Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
59

Norm, az északi (2016)

Norm of the North
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
24
Képek
4
Videók
Norm, az északi
 
Tyoci   2019. 03. 23.

legújabb vélemény

Aranyos hétköznapi rajzfilm fantasztikus karakterrel. Csak tudnám, miért olyan nagy a nőstények feje :D Az kiakasztó...

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Nagyon hihetetlen dolgokkal szembesültem ismét egy rajzfilmben, ami nem feltétlenül segíti a célközönség lelki fejlődését, de én személy szerint jól szórakoztam.


 
indingo   2017. 06. 29.

Egyszer meg lehet nézni. A története vállalható, az állatfigurák egész pofásak, a lemingek a legkedvelhetőbbek. A humán karakterek csúnyácskák és esetlenek.

 
felicity   2017. 08. 08.

Ez egy agyon szép történet. Tetszett. jól szórakoztam rajta. A gyerekeknek tudom ajánlani. biztos tetszene nekik. Jó filmnézést kívánok mindenkinek aki megnézi.

 
Borga   2016. 11. 25.

Az animációs filmek elsősorban a gyerekek számára készülnek, de mivel a gyerekeket a felnőttek kísérik el a moziba, ezért nem árt ha a film egy kicsit nekik is szól, őket is szórakoztatja. Sajnos ez aNorm-ról nem mondható el, a film célközönsége kizárólag a gyerekek.

 
Megint egy animációs állat, aki popslágerekre rázza a hátsóját. A világgal meg mit csinál? Na mit? Hát megmenti! (25/100) több»

A film összbevétele 30 734 502 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 19 300 615 forintot termelt. A hazai mozik összesen 29 476 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Socrates nevű karakter animált hangszálait Bill Nighy rezegtetheti meg, de hallhatjuk még Heather Graham, Ken Jeong, Zachary Gordon és Colm Meaney hangját is.

(kissjanos21)
 

Eleinte úgy volt, hogy a Lionsgate Anthony Bell rendezőre bízza a vezénylést, a feladat viszont végül Trevor Wall kezébe került.

(kissjanos21)
 

A forgatókönyvet két "amatőr", kvázi két kezdőfilmes keze munkájának köszönhetjük, Jack Donaldson és alkották meg "Normot".

(kissjanos21)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.