Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
34
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
NGN   2019. 12. 28.

legújabb vélemény

Kevin újratöltve

Az első rész sikere egyértelművé tette, hogy jönnie kell a folytatásnak. És Chris Columbus nem akart változtatni a már jól bevált recepten, ezért a teljes szereplőgárdát megnyerte erre az epizódra is. Nyilvánvaló volt, hogy a szülői házban nem lehet még egyszer ellőni a poénokat, így nyitni kellett, és végül New York városkája lett a befutó, ahol majd Kevin móresre tanítja újfent a balfék betörőpárost. Kis főhősünk most a repülőtéren keveredik el, majd a rossz gépre szállás után leesik neki a tantusz, hogy bizony ezt a karácsonyt is sikerült elszúrnia. És persze a frissen szökött Harry (Joe Pesci) és Marv (Daniel Stern) is a nagy almában próbál "szerencsét", hiszen a lehetőségek tárháza áll előttük a hatalmas városban. Kevin egy iszonyat eszes kis srác, és hamar feltalálja magát, amikor is beveti magát a Plaza hotelbe, és itt kezdődnek az igazi kalandok. Tim Curry és Rob Schneider szereplése sokat dob a hotelbéli mókázáson, mindenképpen tovább színesítik a sztorit. Az első részben megismert hólapátoló sorozatgyilkos öregúr (aki tudjuk, hogy nem gyilkos) helyett most galambőrült nénit kap Kevin segítségül, és a kezdeti rémület után itt is barátság alakul ki. Kedvenc betörőink most egy játékboltot akarnak kirabolni, ahonnan az egyik gyermekkórház részére összegyűlt pénzadományokkal szeretnének kereket oldani. Ezt nyilván nem lehet szó nélkül hagyni, így aztán jöhetnek a fondor... több»

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Bár az első rész jobban tetszett, de ez is rendkívül ötletesre sikerült, sok példát mutat az emberi méltóságról.


 
Deku   2017. 07. 18.

Az első és második rész között én különbséget nem tudok tenni, mindkettőnek meg van a maga varázsa és szórakoztató pillanatai. A három fő karakter rendíthetetlenül állati lett.

 
HETEDIK   2018. 11. 23.

Az első rész is alapfilm, nekem ez mégis jobban tetszik, mert több és nagyobb esések és szivatások vannak benne, plusz ott van New York, ami télen még csodálatosabb. Stern, Pesci és Culkin pedig örökre beírták magukat a filmtörténelembe, mert karácsony nem múlhat el Reszkessetek betörők nélkül.

 
Lamboh   2017. 10. 18.

Speciel sokkal jobbnak tartom ezt a részt az elsőnél. Sokkal tanulságosabb, és a komikus jelenetek is viccesebbek. Nem biztos, de úgy érzem ezt a részt jóval többször láttam. És ez nem véletlen.

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

Nekem jobban tetszett,mint az első rész,bár lehet csak mert ezt láttam először. Hatalmasakat,szinte fulladásig röhögtem a poénjain gyerekkoromban,de most már csak nosztalgiából néztem bele. Ambivalens érzéseim támadnak, valahányszor megnézem a filmet. Alapvetően egy gyerekfilm, melynek sztorijában akkora felületességek vannak, ami csak egy 10 évesnek nem szúr szemet. Éles ellentétben áll viszont az a rész, mikor Kevin válogatott módszerekkel ejti csapdába,illetve kínozza meg a betörőket, akik való életben már az elején lenyomorodtak volna mindezektől. Ez a képi világ talán túlságosan is erős egy gyereknek, aki azt hiheti, semmi baja sem lesz az embernek,ha 20 méterről téglával fejbe dobják, vagy ugyanennyit zuhannak. De lényeg a lényeg, hogy gyerekként hatalmasat lehet szórakozni rajta,úgyhogy jó filmnek tartom.

 
Norbi   2018. 07. 25.

Kitűnő folytatása az első résznek. Az alapötleten nem változtattak sokat, sőt a csapdák változatosságán kívül más lényegi különbség nincs, de ez nem baj, kárpótol a humor.

Rob Schneider

A film összbevétele 358 991 681 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatáson több kamera is befagyott.

(HETEDIK )
 

Culkin a filmért majdnem 5 millió dollárt kapott.

(HETEDIK )
 

Donald Trump is felbukkan a filmben.

(HETEDIK )
 

A filmet a Plaza hotelben vették fel.

(HETEDIK )
 

Több száz galambot hozattak a filmhez.

(HETEDIK )
 

Kevin családja átutazóban a Dolphin hotelben szállt meg.

(mamiéstöti2)
 

Több száz galambot képeztek ki a híres parkban játszódó jelenethez. Az egyik galamb majdnem belerepült Daniel Stern szájába, amikor az üvöltözni kezdett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A vadgalambos fenyőfadísz történetét és magát a díszt is kifejezetten a film kedvéért készítették és találták ki.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A telefonszám, amit Kevin felhív a filmben a valóságban is a Plaza Hotel igazi telefonszáma volt. A film megjelenése után ugrásszerűen megnőtt a szobafoglalások száma. A hotel vezetősége pedig egyedi Reszkessetek betörők 2. csomagot alakítottak ki, amelyben 1100 dollárért a 411-es Kevin lakosztályban tölthettek el a családok egy éjszakát.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bár a filmet a Plaza Hotel-ben vették fel, a medence nem a hotel sajátja. A jelenet a Four Seasons Hotelben lett felvéve Chicago-ban.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.