Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
25
Szereplők
1
Vélemények
30
Képek
1
Videók

 
Az amatőr   2018. 06. 05.

Nekem nagyon tetszett. A közmédia sok év után valami igazán értékeset alkotott, ami mindenki számára elérhető. A kosztümök jól sikerültek, a látvány első osztályú. Helyszíneknek sincs annyira szűkében, köszönhetően annak, hogy koprodukció. A sztori jól illeszkedik a történelmi eseményekhez és egyáltalán nem vontatott. Egy igazi jó,történelmi,kosztümös dráma az egyik legnagyobb királynőről.Mi mást mondhatnék,jó volt az ötlet és a kivitelezés is. Remélem lesz még több ilyen is.

 
Mindezzel együtt egyszeri szórakozásnak kiváló választás ez a minisorozat, mert közelebb hozza hozzánk Mária Terézia korát és személyiségét, a látvány pedig pazar.
6/10 több»
 

A két részes sorozat Mária Terézia születésének 300. évfordulójára készült. A készítésében pedig a monarchia volt országai vettek részt.

(Az amatőr)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.