Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Karácsonyi románc (2022)

Falling for Christmas
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
4
Videók

Galéria (10)

Videók (4)

 
Gábor390920   2022. 12. 14.

legújabb vélemény

0
Lindsay Lohan visszatér

Mielőtt megnéztem volna a filmet, rögtön szembejött velem rengeteg cikk azzal kapcsolatban, hogy ez Lindsay Lohan nagy visszatérése színésznőként. Valóban eltűnt az utóbbi pár évben a filmek főszerepéből, és inkább a botrányairól volt híres. Sajnáltam, hiszen a 2000-es évek elején olyan szerethető vígjátékokban szerepelt, mint a Nem férek a bőrödbe vagy a Bajos csajok. Kíváncsian vártam, vajon ez a film tényleg a nagy visszatérést hozza el számára. A film története egyszerű, nem először láttunk már ilyet, valahogy mégis olyan érzése van az embernek, hogy nagyon amatőr a színészi játék, mind Lindsay, mind főszereplő társa részéről. Pozitívum, hogy a kémia megvan a két szereplő között, és a karácsonyi hangulat is garantált. Egy próbát megér, ha már unjuk az ezerszer látott karácsonyi filmjeinket, de nem lesz belőle karácsonyi klasszikus.

 
JRD   2022. 11. 23.

2

Vasmacska kölykei újratöltve/átírva/lebutítva, csak itt egy agyonbotoxozott valamikori gyerekszínész a női főszereplő. Egyszer egyébként simán megnézhető. A karácsonyi díszlet remekül adja a X-mas hangulatot. De ne hallgass rám: nézd meg és döntsd el magad! Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
Tibor   2022. 11. 07.

2

Nincs ezzel semmi baj, egyszerű karácsonyi szórakozás, csak senki ne próbálja azt állítani, hogy lenne valami értéke.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 11. 17.

1
Nem sikerült a visszatérés

A sok ajánlás miatt kezdtem el megnézni a filmet, de sajnos nagyon egyszerű és sablonos lett. Semmi újat nem tud mutatni. Bugyuta és a karácsonyi érzést sem tudta előcsalogatni.

 
Twister   2022. 11. 10.

1

A szokásos romantikus, felhigított, karácsonyi hangolatú rakás szemét - de legalább szórakoztató. Nem emelkedik ki a többi gyengécske ünnepi film közül.

 
Klauka89   2022. 12. 09.

0

A szétbotoxolt Lindsay Lohan karácsonyi ripacskodása.

 

Lindsay Lohan számos díjjelöléssel büszkélkedhet, de nem csak pozitívakkal: több alkalommal jelölték Arany Málna díjra is.

(JRD )
 

Lindsay Lohan színésznőt nehéz természetűnek tartják Hollywoodban.

(JRD )
 

Lindsay ötlete volt, hogy a Jingle Bell Rockot énekelje el a filmben, egyfajta tisztelgésként a Bajos csajok című film iránt, viszont nem gondolta, hogy a stúdió ráveszi, hogy egy teljes feldolgozást énekeljen fel a filmhez.

(Hupka Adrián)
 

Lindsey Lohan első egészestés filmje három év kihagyást követően. A produkció keretén belül producerként is tevékenykedett.

(Hupka Adrián)