2024 a Netflixen: 12 legjobban várt film és sorozat, amit az egész világ látni fog idén

A streaming felületek előfizetői idén kevesebb műsort láthatnak majd, kérdés azonban, hogy ez mennyire lesz feltűnő, hiszen a filmek és sorozatok  továbbra is sűrűn érkeznek.

A Netflixen például olyan nagy kedvencek térnek vissza, mint A Bridgerton család, a 3. évaddal és olyan filmek jönnek mint például a Tom Hardy nevével fémjelzett Havoc!

Szóval, elmondhatjuk, hogy eredeti filmek egész sora vár ránk, drámák, vígjátékok, akcióthrillerek és animációs, merész francia alkotások, és úgy általában véve minden a zsánerfilmektől a klasszikusok remake-jeiig!

#12

55 Légi csibészek  (2024)

(13)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy mestertolvajt és volt barátját ismerhetjük meg, akik összefognak, hogy aranyrudakat lopjanak 100 millió dollár értékben, amelyeket egy 777-es utasszállító járaton... több»

Egy képzett és tapasztalt műkincs tolvaj lehetetlen rablást tervez elit csapatával: félmilliárd dollárnyi aranyat lopnak el egy repülőgépről a levegőben. A szereposztás kíváló, a sztori azonban lapos. A kritikusok nem szeretik a filmet, de, ahogy írtunk is róla, a magyar netflixezők mégis az első helyre repítették ezt a heist moviet.
#11

romantikus | vígjáték

Egy váratlan románc komikus következményekkel jár egy fiatal nő, az anyja és a főnöke számára, akik a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival küzdenek. több»

Nicole Kidman, Zac Efron és Joey King is szerepel ebben az új vígjátékban, amiről jelenleg nem sokat tudunk. A filmet 2023 novemberében kellett volna bemutatni a kisképernyőn, de a sztrájkot követően elhalasztották. Most várjuk az első előzetest, hogy végre többet tudhassunk erről az ígéretesnek tűnő alkotásról.
#10

akció | dráma | kaland

Egy árva tinédzser egy kedves, de titokzatos robottal és egy különc csavargóval járja be az amerikai nyugatot, hogy megkeresse öccsét. több»

Egy tizenéves lány rájön, hogy édes, de furcsa új robotbarátját valójában az eltűnt bátyja küldte neki. Ő és a robot megkeresik a fiút, és felfedeznek egy hatalmas összeesküvést... A Russo fivérek, Anthony és Joe a Tales from the Loop című képregény adaptációját hozzák el idén olyan sztárokkal, mint Millie Bobby Brown, Chris Pratt, Michelle Yeoh és Stanley Tucci.
#9

akció | fantasy | kaland

Andy és halhatatlan harcosokból álló csapata folytatja küldetését az emberiség védelmében. Ezúttal egy félelmetes új ellenséggel kell szembenézniük, aki a Régi Gárda... több»

Az új film történetét még nem hozták nyilvánosságra. Három évvel az első rész megjelenése után a Netflix szuperhős franchise-ja visszatér. Természetesen Charlize Theronnal, azaz Andromache of Scythia karakterével a főszerepben. De két új, figyelemre méltó karakter is érkezik: Uma Thurman és Henry Golding. Majd kiderül, hogy barátok vagy ellenségek lesznek-e.
#8

akció | krimi | thriller | vígjáték

Netflix (2024.07.03.)

Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hillsben járőrözik. Miután lánya (Taylour Paige) életét veszély fenyegeti, a lány (Taylour Paige) és Foley új társával (Joseph... több»

Axel Foley visszatért Beverly Hillsbe! Harminc évvel a saga utolsó részének megjelenése után, Axel Foley végre visszatér! A sorozat negyedik részének megjelenése nyilvánvalóan a 80-as évek akciómozijai iránti nosztalgiahullámot akarja meglovagolni. Meglátjuk, sikerül-e neki, és be tudja-e vonzani nézők egy új generációját is ddie Murphy egyik legikonikusabb karakterének kalandjaiba.
#7

akció | dráma | kaland

Netflix

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»

A december 22-én bemutatott első rész után Zack Snyder űroperája április 19-én tér vissza a második résszel. Alig várjuk az első rész várva várt rendezői vágását is, amelyet több mint egy órányi, eddig soha nem látott felvétellel jelentettek be! Az akcióval és lélegzetelállító speciális effektusokkal teli Rebel Moon 2. rész nemcsak az első részben elkezdett történetet zárja le, hanem a már tervezett spin-off filmek előtt is megnyitja az utat.
#6

akció | krimi | thriller

A történet egy balul elsült drogüzlettel veszi kezdetét. A továbbiakban egy politikus fia is életveszélybe kerül, akit majd egy rendőrnyomozó próbál megmenteni. több»

Egy megviselt nyomozónak egy félresikerült drogügylet után az alvilágba kell beverekednie magát, hogy megmentse egy politikus fiát, miközben felgöngyölíti a korrupció és összeesküvés hálóját, amely az egész várost a markában tartja... A szereplőgárda négycsillagos! Tom Hardy, Forest Whitaker, Timothy Olyphant, Justin Cornwell, Jessie Mei Li, Yeo Yann Yann, Luis Guzmán és Michelle Waterson...! Várhatóan igazi csemegét kapunk Gareth Evans rendezőtől és alkotótársaitól.
#5

akció | fantasy | kaland

Netflix

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztésére akarja őt felhasználni... több»

Egy fiatal hercegnőt házasságra kényszerítenek egy rivális királyság uralkodójával. A lány felfedezi, hogy a betakarítási idényben a királyságban különös rituálét végeznek... Feláldozzák a hercegnőket egy éhes sárkánynak. Ebben az évben pedig ő a préda... Mielőtt újra láthatnánk a Stranger Things utolsó évadában, Millie Bobby Brown tesz egy kis kitérőt, hogy szembenézzen a sárkánnyal.
#4

82 Szuperszex  (2024)

(4)

dráma | életrajzi

Netflix

Siffredi családja, származása, kapcsolatai és az összefüggések, amelyek arra vezették, hogy elinduljon a pornográfia útján, és elfogadja, hogy a testében lévő démon... több»

Rocco Siffredi komikus élete és karrierje, gyermekkora, családja és a szerelemhez fűződő különleges kapcsolata, amely arra késztette, hogy pornózni kezdjen. Az életrajzi filmet Francesca Manieri olasz forgatókönyvíró készítette, aki ismert feminista aktivista, azaz talán ez garancia lehet a film minőségére.
#3

89 Griselda  (2024)

(6) (2)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. több»

Életrajzi film Griselda Blancóról, a ravasz és ambiciózus kolumbiai üzletasszonyról, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre, és akit a "Fekete Özvegy" becenévvel illettek. Az első trailer komoly szenzációt keltett, egy felismerhetetlenné maszkírozott Sofia Vergara-val.
#2

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

Felejtsük el M. Night Shyamalan első adaptációját és fogadjuk tiszta lappal a híres rajzfilm, az Avatar: Az utolsó léghajlító új élőszereplős adaptációját, ezúttal a Netflix gyártásában! Az élőszereplős sorozat első képei azt sugallják, hogy tökéletesen hű adaptációra számíthatunk.
#1

59 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

Az 1960-as évek Kínájában egy fiatal nő katasztrofális döntést hoz, amelynek téren és időn átívelő következményei a mai világban egy csapat briliáns kutatóra lesznek hatással. Miközben a természet törvényei a szemük előtt bomlanak fel, öt egykori kolléga újra összeáll, hogy szembenézzenek az emberiséget valaha fenyegető legnagyobb veszéllyel. A sorozat a Trónok harca alkotóinak, David Benioff és D.B. Weiss legújabb közös munkája. A 3-test probléma Liu Cixin SF-irodalmi remekművének adaptációja.