Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
TomÁcs   2019. 12. 19.

legújabb vélemény

A két Lotti új köntösben. Helyes, humoros kis film. Lindsay Lohan annyira tehetséges és itt még szertelen is. Ekkor még azt lehetett hinni, hogy az Oscarig meg se áll.

 
Deku   2017. 07. 17.

Ezt a filmet nincs olyan aki ne látta volna egyszer. Na és persze ennyi bőven elég is belőle. Sokadjára már azért inkább irritáló semmint vicces vagy aranyos. De ennyi baja legyen.


 
Leilani   2016. 07. 25.

Ez egy könnyed, humoros családi film, nagyon izgalmas, egy nyári délutánra tökéletes. A szereposztás jó, a színészi játék kiváló. A két Lotti modern változata. MIndenkinek ajánlom , a család minden tagjának tökéletes.

 
Norbert93   2019. 06. 01.

Eredeti, vicces és aranyos családi vígjáték a Két Lotti c. regény modernizáltabb jellegű feldolgozása. Lindsay Lohan ennivalóan játszott. Az már más, hogy ezután milyen utat járt be a művésznő.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Érdekes film, gyerekként tetszett. Azt gondolom, hogy ez egy szuper Két Lotti adaptáció, a kislányok is nagyszerűen játszanak a filmben. Ötletes és szórakoztató.

A film összbevétele 92 108 518 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Hallie Londonba érkezik Elizabeth-el éppen azon az úton mennek át, amely a The Beatles együttes Abbey Road című albumának borítóján látható. A jelent közben a Here comes the sun című dal megy.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Michelle Trachtenberg neve is felmerült az ikrek szerepére. A színésznő születésnapja október 11-én van, pont mint a lányoké.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Martin és Annie híres kézfogása összesen 18 mozdulatból áll és Lindsay Lohan-nak egy órába telt mire megtanulta.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.