Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Alkalmi randevú (2020)

Holidate
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
4
Képek
2
Videók

Galéria (4)

Videók (2)

 
CURICA88 Nézhetetlen  2023. 02. 13.

legújabb vélemény

0
Borzasztó!

Szép, bájos lányokat, kockahasú, helyes pasikat szeretnék látni egy romantikus vígjátékban. A két főszereplő felejthető. Kémia nulla, színészi alakítás nulla, a történet lapos, szánalmas és unalmas.

6
 
Dorkateo   2020. 10. 30.

1
Ez sajnos gyenge lett

Nem tudtam végignézni... Pedig akár jó is lehetne, de elcsépelt, erőltetett és túl hosszú lett.

 
EnikoCzucz   2022. 01. 30.

2

Kellemes, szirupos romantikus film, ami cseppet sem eredeti, de depis napokra kifejezetten ajánlott, mert roppant szórakoztató, talán éppen azért, mert semmi meglepetést nem tartogat. Háttérzajként is kiválóan teljesít főzéshez, takarításhoz, online shoppingoláshoz.

 
hp   2020. 11. 02.

0

Hát erre nehéz mit mondani. Ami sablon belefér egy romantikus vígjátékba, az mind benne volt, az eredetiségnek még a nyomát sem lehetett látni benne. Bosszantóan fantáziátlan film. Jó, mondjuk nem kínos vagy fájdalmas élmény, csak nagyon üres.

 
Emmersson   2021. 02. 16.

1
Alulpontozott, így felpontoztam

Alapvetően egy 4 fölét adnék rá, úgy 85% körülire értékelem. Egy cikkel világítanám meg, miért tartom jó és fontos filmnek ezt a vígjátékot. https://www.joy.hu/ne-kerdezd-meg-miert-nincs-gyereke-valakinek-137045?utm_medium=hirkereso

 
rainman   2020. 10. 29.

2

Sablonos romantikus vígjáték. A megszokott panelekből építkezik, így aki egy hasonló filmet is látott, az tudja, mire számíthat… és pontosan azt is kapja. Itt véget is érhetne a kritika, de ennyivel azért nem lehet elintézni. Igaz ugyan, hogy semmi ú... több»

 
JRD   2022. 05. 19.

0
Rózsaszín helyett fekete cukormáz...

Aranyos, szórakoztató, és jó benne a pasi segge. Ennyi. Szóval, ha kikapcsra vágysz és épp szíved dobbanása valami "csöpögősebbet" kíván, nosza, nézd meg. De ne várj nagy romantikus drámát. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 

Olivia H. Hunt első szerepe.

(Képkockák)
 

Emma Roberts második karácsonyi filmje.

(Képkockák)
 

Jessica Capshaw-nak, ahogy a karakterének is, 4 gyereke van.

(Képkockák)
 

Az egyik jelenetben, melyben Sloan ( Emma Roberts ) arról beszél, hogy Ryan Gosling soha nem megy egyedül vásárolni, a háta mögött egy férfi áll a hűtőszekrénynél, aki feltűnően emlékeztet Ryan Goslingra. A nézők hosszú ideig találgatták a közösségi oldalakon, hogy vajon tényleg Gosling látható-e a jelenetben, míg végül Chad Zigmund színész (aki nagyon hasonlít Goslingra) az Instagramon elárulta, hogy ő látható a szóban forgó jelenetben.

(hp)
 

A forgatás 2019 májusában kezdődött Atlantában, Georgia államban (USA).

(hp)