudjon nyújtani.

2017.11.22 Bazzzsi

Az egy-egy feltűnő magyar színészen kívül sok érdekes nincs a filmben. MonteCarlo gyönyörű, de azt a Forma1-es futamokból már tudtam. A története kicsit csajos bohóckodás.

2018.12.22 VvV

A magyar szála miatt vannak benne élvezhető percek, de nem több. Elég közepes a története és a szereplők is.

2019.03.30 Timcsi

Selena Gomez maradjon inkább az éneklésnél! A története nagyon csajos, de eléggé erőltetett.

2015.04.28 Zsofi821

A történetvezetés kiszámíthatósága ellenére is szórakoztatott a film. A szép tájakat, díszleteket, helyszíneket élmény volt nézni. Ezek pótolták az egyediség nélküli történet hiányosságait.

2016.07.28 feketerigous

A három főszereplő közül semelyik karaktert nem szerettem igazán. Mindegyik lányban volt valami idegesítő, ami miatt irritáltak a karakterek. A szerelmi szálak tetszettek és a történet is szórakoztató volt. Egy könnyed limonádé film. Többször is meg lehet nézni.

2015.11.02 Vivi02

Selena ismét nagyon jó filmje. Tetszik, hogy selytelmes, Nem veszik észre, hogy más szerepébe bujnak a csajok egymásnak. Pontosabban egy. Kalandos. Igazi vakációs film.

2016.06.26 Timejja

Aranyos kis limonádé film, tökéletes egy fülledt nyári estén :) Maga az összecserélő sztori elég gyagyi, és hihetetlen, de a filmben szereplő tájak, helyszínek (Párisz, Monte Carlo) miatt úgy érezheti a néző, mintha ő is nyaralna egy picit. Selena ka... Több

2016.01.31 viraggg

Nagyon szuper kis mozi, jó kikapcsolódás egy szombat estére. Selena kiváló színésznő, ami ebben a filmben is megmutatkozik. Tetszik, hogy két karaktere is van, a történet is jó, szórakoztató, romantikus tinilányos mozi.

2015.02.12 kurrek

Selena Gomez, Leighton Meester, Katie Cassidy és szegény Cory miatt néztem meg a filmet. Igaz, hogy maga a mozi nem az igazi, de mégis kellemes élményt nyújt, nagyon jó kikapcsolódás. 5/5

2015.01.26 agnes

Selena Gomez egy hihetetlenül gyönyörű, tehetséges énekes és színész! Nagyon jól alakítja ebben a filmben mind két karaktert ! Imádom a Selena Gomezes filmeket és ez az egyik is a kedvenceim közé tartozik!