Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
59

Norm, az északi (2016)

Norm of the North
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
24
Képek
4
Videók

Vélemények: Norm, az északi (2016)

 
Tyoci   2019. 03. 23.

legújabb vélemény

Aranyos hétköznapi rajzfilm fantasztikus karakterrel. Csak tudnám, miért olyan nagy a nőstények feje :D Az kiakasztó...

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Nagyon hihetetlen dolgokkal szembesültem ismét egy rajzfilmben, ami nem feltétlenül segíti a célközönség lelki fejlődését, de én személy szerint jól szórakoztam.


 
indingo   2017. 06. 29.

Egyszer meg lehet nézni. A története vállalható, az állatfigurák egész pofásak, a lemingek a legkedvelhetőbbek. A humán karakterek csúnyácskák és esetlenek.

 
felicity   2017. 08. 08.

Ez egy agyon szép történet. Tetszett. jól szórakoztam rajta. A gyerekeknek tudom ajánlani. biztos tetszene nekik. Jó filmnézést kívánok mindenkinek aki megnézi.

 
Borga   2016. 11. 25.

Az animációs filmek elsősorban a gyerekek számára készülnek, de mivel a gyerekeket a felnőttek kísérik el a moziba, ezért nem árt ha a film egy kicsit nekik is szól, őket is szórakoztatja. Sajnos ez aNorm-ról nem mondható el, a film célközönsége kizárólag a gyerekek.

 
Megamovie   2016. 02. 14.

Norm egy magának való jegesmedve aki nem mellesleg tud beszélni,egy napon azonban megjelenik egy filmes stáb és reklám filmet szeretnének készíteni hogy benépesítsék az északi sarkot és ezzel felforgatva Norm életét,a medvének cselekednie kell. Összességében ez egy nagyon rossz film ,csak a kisebbeknek tudom ajánlani.

 
wooderman   2016. 07. 04.

Zseniálisan elkészített animációs mese, ami legalább annyira leköti akár a legkisebbeket, mint a nagyobbakat. . Sőt! Mi felnőttek sem unatkoztunk rajta,elejétől a végéig érdekes volt!

 
Ancsus   2017. 02. 08.

A Norm, az északi egyértelműen a gyerekeknek és CSAK a gyerekeknek szól. Felnőtt fejjel egyáltalán nem szórakoztató sajnos. Pedig örültem volna, ha a készítők a felnőttekre is figyelnek.

 
gubimari   2016. 12. 02.

A Norm, az északi-nak nagy hibája, hogy csupán a kisgyermekeket tartotta szem előtt, szüleikről már kissé megfeledkezett. Illetve a gyermeklelkű felnőttekről is, akiknek bár még nincs saját családja, szívesen néznek animációs filmeket. Aranyos mese, de kimondottan a kisebbeknek szól.

 
vellt   2016. 02. 14.

Huhhh ...nagyon alacsony az IMDB pontszáma, es hat igazuk is van...mivel egy nagyon gyenge filmre sikeredett. Senkinek sem ajanlom. Kiszamithato erotlen macsakakaka az egesz...10/2 reszemrol

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.