Az ír kívánság: itt van minden, amit tudni szeretnél Lindsay Lohan új, romantikus vígjátékáról.

Mindig koszorúslány, soha menyasszony - hacsak a legjobb barátnődet el nem jegyezi  életed szerelme, és te spontán azt nem kívánod, hogy rád találjon az igaz szerelem. Másnap pedig arra ébredsz, hogy te vagy a menyasszony. Ebben a helyzetben találja magát Lindsay Lohan (Mean Girls, Apád-anyád idejöjjön!) találja magát a közelgő romantikus vígjátékban, Az ír kívánságban.

Janeen Damian (Karácsonyi románc) rendezésében, Brad Krevoy és Michael Damian producerkedésével, valamint Kirsten Hansen forgatókönyvével a film egy félénk könyvszerkesztő, Maddie Kelly (Lohan) természetfeletti, romantikus felfedezők útját követi. Amikor élete szerelme eljegyzi a legjobb barátnőjét, Maddie elkendőzi a vőlegény felé érzett érzelmeit, hogy koszorúslány lehessen az Írországban tartandó esküvőjükön. Napokkal az esküvő előtt Maddie spontán kíván egyet, aminek a következtében egy alternatív valóságban találja magát, ahol egy véletlen találkozás rámutat arra, hogy érdemes odafigyelni arra, mit kíván az ember. Álma úgy tűnik, hogy valóra válik, és Maddie hamarosan rájön, hogy igazi lelki társa teljesen más mint akit eredetileg annak gondolt.

Lohan számára nem idegen a romantikus vígjáték műfaja. Mégis, Az ír kívánság izgalmas új kihívásnak tűnt számára, mind színészként, mind pedig végrehajtó producereként. Egy lehetőség arra, hogy más oldaláról is megmutassa magát a nézőknek.

Maddie útja az önállósághoz és az önszeretethez mélyen rezonált Lohannel, aki reméli, hogy a közönség ugyanúgy érez majd, mint ő. "Fontos, hogy előtérbe helyezd magadat, és ismerd fel az értékedet," mondja. "Ha tudod, hogy jobbat érdemelsz, menj, és szerezd meg."

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a mozi mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

fantasy | romantikus | vígjáték

Amikor élete szerelme eljegyzi a legjobb barátnőjét, Maddie félreteszi az érzéseit, hogy koszorúslány legyen az írországi esküvőjükön. Napokkal a pár esküvője előtt Maddie... több»