82% 48 szavazat
Szuperszex

Szuperszex

Supersex
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
4
Képek (4)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
13
Cikkek (13)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Siffredi családja, származása, kapcsolatai és az összefüggések, amelyek arra vezették, hogy elinduljon a pornográfia útján, és elfogadja, hogy a testében lévő démon összeegyeztethető a szerelemmel.

(csd)

Forgatókönyvíró: Francesca Manieri
Ország: Olaszország
Premier: 2024.03.06. | Netflix (2024.03.06.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 7 epizód

Hol nézheted

Saul Nanni
 
2024.04.10 Se3.14

legújabb vélemény

Unalmas

A hatodik rész felénél meg kellett szakítanom a nézését, és semmi késztetésem sem volt, hogy másnap folytassam. Igazán nem is értem, addig miért jutottam el. Jók a színészek, egy retró korképnek elmegy, de roppant lapos a sztori. Drámát akartak belevinni, de csak vergődés lett belőle.

0
 
2024.03.10 szemtelen

Te csak hús vagy

Igen..., hát elérkezett az idő, hogy megismerjük a felnőttfilmes sztár, Rocco Siffredi történetét, egy igencsak vitatott szakmában kalandozó férfi menetelését. A jórészt ellenőrizhetetlen történet egy jól kitalált szürreális mese. A Szuperszex nem életrajzi film, és nem pornófilm. A téma egy lázasan intenzív kisember, aki fiatal korától fogva egy pszichoszexuális világban él, majd maga is megtalálja a szokatlan vágyait tartalmazó szuperképességét. A sztorit átszövi a szex, de nem a szokásos szex, hanem az, amely híressé tette Roccót. A kapcsolatok és vágyak bonyolult, a felszíni vonzerőn túlmutató magasságát. De látható itt érdekesebb tartalom is a családi kötelékről, férfiasságról, homofóbiáról és a mérgező kapcsolatokról is. A rendező láthatóan megfelelő szabadsággal kezeli Rocco figuráját, az első pillanattól ránktukmálja és a szerethető kategóriába sorolja. Segítségére van Alessandro Borghi kiváló teljesítménye a felnőtt Rocco szerepében. A provokatív sorozat várhatóan népszerű lesz, de tökéletesen véleménymegosztó, ezáltal szoros összefüggésben áll szexuális neveltetésünkkel, habitusunkkal. Szerintem a tartalom értelmezéséhez kell a tapasztalatunk és az érzelmi érettségünk, hogy a produkciónak ne csak felszínes, kiforgatott hatása legyen.

0
 
2024.03.19 Schumy1

Aki benne van a témában, az tudja, ki Rocco, amúgy meg megosztó film lesz, az biztos. Nem életrajzi, s bevallom, nem olvastam el hivatalos oldalról sem, hogy mennyi az igazság, mennyi a fikció, de ha csak a fele is igaz, már megnyertek vele. Túlfűtöt... Több

0
 
2024.03.06 makk20

Nem egy pontos feldolgozása Rocco életének, inkább csak inspirációt merített belőle. De aki ezen elcsodálkozik, olvassa el a hivatalos szinopszist, azt hiszem ott hasonlót írnak. Egyébként egy érdekes történet és jól feldolgozták, izgalmas kérdéseket is érint. Megéri megnézni.

0
Pam és Tommy
2022
Hol nézheted: Disney+
Az ápolónő
2023
Hol nézheted: Netflix
Lidia ügyvédnő
2023
Hol nézheted: Netflix
A tett
2019
Hol nézheted: HBO Max
A korona
2016
Hol nézheted: Netflix
Viktória
2016
Hol nézheted: HBO Max
Szerelem és halál
2023
Hol nézheted: HBO Max
Az utolsó lépcsőfok
2022
Hol nézheted: HBO Max
Griselda
2024
Hol nézheted: Netflix
Az Asunta-ügy
2024
Hol nézheted: Netflix