Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
92%

A korona (2016-2020)

The Crown
Filmadatlap
 
72
Szereplők
8
Vélemények
150
Képek
13
Videók
 
kevelin   2020. 12. 30.

legújabb vélemény

0

Eleve hajlok rá, hogy megnézzek mindent, ami a Brit Birodalommal és történelemmel kapcsolatos, de ez a sorozat valami borzasztóan jó lett.

 
Kadik   2017. 11. 11.

0

Az elején kicsit tartottam a sorozattól, ugyanis ezelőtt kevés jó történelmi sorozatot láttam. Azonban ez a sorozat nagyon jól sikerült, történelmileg korrekt, csupán néhány dologban tér el a valóságtól, de ez érthető, különben nagyon száraz lenne. A... több»


 
kozse48   2018. 07. 26.

0

Hibátlan. Rég láttam ennyire tökéletes sorozatot. Minden szempontból - színészi játék, forgatókönyv, környezet, történelmi hitelesség, érdekesség, nemhogy öt, tíz csillag.

 
sarkanyt   2017. 05. 07.

0

Engem nem igazán érdekel a királyi család élete, és nem is vagyok oda a kosztümős filmekért, viszont adtam ennek a sorozatnak egy esélyt, és azonnal beszippantott. Nagyon szépen fényképezett sorozat, jó színészekkel. Várom a második évadot!

 
KatalinGulyas1982   2017. 07. 19.

0

Angol eredetiben nézem és egész jól értem. Nekem tetszik. Bár néha túlzásokat látok - de illik a szereplőkhöz, a korhoz.

 
DarkMoss   2016. 11. 08.

1

A csatorna talán legnagyobb beruházása volt ez a sorozat, látszik rajta, hogy egy vagyont öltek bele, de sajnos a végeredmény nem az igazi. Kissé unalmas, és attól tartok, hogy nem felel meg teljesen a történelmi tényeknek, nem mutatja meg a királynőt teljes fényében, valamilyen oldalait felerősíti, valamit elhallgat

 
Cutiessa   2019. 11. 19.

0
A hatalom kötelessége

Vajon melyik lányt/nőt hagyja hidegen a királyi család élete...?:) Ebben a sorozatban mindent megkapsz, amit az arisztokráciáról tudni akarsz, sőt azt is, amit nem akarsz tudni. Kiválóan és igényesen megírt film, gyönyörű díszlettel, nem mellesleg. Erzsébet királynő ma is él, ami óriási lökést ad a hitelességet illetően.

Galéria (150)

Videók (13)

 
Remek történelmi sorozat, amelynek ugyan vannak gyengébb epizódjai, de ennél nagyobb bajunk ne legyen, összességében egy kiváló évadhoz volt szerencsénk, fantasztikus színészi alakításokkal (Claire Foy és Matt Smith mellett John Lithgow Churchill-ként lenyűgöző, de még a legkisebb epizódszereplő is belead apait-anyait a karakterébe), jöhet a második évad! több»
 
Különleges személyiség, akinek az életét méltó módon dolgozza fel ez a kiváló sorozat. több»
 
Ami új volt az első évadhoz képest, az a korai visszaemlékezés, amely Fülöp herceg gyermekkorát mutatja be: megtudjuk, milyen kapcsolata volt náci szimpatizáns nővérével, akinek halála után a temetésén is részt vett. Ez a történetrész számomra azért is izgalmas volt, mert Sopronban forgatták, és a forgatást végignézhettem a munkahelyemről (sőt, az ablak mögött még a sziluettem is látszik – így filmográfiám végül csak összeért Matt Smith miatt a Doctor Who-val). több»