Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Apád-anyád idejöjjön! (1998)

The Parent Trap
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Videók (1)

 
indingo   2020. 10. 01.

legújabb vélemény

0

Ez is egy Disney történet. Olyan igazi családi film, semmi erőszak sincs benne. Nem valami izgalmas vagy fordulatokkal teli a története.

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Ezt a filmet nincs olyan aki ne látta volna egyszer. Na és persze ennyi bőven elég is belőle. Sokadjára már azért inkább irritáló semmint vicces vagy aranyos. De ennyi baja legyen.

 
Norbert93   2019. 06. 01.

0

Eredeti, vicces és aranyos családi vígjáték a Két Lotti c. regény modernizáltabb jellegű feldolgozása. Lindsay Lohan ennivalóan játszott. Az már más, hogy ezután milyen utat járt be a művésznő.

 
TomÁcs   2019. 12. 19.

0

A két Lotti új köntösben. Helyes, humoros kis film. Lindsay Lohan annyira tehetséges és itt még szertelen is. Ekkor még azt lehetett hinni, hogy az Oscarig meg se áll.

 
Leilani   2016. 07. 25.

1

Ez egy könnyed, humoros családi film, nagyon izgalmas, egy nyári délutánra tökéletes. A szereposztás jó, a színészi játék kiváló. A két Lotti modern változata. MIndenkinek ajánlom , a család minden tagjának tökéletes.

 
kevelin   2018. 08. 23.

0

Tipikus tinikomédia tiniknek. Vicces, gyereksztori arról, hogyan küzdenek a kicsik mindenáron a felnőttek ellen., majd a végén rájönnek hogy végül anyával és apával a legjobb.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

0

Érdekes film, gyerekként tetszett. Azt gondolom, hogy ez egy szuper Két Lotti adaptáció, a kislányok is nagyszerűen játszanak a filmben. Ötletes és szórakoztató.

A film összbevétele 92 108 518 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Hallie Londonba érkezik Elizabeth-el éppen azon az úton mennek át, amely a The Beatles együttes Abbey Road című albumának borítóján látható. A jelent közben a Here comes the sun című dal megy.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Michelle Trachtenberg neve is felmerült az ikrek szerepére. A színésznő születésnapja október 11-én van, pont mint a lányoké.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Martin és Annie híres kézfogása összesen 18 mozdulatból áll és Lindsay Lohan-nak egy órába telt mire megtanulta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben feltűnik Maggie Wheeler is, aki a Jóbarátokban Janice-t alakította. A filmben ő volt az egyik tábori felügyelő (Marva Kulp jr.).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Erin Mackey, Lindsay Lohan dublőre 7 évvel idősebb a színésznőnél.

(ArpiHajdu és Réci)