Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Alkalmi randevú (2020)

Holidate
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
4
Képek
2
Videók

Galéria (4)

Videók (2)

 
Nk   2021. 05. 07.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Abszolút semmi egyediség nincs benne. Minden létező romkom klisét felhasználnak, és a viccesnek szánt jelenetek is sokszor látottak már. Mivel a Netflixre készült, beleerőltettek néhány káromkodást, és kicsit jobban kivesézik a bekakilós részt, hátha... több»

 
rainman   2020. 10. 29.

2

Sablonos romantikus vígjáték. A megszokott panelekből építkezik, így aki egy hasonló filmet is látott, az tudja, mire számíthat… és pontosan azt is kapja. Itt véget is érhetne a kritika, de ennyivel azért nem lehet elintézni. Igaz ugyan, hogy semmi ú... több»

 
hp   2020. 11. 02.

0

Hát erre nehéz mit mondani. Ami sablon belefér egy romantikus vígjátékba, az mind benne volt, az eredetiségnek még a nyomát sem lehetett látni benne. Bosszantóan fantáziátlan film. Jó, mondjuk nem kínos vagy fájdalmas élmény, csak nagyon üres.

 
Melinda   2020. 11. 02.

2
Netflix&chill téli estékre

Öt csillag a maga limonádé, romantikus vígjáték kategóriájában. Nem igazán értem a fanyalgás okát, tudni lehet már a trailer és a cím alapján, hogy nem egy Oscar-várományos alkotást fogunk látni, és nem karácsonyi filmet, de igenis hozza, amit kell. Természetesen klisé a vége, de pont jól is van ez így, végre valami, ami 2020-ban megszokottan alakul kivételesen. Aki tudja, az nézze eredeti hanggal, élvezetes az ausztrál és a francia akcentust is hallani, és így legalább nem sikkadnak el a poénok, amik a szinkronizálással pedig igen (ugyanis úgy is megnéztem).

 
Dorkateo   2020. 10. 30.

1
Ez sajnos gyenge lett

Nem tudtam végignézni... Pedig akár jó is lehetne, de elcsépelt, erőltetett és túl hosszú lett.

 
Kanyi   2020. 11. 16.

1

Nem azt mondom, hogy nem szokásos, klisés romantikus film, mert akkor hazudnék, de valamiért nekem mégis elnyerte a tetszésem, a humora kifejezetten meglepő és jó.

 
violet_hope11   2020. 10. 29.

1

Nem mondom, hogy nem volt benne néhány vicces jelenet, de összességében nézve nagyon gyenge film lett, az előzetes alapján sokkal többet vártam. A film alaptörténete humoros, de a megvalósítás milliószor jobb lehetett volna. A szereplők annyira bután... több»

 

Az egyik jelenetben, melyben Sloan ( Emma Roberts ) arról beszél, hogy Ryan Gosling soha nem megy egyedül vásárolni, a háta mögött egy férfi áll a hűtőszekrénynél, aki feltűnően emlékeztet Ryan Goslingra. A nézők hosszú ideig találgatták a közösségi oldalakon, hogy vajon tényleg Gosling látható-e a jelenetben, míg végül Chad Zigmund színész (aki nagyon hasonlít Goslingra) az Instagramon elárulta, hogy ő látható a szóban forgó jelenetben.

(hp)
 

A forgatás 2019 májusában kezdődött Atlantában, Georgia államban (USA).

(hp)