Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
84

Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban

(Home Alone 2: Lost in New York)
 
mamiéstöti2  2016. 08. 05.

Bár az első rész jobban tetszett, de ez is rendkívül ötletesre sikerült, sok példát mutat az emberi méltóságról.

 
Lamboh  2017. 10. 18.

Speciel sokkal jobbnak tartom ezt a részt az elsőnél. Sokkal tanulságosabb, és a komikus jelenetek is viccesebbek. Nem biztos, de úgy érzem ezt a részt jóval többször láttam. És ez nem véletlen.

 
ZeroHero  2015. 05. 14.

Nekem jobban tetszett,mint az első rész,bár lehet csak mert ezt láttam először. Hatalmasakat,szinte fulladásig röhögtem a poénjain gyerekkoromban,de most már csak nosztalgiából néztem bele. Ambivalens érzéseim támadnak, valahányszor megnézem a filmet. Alapvetően egy gyerekfilm, melynek sztorijában akkora felületességek vannak, ami csak egy 10 évesnek nem szúr szemet. Éles ellentétben áll viszont az a rész, mikor Kevin válogatott módszerekkel ejti csapdába,illetve kínozza meg a betörőket, akik való életben már az elején lenyomorodtak volna mindezektől. Ez a képi világ talán túlságosan is erős egy gyereknek, aki azt hiheti, semmi baja sem lesz az embernek,ha 20 méterről téglával fejbe dobják, vagy ugyanennyit zuhannak.
De lényeg a lényeg, hogy gyerekként hatalmasat lehet szórakozni rajta,úgyhogy jó filmnek tartom.

 
Deku  2017. 07. 18.

Az első és második rész között én különbséget nem tudok tenni, mindkettőnek meg van a maga varázsa és szórakoztató pillanatai. A három fő karakter rendíthetetlenül állati lett.

 
tamas84  2015. 01. 16.

Bár az első film sem volt egy nagy eresztés, mégis rengeteg emlék köt a filmhez, melyet menetrend szerint adtak le a csatornák minden évben az ünnepek alkalmával. A második rész felnőtt szemmel kifejezetten gyenge lett, de arra még így is elég, hogy a család egy jót szórakozzon. Önmagában filmélménynek azonban nagyon kevés.

Rob Schneider
 

Kevin családja átutazóban a Dolphin hotelben szállt meg.

(mamiéstöti2)
 

Több száz galambot képeztek ki a híres parkban játszódó jelenethez. Az egyik galamb majdnem belerepült Daniel Stern szájába, amikor az üvöltözni kezdett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A vadgalambos fenyőfadísz történetét és magát a díszt is kifejezetten a film kedvéért készítették és találták ki.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.