Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
93
Filmadatlap
 
66
Szereplők
6
Vélemények
94
Képek
10
Videók
A korona
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Cutiessa   2019. 11. 19.

legújabb vélemény

A hatalom kötelessége

Vajon melyik lányt/nőt hagyja hidegen a királyi család élete...?:) Ebben a sorozatban mindent megkapsz, amit az arisztokráciáról tudni akarsz, sőt azt is, amit nem akarsz tudni. Kiválóan és igényesen megírt film, gyönyörű díszlettel, nem mellesleg. Erzsébet királynő ma is él, ami óriási lökést ad a hitelességet illetően.

 
Kadik   2017. 11. 11.

Az elején kicsit tartottam a sorozattól, ugyanis ezelőtt kevés jó történelmi sorozatot láttam. Azonban ez a sorozat nagyon jól sikerült, történelmileg korrekt, csupán néhány dologban tér el a valóságtól, de ez érthető, különben nagyon száraz lenne. A színészi alakítások remekül sikerültek, Clarie Foy ( II. Erzsébet ) megérdemelte a Golden Globe-ot, John Lithgow pdig olyan, mintha egy régi felvételt néznék Churcill-ről. Gyönyörű díszletek, kidolgozott történet és Hans Zimmer zenéje. A sorozat a Netflix talán legjobb sorozata, már várom a folytatást.


 
kozse48   2018. 07. 26.

Hibátlan. Rég láttam ennyire tökéletes sorozatot. Minden szempontból - színészi játék, forgatókönyv, környezet, történelmi hitelesség, érdekesség, nemhogy öt, tíz csillag.

 
sarkanyt   2017. 05. 07.

Engem nem igazán érdekel a királyi család élete, és nem is vagyok oda a kosztümős filmekért, viszont adtam ennek a sorozatnak egy esélyt, és azonnal beszippantott. Nagyon szépen fényképezett sorozat, jó színészekkel. Várom a második évadot!

 
DarkMoss   2016. 11. 08.

A csatorna talán legnagyobb beruházása volt ez a sorozat, látszik rajta, hogy egy vagyont öltek bele, de sajnos a végeredmény nem az igazi. Kissé unalmas, és attól tartok, hogy nem felel meg teljesen a történelmi tényeknek, nem mutatja meg a királynőt teljes fényében, valamilyen oldalait felerősíti, valamit elhallgat

 
Remek történelmi sorozat, amelynek ugyan vannak gyengébb epizódjai, de ennél nagyobb bajunk ne legyen, összességében egy kiváló évadhoz volt szerencsénk, fantasztikus színészi alakításokkal (Claire Foy és Matt Smith mellett John Lithgow Churchill-ként lenyűgöző, de még a legkisebb epizódszereplő is belead apait-anyait a karakterébe), jöhet a második évad!

9/10 több»
 
Különleges személyiség, akinek az életét méltó módon dolgozza fel ez a kiváló sorozat.
9/10 több»
 
Ami új volt az első évadhoz képest, az a korai visszaemlékezés, amely Fülöp herceg gyermekkorát mutatja be: megtudjuk, milyen kapcsolata volt náci szimpatizáns nővérével, akinek halála után a temetésén is részt vett. Ez a történetrész számomra azért is izgalmas volt, mert Sopronban forgatták, és a forgatást végignézhettem a munkahelyemről (sőt, az ablak mögött még a sziluettem is látszik – így filmográfiám végül csak összeért Matt Smith miatt a Doctor Who-val). több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.