Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
70%

Alkalmi randevú (2020)

Holidate
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
4
Képek
2
Videók
 
Nk   2021. 05. 07.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Abszolút semmi egyediség nincs benne. Minden létező romkom klisét felhasználnak, és a viccesnek szánt jelenetek is sokszor látottak már. Mivel a Netflixre készült, beleerőltettek néhány káromkodást, és kicsit jobban kivesézik a bekakilós részt, hátha... több»

 
rainman   2020. 10. 29.

2

Sablonos romantikus vígjáték. A megszokott panelekből építkezik, így aki egy hasonló filmet is látott, az tudja, mire számíthat… és pontosan azt is kapja. Itt véget is érhetne a kritika, de ennyivel azért nem lehet elintézni. Igaz ugyan, hogy semmi ú... több»


 
hp   2020. 11. 02.

0

Hát erre nehéz mit mondani. Ami sablon belefér egy romantikus vígjátékba, az mind benne volt, az eredetiségnek még a nyomát sem lehetett látni benne. Bosszantóan fantáziátlan film. Jó, mondjuk nem kínos vagy fájdalmas élmény, csak nagyon üres.

 
Dorkateo   2020. 10. 30.

1
Ez sajnos gyenge lett

Nem tudtam végignézni... Pedig akár jó is lehetne, de elcsépelt, erőltetett és túl hosszú lett.

 
Annuska   2020. 10. 30.

0

Azt hittem, egy helyes, romantikus karácsonyi kis filmet fogok látni, de csalódnom kellett. Helyenként elég közönséges, ami még mindig nem vicces.

 
violet_hope11   2020. 10. 29.

1

Nem mondom, hogy nem volt benne néhány vicces jelenet, de összességében nézve nagyon gyenge film lett, az előzetes alapján sokkal többet vártam. A film alaptörténete humoros, de a megvalósítás milliószor jobb lehetett volna. A szereplők annyira bután... több»

 
Kanyi   2020. 11. 16.

0

Nem azt mondom, hogy nem szokásos, klisés romantikus film, mert akkor hazudnék, de valamiért nekem mégis elnyerte a tetszésem, a humora kifejezetten meglepő és jó.

Galéria (4)

Videók (2)

 

Az egyik jelenetben, melyben Sloan ( Emma Roberts ) arról beszél, hogy Ryan Gosling soha nem megy egyedül vásárolni, a háta mögött egy férfi áll a hűtőszekrénynél, aki feltűnően emlékeztet Ryan Goslingra. A nézők hosszú ideig találgatták a közösségi oldalakon, hogy vajon tényleg Gosling látható-e a jelenetben, míg végül Chad Zigmund színész (aki nagyon hasonlít Goslingra) az Instagramon elárulta, hogy ő látható a szóban forgó jelenetben.

(hp)
 

A forgatás 2019 májusában kezdődött Atlantában, Georgia államban (USA).

(hp)
 
De egy szó, mint száz, az Alkalmi randevú egy sablonos, kínos, vulgáris, mindenféle eredetiséget nélkülöző mozi lett, melyben nagyítóval sem találni szórakoztató pillanatot. Úgyhogy bátran kerüljétek el, ha meg akarjátok tartani a partnereteket! több»