Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
82%

Az ifjú fáraó (2015)

Tut
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
27
Képek
1
Videók

Galéria (27)

Ben Kingsley
Ben Kingsley
Avan Jogia
Ben Kingsley
Avan Jogia
Avan Jogia

Videók (1)

 
Tothem   2018. 07. 15.

legújabb vélemény

0

Csak néhány része van és a történetszál is úgy folyik, mint egy filmben. Szeretem az ilyen sorozatokat, amikben egy történetet mondanak el elejétől a végéig. Maga a történet viszont egy szép elgondolása a fáraó életének utolsó részéről. A színészek i... több»

 
Hitman   2015. 10. 21.

0

Leszámítva az olykor felbukkanó történelmi pontatlanságokat, s a forgatókönyv hiányosságait, ez a sorozat egészen jól sikerült. Meglepő, hogy meg tudták nyerni Ehnaton szerepére Ben kingsley-t, de jó döntésnek bizonyult, hiszen a színészóriás csak emeli a széria renoméját.

 
TPetty   2016. 07. 15.

0

Igazán remek sorozat, én nagyon élveztem minden percét. Jók a díszletek, a zene fantasztikus és a színészek egészen jól játszanak szerepeikben. Ha Liz Taylor még élne, biztosan ő is helyet kapott volna a színészstábban.

 

Ben Kingsley egyiptomi történelmi filmjei közé tartozik a Mózes (1995), a József (1995) című tévéfilm és a 2014-es Exodus.

(erare)
 

Nonso Anozie és Ben Kingsley korábban együtt dolgozott a Végjáték (2013) című akciófilmben is.

(erare)
 

Ben Kingsley-nek nem ez az első fáraós megmozdulása a filmvásznon; hasonló felállásban találkozhattunk vele az Éjszaka a múzeumban - A fáraó titka (2014) című kalandfilmben is.

(erare)
 

Avan Jogia és is játszott a Twisted (2013) című sorozatban.

(erare)
 

Anheszenamont Tutanhamonnal való ismeretsége idején még Anheszenpaatonnak hívták - házasságkötésüket és Ehnaton halálát követően változtatta meg Tutanhamon mindkettejük nevét, különös tekintettel a Napkultusz, s egy új korszak beköszönte jelképeként.

(erare)