Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
33
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Bár az első rész jobban tetszett, de ez is rendkívül ötletesre sikerült, sok példát mutat az emberi méltóságról.

 
Deku   2017. 07. 18.

Az első és második rész között én különbséget nem tudok tenni, mindkettőnek meg van a maga varázsa és szórakoztató pillanatai. A három fő karakter rendíthetetlenül állati lett.


 
HETEDIK   2018. 11. 23.

Az első rész is alapfilm, nekem ez mégis jobban tetszik, mert több és nagyobb esések és szivatások vannak benne, plusz ott van New York, ami télen még csodálatosabb. Stern, Pesci és Culkin pedig örökre beírták magukat a filmtörténelembe, mert karácsony nem múlhat el Reszkessetek betörők nélkül.

 
Lamboh   2017. 10. 18.

Speciel sokkal jobbnak tartom ezt a részt az elsőnél. Sokkal tanulságosabb, és a komikus jelenetek is viccesebbek. Nem biztos, de úgy érzem ezt a részt jóval többször láttam. És ez nem véletlen.

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

Nekem jobban tetszett,mint az első rész,bár lehet csak mert ezt láttam először. Hatalmasakat,szinte fulladásig röhögtem a poénjain gyerekkoromban,de most már csak nosztalgiából néztem bele. Ambivalens érzéseim támadnak, valahányszor megnézem a filmet. Alapvetően egy gyerekfilm, melynek sztorijában akkora felületességek vannak, ami csak egy 10 évesnek nem szúr szemet. Éles ellentétben áll viszont az a rész, mikor Kevin válogatott módszerekkel ejti csapdába,illetve kínozza meg a betörőket, akik való életben már az elején lenyomorodtak volna mindezektől. Ez a képi világ talán túlságosan is erős egy gyereknek, aki azt hiheti, semmi baja sem lesz az embernek,ha 20 méterről téglával fejbe dobják, vagy ugyanennyit zuhannak. De lényeg a lényeg, hogy gyerekként hatalmasat lehet szórakozni rajta,úgyhogy jó filmnek tartom.

Rob Schneider

A film összbevétele 358 991 681 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatáson több kamera is befagyott.

(HETEDIK )
 

Culkin a filmért majdnem 5 millió dollárt kapott.

(HETEDIK )
 

Donald Trump is felbukkan a filmben.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.