Már a Netflixen: 23,9 millió megtekintés néhány nap alatt, egy új film dominál most a platformon

Zack Snyder Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke című filmje már a bemutatkozó héten elfoglalta a Netflix képzeletbeli trónját a számadatok alapján. Hogy ez vajon a film minőségének köszönhető-e vagy a reklámnak, nos, ez jó kérdés.

A december 22-i premier után a Rebel Moon első része 23,9 millió megtekintést ért el néhány nap alatt a streaming felületen. Ezzel az angol nyelvű filmek listájában december 18. és 24. között az első helyre került.

A következő hetekben kíváncsian figyelhetjük a kritikusok által leminősített film sorsát, hogy kiderüljön, sikerül-e felkerülnie a Netflix legnépszerűbb filmjeinek listájára. Ehhez le kell győznie a jelenlegi tizedik helyezett Tyler Rake: A kimenekítés 2-t, amely a premieridőszakban 135 millió megtekintést produkált.

Ha már a legnépszerűbb filmek listáját emlegettük, mindenképp szólnunk kell a nemrégiben remek számokat produkált Távol a világtólról is. A héten a második helyet elfoglaló Sam Esmail által jegyzett apokaliptikus thriller 19,7M megtekintést szerzett.

Ezzel az első három hétben 100M megtekintésen is túl van már a kritikusok által is jobban kedvelt alkotás, aminek február közepéig van ideje, hogy átlépje a 135 milliós nézettséget.

A filmes TOP10-ben a múlt héten a Csibefutam: A csirkefalatok hajnala 14,9 millió megtekintéssel a 3. helyen állt, a Super Mario Bros.: A film 7,9 millió megtekintéssel a 4. helyen, míg Adam Sandler animációs vígjátéka, a Leo az 5. helyen 7,2 millió megtekintéssel, a Családi cserebere pedig a 6. helyen 6,4 millió megtekintéssel. 

A sorozatok tekintetében az Én és a Walter fiúk 7,6M nézettséget ért el, amivel az angol nyelvű televíziós lista élére került, immár a második egymást követő héten.

A korona hatodik és egyben utolsó évada 5,7M nézettséggel továbbra is a második helyen áll, míg

Trevor Noah: Hol is tartottam című stand-up estjének premierje 3,8 millió megtekintéssel a 3. helyre került.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»