Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
3
Videók

Vélemények: Bean - Az igazi katasztrófafilm (1997)

 
Timon   2020. 05. 06.

legújabb vélemény

0

Eszméletlenül vicces volt,szanaszét röhögtem magam.Egy darabig nem éreztem eröltetettnek,de a vége felé...az már sok volt.A legjobban az elejét élveztem,a fő kedvenc részem a vidámparkos jelenet.

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

2

Annyira szeretem. Nem tudom miért, lehet pont azért, mert alig szól pár szót mégis vicces. Van egy-egy kínos jelenet benne, de alapvetően számomra ez az egyik kedvenc vígjátékom pedig nagyon sokat láttam már. Mr. Bean megunhatatlan!


 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

0

Katasztrófa elviselni ezt az embert egy komplett film erejéig.Nem szerettem,mert így töményen nekem sok.És így unalmas,és erőltetett is volt. Kifejezetten gyenge film.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

0

Nekem ez sajnos tényleg katasztrófa volt. Kár volt kimozdítani a saját közegéből. Szó se róla, jó és vicces, de nincs meg az a Mr.Bean feeling-je, mint ami megvolt régen. Az sem volt a legjobb ötlet, hogy a sorozathoz képest, sok volt a szövege. Nek... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 19.

0

Zseniális vígjáték. Rowan Atkinson elmebetegül vicces egy karaktert épített. Sokszor fejfogó ökörségek vannak a filmben, de Beantől nem is várnánk mást. Rengetegszer láttam már és valószínű még fogom is.

 
Lonka   2017. 07. 31.

0

Rowan Atkinson mindig szerepben van, nem is tudom másként elképzelni. Már önmagában vicces figura, csak rá kell nézni. Én szétröhögtem magam a filmen, nagyon tetszett.

 
SzFa   2017. 10. 27.

0

Minden Mr. Bean film egyedi és fantasztikus. Mr. Bean egy nagyon egyedi karakter. Imádom a filmjeit és egyikben sem csalódtam még. A történet és az alakítások is különlegesek. imádom az a művészi alkotást, amit Mr. Bean készített a filmbe.

 
szabomarc   2019. 02. 18.

0

Aki alapvetően szereti a Mr. Bean sorozatot, azt nem érheti csalódás, ha ezt a filmet megnézi. A humor ugyanaz, csak itt nem 20 percen keresztül, hanem maratoni hosszúságban. Nekem tetszett.

 
doroffee   2016. 02. 15.

0

Nekem ez a film picit csalódás volt. Nem hozta azt igazi Mr. Bean-fílinget, mintha a sorozat hírnevét meglovagolva készítettek volna egy apró nyomokban rá emlékeztető valamit. Amúgy tűrhető volt a humora.

 
esfworld   2016. 01. 13.

0

Örök kedvenc marad, olyan jó filmeket tudtam csinálni a 90-es években :/ nagyon hiányoznak az azokhoz hasonló filmek a maiak már csak klisék tömkelege sajnos.

 
szkodvig   2017. 06. 02.

0

Nagy kedvenceim egyike. Gyerekkorom óta szeretem Mr. Beant. Ez a filmje fényévekkel jobb a Mr. Bean nyaral-nál, többször nézős kis mozi tele sok-sok humorral. Akik egy laza kikapcsolódásra vágynak azok ne hagyják ki semmiképpen sem!:)

 
KATE   2015. 01. 10.

0

Eredetileg sokkal rosszabbra számítottam ettől a filmtől, de végül volt benne egy-két vicces jelent, no nem Rowan Atkinson miatt, akit ki nem állhatok, inkább csak egy jól összerakott vígjáték volt. Hát ez a véleményem.

 
shinijimmy   2017. 07. 03.

0

Kisebb koromban nagyon szerettem Mr. Beant, meg Rowan Atkinsonnak ezt a karakterét, ami pl. a Johnny Englishben is van, de felnőtt fejjel inkább irritálónak találom. Nem igazán hiszem, hogy lenne bármi vicces ebben a filmben, még a klasszikus angol h... több»