Netflix: 4 új film és sorozat, amit nem érdemes kihagynod ezen a héten (10. hét, 2024)

Ha szereted a fantasyt, az életrajzi drámákat, a krimiket és vígjátékokat, esetleg a romantikus sorozatokat, akkor ez a hét a tied lesz! A Netflix három vadonatúj sorozattal és egy izgalmasnak ígérkező új fantasy kalandfilmmel készül a következő napokban. Hogy melyikre csapsz le, az már rajtad áll.

Kezdjük a filmmel! A hercegnő és a sárkány már a címével is elég sokat sejtet. A történet igazi tündérmesének indul: a hercegnőt feleségül adják egy jóképű herceghez. A mesebeli esküvő után aztán gyorsan változik a helyzet: kiderül, hogy a hercegnőt, pontosabban az életét csak egy ősi adósság törlesztéseként ajánlották fel. Bedobják egy mély verembe, ahol egy tűzokádó sárkány vár rá. Rajta múlik, hogy miként él túl. Juan Carlos Fresnadillo rendező filmjében a főszereplőt a népszerű Millie Bobby Brown alakítja, aki mellett olyan színészeket láthatunk, mint Robin Wright, Angela Bassett vagy Nick Robinson. A film március 8-án debütál a Netflixen.

A héten egy életrajzi sorozat is útjára indul a platformon. A Szuperszex címe a fenti filmhez hasonlóan beszédes, ugyanis ez a sorozat a pornóipar egyik leghíresebb férfi színészéről, Rocco Siffrediről szól. A sorozat végigköveti, hogyan vált a kétes hírű szakma egyik élő legendájává. A színészt Alessandro Borghi alakítja, a hét epizódot pedig Francesco Carrozzini rendezte. Premier március 6-án.

Kapunk egy sorozatot Guy Ritchie-től is a héten! Az Úriemberek története szerint Eddie Horniman megörökli angol arisztokrata apja vagyonát és birtokát, ezzel pedig ő lesz Halstead új hercege. Csakhogy az ominózus birtok egy legendás drogkereskedő marihuánafarmján fekszik. A sorozatban olyan színészeket láthatunk, mint Theo James, Kaya Scodelario, Vinnie Jones, Ray Winstone vagy Giancarlo Esposito. Premier március 7-én.

Végül, de nem utolsósorban, a héten debütál A könnyek királynője című koreai romantikus sorozat is. A történet egy házaspárról szól: a lány gazdag családból származik, a fiú viszont csak egy alkalmazott. Bár a kapcsolat erős szerelemből fakadt, idővel mégis válságba kerül. De az egymás iránti szeretetük képes legyőzni minden akadályt. Premier március 9-én.

#4

családi | romantikus

Netflix

Csodálatos szerelmi történet egy szédítő válságon túllépő házaspárról. több»

#3

76 Úriemberek  (2024)

(10) (1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Eddie Horniman megörökölte angol arisztokrata apjának jelentős vagyonát, és ő lesz Halstead legújabb hercege. Viszont rádöbben, hogy a birtok Európa legnagyobb marihuánafarmján... több»

#2

82 Szuperszex  (2024)

(4)

dráma | életrajzi

Netflix

Siffredi családja, származása, kapcsolatai és az összefüggések, amelyek arra vezették, hogy elinduljon a pornográfia útján, és elfogadja, hogy a testében lévő démon... több»

#1

akció | fantasy | kaland

Netflix

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztésére akarja őt felhasználni... több»