Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Norm, az északi (2016)

Norm of the North
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
24
Képek
4
Videók
Norm, az északi
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Nagyon hihetetlen dolgokkal szembesültem ismét egy rajzfilmben, ami nem feltétlenül segíti a célközönség lelki fejlődését, de én személy szerint jól szórakoztam.

 
indingo   2017. 06. 29.

Egyszer meg lehet nézni. A története vállalható, az állatfigurák egész pofásak, a lemingek a legkedvelhetőbbek. A humán karakterek csúnyácskák és esetlenek.


 
felicity   2017. 08. 08.

Ez egy agyon szép történet. Tetszett. jól szórakoztam rajta. A gyerekeknek tudom ajánlani. biztos tetszene nekik. Jó filmnézést kívánok mindenkinek aki megnézi.

 
Borga   2016. 11. 25.

Az animációs filmek elsősorban a gyerekek számára készülnek, de mivel a gyerekeket a felnőttek kísérik el a moziba, ezért nem árt ha a film egy kicsit nekik is szól, őket is szórakoztatja. Sajnos ez aNorm-ról nem mondható el, a film célközönsége kizárólag a gyerekek.

 
Megamovie   2016. 02. 14.

Norm egy magának való jegesmedve aki nem mellesleg tud beszélni,egy napon azonban megjelenik egy filmes stáb és reklám filmet szeretnének készíteni hogy benépesítsék az északi sarkot és ezzel felforgatva Norm életét,a medvének cselekednie kell. Összességében ez egy nagyon rossz film ,csak a kisebbeknek tudom ajánlani.

 
Megint egy animációs állat, aki popslágerekre rázza a hátsóját. A világgal meg mit csinál? Na mit? Hát megmenti! (25/100) több»

A film 19 300 615 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 29 476 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Socrates nevű karakter animált hangszálait Bill Nighy rezegtetheti meg, de hallhatjuk még Heather Graham, Ken Jeong, Zachary Gordon és Colm Meaney hangját is.

(kissjanos21)
 

Eleinte úgy volt, hogy a Lionsgate Anthony Bell rendezőre bízza a vezénylést, a feladat viszont végül Trevor Wall kezébe került.

(kissjanos21)
 

A forgatókönyvet két "amatőr", kvázi két kezdőfilmes keze munkájának köszönhetjük, Jack Donaldson és Derek Elliott alkották meg "Normot".

(kissjanos21)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.