Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
91
Filmadatlap
 
66
Szereplők
7
Vélemények
94
Képek
10
Videók

Vélemények: A korona (2016)

 
MovieCreator22   2020. 05. 03.

legújabb vélemény

Imádtam ezt a sorozatot...egészen a II. évad végéig. Hatalmas nagy csalódás számomra, hogy a királynői szerepből eltűnt Claire Foy, mivel még a hangjai is szembetűnően egy az egyben megegyezett vele, és a filmszerepében elvarázsolt. Olyannyira, hogy egy példaképnek tekintettem szinte. Sajnos nincs erőm így már tovább nézni a sorozatot pedig a Netflix sorozatok közül ez tetszett a legjobban.

 
Kadik   2017. 11. 11.

Az elején kicsit tartottam a sorozattól, ugyanis ezelőtt kevés jó történelmi sorozatot láttam. Azonban ez a sorozat nagyon jól sikerült, történelmileg korrekt, csupán néhány dologban tér el a valóságtól, de ez érthető, különben nagyon száraz lenne. A színészi alakítások remekül sikerültek, Clarie Foy ( II. Erzsébet ) megérdemelte a Golden Globe-ot, John Lithgow pdig olyan, mintha egy régi felvételt néznék Churcill-ről. Gyönyörű díszletek, kidolgozott történet és Hans Zimmer zenéje. A sorozat a Netflix talán legjobb sorozata, már várom a folytatást.


 
kozse48   2018. 07. 26.

Hibátlan. Rég láttam ennyire tökéletes sorozatot. Minden szempontból - színészi játék, forgatókönyv, környezet, történelmi hitelesség, érdekesség, nemhogy öt, tíz csillag.

 
sarkanyt   2017. 05. 07.

Engem nem igazán érdekel a királyi család élete, és nem is vagyok oda a kosztümős filmekért, viszont adtam ennek a sorozatnak egy esélyt, és azonnal beszippantott. Nagyon szépen fényképezett sorozat, jó színészekkel. Várom a második évadot!

 
KatalinGulyas1982   2017. 07. 19.

Angol eredetiben nézem és egész jól értem. Nekem tetszik. Bár néha túlzásokat látok - de illik a szereplőkhöz, a korhoz.

 
DarkMoss   2016. 11. 08.

A csatorna talán legnagyobb beruházása volt ez a sorozat, látszik rajta, hogy egy vagyont öltek bele, de sajnos a végeredmény nem az igazi. Kissé unalmas, és attól tartok, hogy nem felel meg teljesen a történelmi tényeknek, nem mutatja meg a királynőt teljes fényében, valamilyen oldalait felerősíti, valamit elhallgat

 
Cutiessa   2019. 11. 19.

A hatalom kötelessége

Vajon melyik lányt/nőt hagyja hidegen a királyi család élete...?:) Ebben a sorozatban mindent megkapsz, amit az arisztokráciáról tudni akarsz, sőt azt is, amit nem akarsz tudni. Kiválóan és igényesen megírt film, gyönyörű díszlettel, nem mellesleg. Erzsébet királynő ma is él, ami óriási lökést ad a hitelességet illetően.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.