59% 87 szavazat
Karácsonyi románc

Karácsonyi románc

Falling for Christmas
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
31
Szereplők (31)
10
Képek (10)
4
Videók (4)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
17
Cikkek (17)
Fórum
JRD  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

A karácsony előtti napokban egy fiatal, frissen eljegyzett örökösnő síbalesetet szenved. Miután amnéziát diagnosztizálnak nála, a jóképű szállástulajdonos és lánya gondjaira bízzák.

(Hupka Adrián)

Rendező: Janeen Damian
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.11.10. | Netflix (2022.11.10.)
 
2022.12.14 Gábor390920

legújabb vélemény

Lindsay Lohan visszatér

Mielőtt megnéztem volna a filmet, rögtön szembejött velem rengeteg cikk azzal kapcsolatban, hogy ez Lindsay Lohan nagy visszatérése színésznőként. Valóban eltűnt az utóbbi pár évben a filmek főszerepéből, és inkább a botrányairól volt híres. Sajnáltam, hiszen a 2000-es évek elején olyan szerethető vígjátékokban szerepelt, mint a Nem férek a bőrödbe vagy a Bajos csajok. Kíváncsian vártam, vajon ez a film tényleg a nagy visszatérést hozza el számára. A film története egyszerű, nem először láttunk már ilyet, valahogy mégis olyan érzése van az embernek, hogy nagyon amatőr a színészi játék, mind Lindsay, mind főszereplő társa részéről. Pozitívum, hogy a kémia megvan a két szereplő között, és a karácsonyi hangulat is garantált. Egy próbát megér, ha már unjuk az ezerszer látott karácsonyi filmjeinket, de nem lesz belőle karácsonyi klasszikus.

0
 
2022.11.23 JRD

Vasmacska kölykei újratöltve/átírva/lebutítva, csak itt egy agyonbotoxozott valamikori gyerekszínész a női főszereplő. Egyszer egyébként simán megnézhető. A karácsonyi díszlet remekül adja a X-mas hangulatot. De ne hallgass rám: nézd meg és döntsd el magad! Szóval filmre fel és jó szórakozást!

2
 
2022.11.07 Tibor

Nincs ezzel semmi baj, egyszerű karácsonyi szórakozás, csak senki ne próbálja azt állítani, hogy lenne valami értéke.

2
 
2022.11.17 Lóri Ádámcsik

Nem sikerült a visszatérés

A sok ajánlás miatt kezdtem el megnézni a filmet, de sajnos nagyon egyszerű és sablonos lett. Semmi újat nem tud mutatni. Bugyuta és a karácsonyi érzést sem tudta előcsalogatni.

1
 
2022.11.10 Twister

A szokásos romantikus, felhigított, karácsonyi hangolatú rakás szemét - de legalább szórakoztató. Nem emelkedik ki a többi gyengécske ünnepi film közül.

1
 

Lindsay Lohan számos díjjelöléssel büszkélkedhet, de nem csak pozitívakkal: több alkalommal jelölték Arany Málna díjra is.Szerző: JRD

#1
 

Lindsay Lohan színésznőt nehéz természetűnek tartják Hollywoodban.Szerző: JRD

#2
 

Lindsay ötlete volt, hogy a Jingle Bell Rockot énekelje el a filmben, egyfajta tisztelgésként a Bajos csajok című film iránt, viszont nem gondolta, hogy a stúdió ráveszi, hogy egy teljes feldolgozást énekeljen fel a filmhez.Szerző: Hupka Adrián

#3
 

Lindsey Lohan első egészestés filmje három év kihagyást követően. A produkció keretén belül producerként is tevékenykedett.Szerző: Hupka Adrián

#4